Branko Pavlovic - utisci, komentari, primedbe

Elvin:
pavlović treba da bude prezadovoljan ako pređe 1%...
program mu je stvarno ok, ali pretpostavljam da bi to ostalo mrtvo slovo na papiru, ako bi kojim slučajem ušao u parlament...
Slazem se da mu je program ok (ali i ono sto je vec uradio, narocito za poslednjih godinu i po dana), ali ne razumem ovo sto je podebljano. Kako po tebi da dodje do tih preko potrebnih promena, ako ljudi ili apstiniraju ili vecito glasaju za jedne te iste prodavace magle. Pitam se, koliko puta ljudi treba da budu izigrani i obmanuti, pa da pocnu obracati paznju na neke druge ljude bez ijedne mrlje ili ne daj Boze afere u karijeri, pogotovo kada iza njih stoje konkretni, opipljivi rezultati, svima dostupni i proverljivi i koji kazu: "Samo nas uporedite sa drugima, pre svega nase dosadasnje rezultate, ali i programe i to ce biti dovoljno. A onda glasajte po sopstvenoj savesti." Jbg, izgleda da ima ljudi koji su u tolikoj apatiji, da ne mogu cak ni to.

Astral-Blade:
To si izmislio (da ne kazem nesto drugo), samo ne znam razlog. Naveo sam ti konkretne podatke u prethodnom postu.

Hahah pa što bih ja izmišljao ili lagao za jednog Branka Pavlovića?!?
Da mu oduzmem glasače koje nema:lol:
Tako sam čuo u arandjelovcu, kao što rekoh, u nedelju, na slavi. Ljuti su na njega jer im je rekao da ne zna ko stoji iza balkan limited.
Uostalom, sve to nije bitno, videće se rezultat u nedelju uveče. Tvoja procena : kad bi od preko 500 hiljada ljudi samo pola glasalo za njega.....:roll:
Tako zamišlja i onak Krkobabić:lol:
Kad bi od 1,5 miliona penzionera.........:roll:
I još nešto: nisi morao da ustaješ u 4 sata da bi pisao:lol:

DellBoy-011:
Hahah pa što bih ja izmišljao ili lagao za jednog Branka Pavlovića?!?
Da mu oduzmem glasače koje nema:lol:
Tako sam čuo u arandjelovcu, kao što rekoh, u nedelju, na slavi. Ljuti su na njega jer im je rekao da ne zna ko stoji iza balkan limited.
Uostalom, sve to nije bitno, videće se rezultat u nedelju uveče. Tvoja procena : kad bi od preko 500 hiljada ljudi samo pola glasalo za njega.....:roll:
Tako zamišlja i onak Krkobabić:lol:
Kad bi od 1,5 miliona penzionera.........:roll:
I još nešto: nisi morao da ustaješ u 4 sata da bi pisao:lol:
Trebao bi znati da su akcionarska drustva i investicioni fondovi po svom karakteru drustva kapitala i nema sile da neko zna ko stoji iza njih imenom i prezimenom. To eventualno mogu znati policija, sud i sl. A ljudi koji ucestvuju u trgovini akcijama, tj. mali akcionari i u ovom slucaju njihovi savetnici mogu samo znati ko ih predstavlja u smislu menadzmenta (direktora, predsednika upravnog odobora i sl.), a vlasnici svo vreme ostaju skriveni. Tako da je ta primedba potpuno neosnovana, jer Pavlovic to nije ni mogao znati. U svakom slucaju postignuta je odlicna cena u odnosu na onu pocetnu. Da su imali konkurenciju, bila bi sigurno i veca.

Inace, to nije bilo kojih 500.000 ljudi, nego onih koji su vec u dva navrata dali svoj potpis na zakon o podeli besplatnih akcija javnih preduzeca, koji su i Vlada i ove kobajagi opozicione stranke glatko odbili. Iz samo ovog jednog primera se jasno, kao na rendgenu vidi cemu zapravo sluze politicke partije. Sve u svemu, dok se funkcionisanje privrede i drzave ne vrati na pravila struke i ne razbuca krupna korupcija (sto je po iskustvima doticnog moguce za tri meseca) bice u Srbiji ovakva beda i apatija, to je izvesno.

Back