- Poruka
- 92.783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel u Srbiji ima ijedan medijKako Alo prenosi a komsija kao ne prati tabloide hahaha.
Rezimska plivacica Lecic ce uskoro nestati sa politicke scene.
Moraju da se ujedine i rade kao jedan.Pa postoje nove stranke.
DJB, Dveri, VLJN, PSG, NDBG, 1od5, Žujović.
Ali se ne vide od žutih i N1 i Nove S koja forsira žute.
Da je samo iz LDP-a. Poceo je u DS-u, pa se prikljucio Cedi. Onda je imao svoju stranku, pa se prikljucio Baticu. Nakon toga sam i zaboravio sa kim je sve bio, da bi se vratio u DS.
Velika je zabluda da N1 ruši odnarođeni režim u Srbiji.Jel u Srbiji ima ijedan medij
A da nije tabloidan
Osim N1.
Ijedan?

Meni se Lecic dopada, sad, hoce li da se "proda" ili ne ostaje da se vidi mada ne verujem posle toliko vremena i godina zuci i istinski opozicionog delovanja.
Jer u svakom slucaju, ruzno je sto su ga izbacili, ni "hvala" da kazu, ni makar da ga uvaze a morali su.
Pa nije ovaj od juce.Svi su oni iskreni opozicionari do prave punude koje ne mogu da odbiju.
Kad se taj proces završi Škurori i Marloci će imati 14% glasova.Završena je prva faza kupovine DS-a od strane SNS-a. Sledeća faza je DS u koaliciji sa SNS-om. Živi bili i videli. Jami19 ima da izvrši samoubistvo.![]()
Vazno da si ti od praistorije mozda.On je od prekjuče.![]()
Pa i ja sam tako pomislila nekako.Ja sam tu od početka vremena.
Pogledajte prilog 770530
Branislav Lečić novi predsednik Demokratske stranke
Prema preliminarnim rezultataima, na glasanju je zabeležena izlaznost od 72,6 odsto.
Pogledajte prilog 770537
26.09.2020. 21:30
Glumac Branislav Lečić izabran je za predsednika Demokratske stranke, saopšteno je na konferenciji za medije na kojoj su predstavljeni rezultati Izborne skupštine.
Prema preliminarnim rezultataima, na glasanju je zabeležena izlaznost od 72,6 odsto.
Kako su saopštili iz te stranke, na Starom gradu nasilno je prekinuto glasanje, a osim tog incidenta, sve je proteklo u redu.
- Ovo je festival demokratije, svo koji su se osećali kao demokrate, mogli su da glasaju, ne samo oni koji su platili članarinu. Ovo je dan kada se obnavlja demokratija - rekao je Lečić.
On je pozvao da se sve demokrate ujedine i budu zajedno u ovom poduhvatu.
- Krajnje je vreme da se bavimo problemima građana. Mislili su da će da unište DS, ali ova stranka je pokazala da je žilava. Ovo je za mene velika pobeda i najveća uloga i uradiću je onako kako što sam radio na sceni. Uspešno - poručio je Lečić.
Ranije danas, bivši poslanik DS Balša Božović rekao je da je na izborima koji organizuje deo DS došlo do incidenata i da su polomljene kutije i pocepani listići, a da su fizički napadnute članice izborne komisije DS na Starom gradu
link
.
После две године, опет је Србијанац на челу Демократске странке. Дочекасмо и тај дан! Нека је са срећом великом глумцу и надамо се успешном председнику "жутих"! Србијанци више никада не смеју да кормило Демократске странке препусте онима са резервном домовином.
Pogledajte prilog 770530
Branislav Lečić novi predsednik Demokratske stranke
Pogledajte prilog 770537
26.09.2020. 21:30
Glumac Branislav Lečić izabran je za predsednika Demokratske stranke, saopšteno je na konferenciji za medije na kojoj su predstavljeni rezultati Izborne skupštine.
Kako su saopštili iz te stranke, na Starom gradu nasilno je prekinuto glasanje, a osim tog incidenta, sve je proteklo u redu.
- Ovo je festival demokratije, svo koji su se osećali kao demokrate, mogli su da glasaju, ne samo oni koji su platili članarinu. Ovo je dan kada se obnavlja demokratija - rekao je Lečić.
On je pozvao da se sve demokrate ujedine i budu zajedno u ovom poduhvatu.
- Krajnje je vreme da se bavimo problemima građana. Mislili su da će da unište DS, ali ova stranka je pokazala da je žilava. Ovo je za mene velika pobeda i najveća uloga i uradiću je onako kako što sam radio na sceni. Uspešno - poručio je Lečić.
Ranije danas, bivši poslanik DS Balša Božović rekao je da je na izborima koji organizuje deo DS došlo do incidenata i da su polomljene kutije i pocepani listići, a da su fizički napadnute članice izborne komisije DS na Starom gradu
link
.
После две године, опет је Србијанац на челу Демократске странке. Дочекасмо и тај дан! Нека је са срећом великом глумцу и надамо се успешном председнику "жутих"! Србијанци више никада не смеју да кормило Демократске странке препусте онима са резервном домовином.
Nisu svi več samo službenici koji po zadatku već decenijama izigravaju opoziciju.Svi su oni iskreni opozicionari do prave punude koje ne mogu da odbiju.
(...)
Poenta je hoće li ga koalicioni partneri prihvatiti kao legitimnog lidera DS tako da će i oni morati da pokažu trag.
Davno sam ti objasnio političku spregu Morloka i Škutora u Srbiji tako da nemam nameru da se na to vraćam.Боте лупаш глупости као и обично. Е заболе их баш за пропалог политичара и због удбашких монтираних разговора презреног Вука Пиздерца, а испод Ђидине чизне како видимо једва најзад да су се Демократе измигољиле.
Vidim obogatio si rečnik za potrebe Krstarice.Davno sam ti objasnio političku spregu Morloka i Škutora u Srbiji tako da nemam nameru da se na to vraćam.
Mene lično perverzije u Donjem domu ne interesuju previše mada nije loše imati ih na umu ali je suština u tome da će se vaše decenijske noćne more obistiniti jer uskoro vraćamo Kralja na Presto.
Kraljevine Srbije.
Ne radi se tako, to što je Lečić uradio je manir hunte.Vidim obogatio si rečnik za potrebe Krstarice.
Nije lose.
Lečić je ispao takva budala, ništa bolji nije ni Balša bot...užas u DS krilu koji je isključen.