Branislav Lečić postao voditelj "Političkog kviza" na Informer TV: Ovaj format nikada nije viđen kod nas!

После свега овога што му се у животу дешава због јурцања за птичком, верујем да се још пре пар година зарекао да никад више неће да ебе.
A i da hoce ovako mator moze samo da rikne od nekog infarkta zbog nekih tabletca, sorry za spam ..

Vjerovatno ce u kvizu biti pitanje kojeg datuma od navedena 3 je Ukrajina napala Rusiju, koji je od 3 antifasista poput Nedica, Draze i Ljotica vise saradjivao sa " mrskim" Ustasama, Njemcima , Italijanima, i jos mnogo zanimljivih pitanja silovatelja kojeg je neustavni vladar Srbije, kriminalac Vucic oslobodio svake moguce odgovornosti za ta krivicna djela pa mu se od tada poceo uvlaciti u anus.:roll:

Poslednja izmena:
valjda sad svako vidi koja vlast moze ovako otvoreno i beskrupulozna da ucenjuje, targetira i manipulise sa ljudima ma ko da su.

prvo mu namesti igranku za murdelj, a onda ga kobajagi spase i uvali mu mishka da moze da se posere na sve sto je u zivotu profesionalno radio.

ko kaze da je to normalno i da je tako u svetu, taj je za lazu.

na stranu to ko je leka, voleo ga ili ne.

Лечиш, Шунатовац, Чомићка, Кори Удовички, Кнежевић, Кена, Триванка, Шапић, Мали, Весић, Булатовић, Чеда, Динкић, Зока Михајловић...

(ово из главе, без гуглања за минут).

Јбт...ви лојависти сте успели да уз себе окупите највећи ДОС шљам.

Горе од ових наведених немогуће је наћи.
чанак?

Лечиш, Шунатовац, Чомићка, Кори Удовички, Кнежевић, Кена, Триванка, Шапић, Мали, Весић, Булатовић, Чеда, Динкић, Зока Михајловић...

Заборавих ДСС део ДОС-а. Јованов, Бакарец, Петар Петровић, Андреја Младеновић,

затим, чувени Марјан Ристичевић.
Па онда се руководство ДОС-а претежно састојало од шљама, јер ови ликови нису неки локални функционери или повремени посланици него озбиљни и препознатљиви политичари ДОС-а.Динкић, Зорана, Мали, Удовички су били "шампиони реформи" и економско-финансијске узданице ДОС-а, Чеда је био лидер најтврђе другосрбијанске странке, а Чомићка је често водила седнице скупштине , што је била врло одговорна функција за парламентарну већину ДОС-а.

Марјан Ристичевић је био члан аутономашке "Коалиције Војводине", не знам да ли је и она била део ДОС-а.

Па онда се руководство ДОС-а претежно састојало од шљама, јер ови ликови нису неки локални функционери или повремени посланици него озбиљни и препознатљиви политичари ДОС-а.Динкић, Зорана, Мали, Удовички су били "шампиони реформи" и економско-финансијске узданице ДОС-а, Чеда је био лидер најтврђе другосрбијанске странке, а Чомићка је често водила седнице скупштине , што је била врло одговорна функција за парламентарну већину ДОС-а.

Марјан Ристичевић је био члан аутономашке "Коалиције Војводине", не знам да ли је и она била део ДОС-а.
A rukovodstvo vase, naprednjacko lojavisticko, se sastoji od DOSovskog sljama i radikalskog olosa.

To je jos gore. Mnogo gore.

A rukovodstvo vase, naprednjacko lojavisticko, se sastoji od DOSovskog sljama i radikalskog olosa.

To je jos gore. Mnogo gore.
То није моје руководство, нисам члан СНС-а, само сматрам напредњаке мањим злом од пленумаша.

Ко је то био у ужем руководству ДОС-а а да није био шљам?

Branislav Lečić postao voditelj "Političkog kviza" na Informer TV: Ovaj format nikada nije viđen kod nas!​

Format kakav ima "Politički kviz" do sada nije viđen kod nas, kaže Branislav Lečić, koji će biti njegov domaćin!​

Politicki_kviz_brending_LEVO.png

Proslavljeni glumac postao je voditelj na Informer televiziji, na kojoj će se "Politički kviz" emitovati od 15. septembra svakog radnog dana u 18:10 časova.
Kako biste opisali "Politički kviz", koji ćete voditi na Informer TV?
- Ovakav format je prvi put prisutan kod nas! Gledao sam mnogo kvizova, neke sam čak i sam kreirao. Kao glumac prirodno sam radoznao, ali ovo je posebno zanimljivo jer se radi o edukaciji. Ovako nešto je našem društvu potrebno, jer je spoj znanja i zabave.
https://informer.rs/tv/live-tv/1048849/branislav-lecic-informer-tv-politicki-kviz

Branislav Lecic , cuveni glumac nas srpski, bivsi predsendik DS-a dobio je posao na Informer TVu kod Vucicevica.

Cestititke Lecicu i Sutanovcu na angazmanima.

Svaki blokader ima svoju cenu.
Primitivna sendvicarska propaganda.

Да ли сте волели филм "Професионалац"?

И представу, наравно, али филм је доступнији данас, од представе. Постоји један снимак на Тубићу.

Ја увек волим изнова да погледам тај филм, и кад неком поменем да сам гледао тај филм, сви се чуде, јер је свима глуп.

Мсм...јесте Ковачевић убацио у филм непотребне делове, да би од представе могао да направи филм + гледали су да прођу прилично јефтино, рађено уз помоћ штапа и канапа, али мени је увек занимљив због приче.
Ista je priča i danas.

ИЛИ

Највећи ДОС шљам

се ОКЛОПИО са СНС навијачи и нарко дилери .....

Да ли је пиле или јаје 'старије' дилема је сад ...

АКО знамо да су пљачкашку приватизацију ДОСовке/ци започели ... па онда сопственога премијера уклонили .....

логично је да је ТВРДО ДОС капиталистчко језгро

само одбацило лажну 'демократску' љуштуру

и променило за пробојније ....СНС оклопнике

све у свему ..успешан брак из користољубља у коме мочају ножице несамо јојаћне/ни ..већ и нутралне/ни

Branislav Lečić postao voditelj "Političkog kviza" na Informer TV: Ovaj format nikada nije viđen kod nas!​

Format kakav ima "Politički kviz" do sada nije viđen kod nas, kaže Branislav Lečić, koji će biti njegov domaćin!​

Politicki_kviz_brending_LEVO.png

Proslavljeni glumac postao je voditelj na Informer televiziji, na kojoj će se "Politički kviz" emitovati od 15. septembra svakog radnog dana u 18:10 časova.
Kako biste opisali "Politički kviz", koji ćete voditi na Informer TV?
- Ovakav format je prvi put prisutan kod nas! Gledao sam mnogo kvizova, neke sam čak i sam kreirao. Kao glumac prirodno sam radoznao, ali ovo je posebno zanimljivo jer se radi o edukaciji. Ovako nešto je našem društvu potrebno, jer je spoj znanja i zabave.
https://informer.rs/tv/live-tv/1048849/branislav-lecic-informer-tv-politicki-kviz

Branislav Lecic , cuveni glumac nas srpski, bivsi predsendik DS-a dobio je posao na Informer TVu kod Vucicevica.

Cestititke Lecicu i Sutanovcu na angazmanima.

Svaki blokader ima svoju cenu.

Nagradno pitanje za kviza mu:
ZA MILION EURA - KOJI SRPSKI GLUMAC/POLITIČAR JE SILOVAO MLADJE KOLEGINICE ?

...

АКО знамо да су пљачкашку приватизацију ДОСовке/ци започели
Nije istina nego je Slobodan Milošević započeo pljačkašku privatizaciju 1998. godine kada je na brzinu privatizovano više od 100 najkrupnijih društvenih preduzeća. DOS je to samo nastavio pošto je Milošević zbog ratnih zločina morao u Hag.

Uvek bio gad, jos otkada je glumio Bajazita ili onog sudiju sto je mucio Tiku Spica i Zitomira.
Neka kaže ko šta hoće ali loše su mu bile uloge u filmu Profesionalac i naročito u predstavi Kontejner sa pet zvezdica koja je čak bila i nagrađivana. Branislav Lečić nije glumac za komedije.

Back