BRAK ZBOG PAPIRA

Livija,ne bre da me razmazis...nego sam navikao na NIVO ! :lol:
Ne mogu da slecem na neke periferne i pomcne aerodrome. :lol: Ja samo na Kenedi,Sarl de Gol,Hitrou,onaj u Frankfurtu (najbolji i najperverniji u Evropi) ne znam kako se zove. :lol: ...i tako to...Ne znam ni kako se zove ovaju Pekingu. :lol:
Kad dobijam papire? :D :D

livija:
hahaha.... vidi ga, kako se samo demon ol'adio..... :lol: shta si ti mislio? da zemlja samo tebe cheka??? :roll: :lol:
Ma nisam se o'ladio...nego nisma bio tu. :lol: A naravno da mene svi cekaju. :lol:
Livija mnogo je da sa tobom provedem 8 godina zbog papira. :lol: :lol: :lol:
ZAr u US nije nesto 4-5 godina da si ozenjen/udat i dobijas papire?
Cuo sam da je u Svici 9 godina! Uzas!

eto TEBI je mnogo..... :roll: e ovo mi josh niko nije rekao....
nije..... 2 za green card.... 8 za drzhavljastvo...... green card se dobija (ogradjujem se, JA MISLIM) na 15 godina.... bez mogucjnosti produzhetka.....
nemam pojma.... a papiri su inache ovde da pobelish.... u suhtini oko $10 000..... ali ja znam devojq koja ima $20 000 i ne mozhe opet da "kupi muzha"....... zavrnuto je k'o vinska flasha.......
i kad nadju.... zavisi.... nekad te maltretiraju.... trazhe josh para.... a nekoj je muzh zaglavio u zatvoru.... ta sad nikada necje dobiti papire.....

Ma ta Amerika je uvek bila ljudski explatator ! :lol: :lol: :lol:
Muz joj u zatvoru i sad ne moze da dobije papire...sto kaze moja baba kakav je to covek koji jednom nije bio u zatvoru. :lol: :lol:
Ma ta je ludak sto juri muza sa $20 000...bolje da je za sve to vreme razmisljala kako od tih 20 000 da napravi 25 000 i tako redom do 100 000...i dalje. Posle bi je jurili da joj daju papire...
To je kao sto znam neke ljude koji su pre 10 godina sa 40 000 maraka otisli za Ameriku i za dve godine potrosili sve i morali da rintaju te dve godine...radili po dva posla,da bi se na kraju preselili u Cesku. I sad im je OK.
A sa 40 000 maraka pre 10 godina si u Srbiji mogao da postanes imperator...a i u Ceskoj TEK !!!
Ne umeju ljudi da naprave izbor.
10 000 (evra,dolara...) za papire preko braka...ma to ne bih u zivotu. Pa bolje je da potkupim sluzbenika ambasade sa 5 000 evra da mi da vizu na 6 meseci,pa cu posle tamo sam da na'vatam neku da me zeni za papire i za dz. Da je uhvatim na sharm. :lol: :lol:

David Coverdale:
Nemojte ici nikuda.Budite patriote.Ovdje ce biti najbolje za zivot.Plata velika preko 2500 eura.Sta cete tamo da idete kada tamo vlada kapitalisticki sistem.Tesko je zivjeti u kapitalizmu.Ovdje je najbolje.Ima zita.Ima da se ore zemlja.Itd.
bravo...najbolje do sada.... :-o

jao, izvini molim te..... :roll: shto mi je neprijatno....... :oops: :roll: :-D
evo sat cju ja..... odma.... chek samo malo da se koncentrishem....... treba sad da se naviknem na novonastalu situaciju...... :roll: :-D :-D

Back