Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je to što brak čini brakom?
Davanje,snaga...?
Brak...e to je "ono" zbog čega sam dobila duplo za pranje i peglanje a izgubila vjeru u ljubav
Šta je to što brak čini brakom?
Davanje,snaga...?
Требало би да је уобичајено. И било је некад. Међутим,породица као основа се непрекидно девастира намерно и плански. Открили су да тако лакше манипулишу људима.
Covek u svojoj prirodi NIJE MONOGAMNO BICE.
U bark je NATERAN.
Covek u svojoj prirodi NIJE MONOGAMNO BICE.
U bark je NATERAN.
Ако двоје људи живе заједно а нису законски и потписима обавезни да живе заједно, онда то није Брак.

). Дакле, или ће те оробити, или ће изаћи из брака, ако види да не успева да те ороби. Од како сам се оженио, ја сам се препородио. Некако ми се чини да је то једна од бољих ствари које сам у животу урадио.
1. ДЕФиНИЦИЈА: Брак је законска ОБАВЕЗА Мушкарца и Жене ДА ЖИВЕ У ЗАЈЕДНИЦИ.Ако двоје људи живе заједно а нису законски и потписима обавезни да живе заједно, онда то није Брак.
2. ЈЕДИНИ ЦИЉ брака: ДА СЕ ОНА ДРУГА СТРАНА ЗАКОНСКИ НАТЕРА ДА ДЕЛИ СВЕ У ЖИВОТУ СА ОНОМ ПРВОМ СТРАНОМ.
3. Брак је као и фирма, мафија, држава, општина...било која законом уређена друштвена заједница.
4. Неписан ЗАКОН БИЛО КОЈЕ ЗАЈЕДНИЦЕ НАЛАЖЕ да МОРА да постоји ВОЂА, тј. ПРЕДСЕДНИК те Заједнице, тј. онај који доноси одлуку о било чему што се тиче чланова заједнице и саме Заједнице. Иначе, Заједница не може опстати. ДАкле: прича да су брачни партнери равноправни у браку, је ТЕШКА лаж! Ако није и тежа од тога!
5. ПРИРОДНА СВРХА БРАКА не постоји. ЗАТО ШТО: силом не можеш нтерати никога да ради нешто што им се не допада. Можеш да успеваш једно кратко време, али на дуже стазе НЕЋЕШ МОЋИ. Јер ће тај једноставно изаћи из брака.
6. Улазак у брак особама које имају поштен приступ животу и људима НЕ ПРЕПОРУЧУЈЕМ!! НИКАД, НИКАД ни у ВЕКОВЕ ВЕКОВА. АМИН! Ево зашто: Зато јер ће бити ГУБИНИК у БРАКУ.
Кратка анализа/ДОКАЗ ситуације: Постоје само две могућности:
А) Да је друга страна поштено заинтересована да живи у браку.
Б) ДА друга страна је заинтересована само да се окористи тј. употеби другу страну за своје потребе.
НИ У КОМ СЛУЧАЈУ, тј. Нити случај А нити случај Б је немогуће сазнати о каквој се особи ради, све док не потпишеш. (А онда ти је касно).
Случај А је једноставан и не треба га анализирати.
СЛУЧАЈ Б: друга страна је незаинтересована за поштен однос према Заједници, већ хоће само да се што више сама окористи. Без обзира шта да урадиш, она друга страна неће променити став. Јер не може да промени своју природу, све и дда хоће. (А неће !). Дакле, или ће те оробити, или ће изаћи из брака, ако види да не успева да те ороби.
Паметноме доста. Нажалост, они што поштено гледају на БРАК немају ту памет да ово виде. Те су осуђени на неуспех!!
ЗАКЉУЧАК: AKO POШTENO GLEDAШ NA BRAK I VERUJEШ DA SU SUPRUЖNICI PODJEDNAKI - NE ULAЗИ U BRAK!
Lici mi kao opomrna za iskljucenje struje1. ДЕФиНИЦИЈА: Брак је законска ОБАВЕЗА Мушкарца и Жене ДА ЖИВЕ У ЗАЈЕДНИЦИ.Ако двоје људи живе заједно а нису законски и потписима обавезни да живе заједно, онда то није Брак.
2. ЈЕДИНИ ЦИЉ брака: ДА СЕ ОНА ДРУГА СТРАНА ЗАКОНСКИ НАТЕРА ДА ДЕЛИ СВЕ У ЖИВОТУ СА ОНОМ ПРВОМ СТРАНОМ.
3. Брак је као и фирма, мафија, држава, општина...било која законом уређена друштвена заједница.
4. Неписан ЗАКОН БИЛО КОЈЕ ЗАЈЕДНИЦЕ НАЛАЖЕ да МОРА да постоји ВОЂА, тј. ПРЕДСЕДНИК те Заједнице, тј. онај који доноси одлуку о било чему што се тиче чланова заједнице и саме Заједнице. Иначе, Заједница не може опстати. ДАкле: прича да су брачни партнери равноправни у браку, је ТЕШКА лаж! Ако није и тежа од тога!
5. ПРИРОДНА СВРХА БРАКА не постоји. ЗАТО ШТО: силом не можеш нтерати никога да ради нешто што им се не допада. Можеш да успеваш једно кратко време, али на дуже стазе НЕЋЕШ МОЋИ. Јер ће тај једноставно изаћи из брака.
6. Улазак у брак особама које имају поштен приступ животу и људима НЕ ПРЕПОРУЧУЈЕМ!! НИКАД, НИКАД ни у ВЕКОВЕ ВЕКОВА. АМИН! Ево зашто: Зато јер ће бити ГУБИНИК у БРАКУ.
Кратка анализа/ДОКАЗ ситуације: Постоје само две могућности:
А) Да је друга страна поштено заинтересована да живи у браку.
Б) ДА друга страна је заинтересована само да се окористи тј. употеби другу страну за своје потребе.
НИ У КОМ СЛУЧАЈУ, тј. Нити случај А нити случај Б је немогуће сазнати о каквој се особи ради, све док не потпишеш. (А онда ти је касно).
Случај А је једноставан и не треба га анализирати.
СЛУЧАЈ Б: друга страна је незаинтересована за поштен однос према Заједници, већ хоће само да се што више сама окористи. Без обзира шта да урадиш, она друга страна неће променити став. Јер не може да промени своју природу, све и дда хоће. (А неће !). Дакле, или ће те оробити, или ће изаћи из брака, ако види да не успева да те ороби.
Паметноме доста. Нажалост, они што поштено гледају на БРАК немају ту памет да ово виде. Те су осуђени на неуспех!!
ЗАКЉУЧАК: AKO POШTENO GLEDAШ NA BRAK I VERUJEШ DA SU SUPRUЖNICI PODJEDNAKI - NE ULAЗИ U BRAK!