Brak unistava muskarca vise nego zenu

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Jeste vi primetili da muskarac moze jako lepo daa izgleda tamo negde do pedesete, ako je pametan i jede malo itd. Ustvari zene namerno dobro kuvaju jer kad rode pa se ukrme, onda i njega ukrme da ga ni jedna nece, a ovako da jede konzervu skuse fileta i cesnjak bi imao uvek mladje i torbao ko konj. Muskarac mislim da treba da se zeni sto kasnije, naravno ako je zdrav.

Sta vi kazete?

Unistavanje muskarca u braku,odvija se na psihickoj osnovi.Mi muskarci smo lovci,po svojoj vokaciji.Cim muskarac stupi u brak,njegova sesksualna
potreba,zvrsava se kod jedne iste umorne zene u njenom krevetu.Dok je on "pumpa",ona onako umorna od celodnevnog rada,sta ce jadnica,nego drema.
A da li ima sta gore za musku potenciju,nego "pumpati" umornu zenu (i to jos svoju).Dakle vremenom,usled tog mlitavog seksa,seksa koji lici kao
da jedete hladnu supu ili pasulj bez mesa od prekjuce,sta ocekivati od njegovih erekcija.Sa polu dignutim "ponosom",desi mu se i polu svrsavanje.
Tako danas,tako sutra i...penis sve mlitaviji.Testisi vise otromboljeni,sperme sve manje,libido pocinje da slabi,bledi...
To,sto se muskarcu desava,sve je to zasluga braka,bracne camotinje,bracne nezainteresovanosti za seks.Koja umorna zena,koja rinta ceo dan,koja
ce muzu da zgrabi penis,i da ga strpa u svoja usta.Pa i ako po nekada i to uradi,ona od umora zaspi,sa "njim" u ustima.A sta muskarcu preostaje,do
ga tiho izvadi i izmasturbira ga u kupatilu.To je tragedija braka za muskarca.Posledice: Mlitav penis i susenje testisa,zbog neizbacivanja sperme.!

Unistavanje muskarca u braku,odvija se na psihickoj osnovi.Mi muskarci smo lovci,po svojoj vokaciji.Cim muskarac stupi u brak,njegova sesksualna
potreba,zvrsava se kod jedne iste umorne zene u njenom krevetu.On je on "pumpa",ona onako umorna od celodnevnog rada,sta ce jadnica,nego drema.
A da li ima sta gore za musku potenciju,nego "pumpati" umornu zenu (i to jos svoju).Dakle vremenom,usled tog mlitavog seksa,seksa koji lici kao
da jedete hladnu supu ili pasulj bez mesa od prekjuce,sta ocekivati od njegovih erekcija.Sa polu dignutim "ponosom",desi mu se i polu svrsavanje.
Tako danas,tako sutra i...penis sve mlitaviji.Testisi vise otromboljeni,sperme sve manje,libido pocinje da slabi,bledi...
To,sto se muskarcu desava,sve je to zasluga braka,bracne camotinje,bracne nezainteresovanosti za seks.Koja umorna zena,koja rinta ceo dan,koja
ce muzu da zgrabi penis,i da ga strpa u svoja usta.Pa i ako po nekada i to uradi,ona od umora zaspi,sa "njim" u ustima.A sta muskarcu preostaje,do
ga tiho izvadi i izmasturbira ga u kupatilu.To je tragedija braka za muskarca.Posledice: Mlitav penis i susenje testisa,zbog neizbacivanja sperme.!
него шта рече, је л ожени ону албанку на крају?

Jeste vi primetili da muskarac moze jako lepo daa izgleda tamo negde do pedesete, ako je pametan i jede malo itd. Ustvari zene namerno dobro kuvaju jer kad rode pa se ukrme, onda i njega ukrme da ga ni jedna nece, a ovako da jede konzervu skuse fileta i cesnjak bi imao uvek mladje i torbao ko konj. Muskarac mislim da treba da se zeni sto kasnije, naravno ako je zdrav.

Sta vi kazete?

Ja sam više za ćuretinu i govedinu, a manje za ribu.

Sta vi kazete?
Može izgledati dobro i posle 50-e,ako do tad žena uspe od njega napraviti muškarca.

него шта рече, је л ожени ону албанку на крају?
Cekam lekarsko uverenje da mi dostavi postom,o stanju njenog himena.Naime odredjena medicinska ustanova,treba da potvrdi,da
je himen potpuno ceo,kao i da nije eventualno krpljen,ili nedaj boze zamenjen plastikom.Po prijemu Uverenja,objavljuje se veridba,koja traje sest
meseci,pa onda sklapanje braka.Prvo muslimanski obred u Tirani,kasnije u beogradu,samo gradjanski brak,jer ja popove ne volim.

potreba,zvrsava se kod jedne iste umorne zene u njenom krevetu.Dok je on "pumpa",ona onako umorna od celodnevnog rada,sta ce jadnica,nego drema.
@Преводилац: Милорд каже да се људи швалерају из чисто здравствених разлога. Или секс са стране или оде Винча.

Sta vi kazete?
živa istina, jedan moj dečko na svinju se pretvorio..jer mu je žena fantastična kuvarica

Ti si živi primer!
A kako bi ti od muskarca isla nesto npravit kad vi sme zene nemate nista u glavi. Pise ti u bibliji kako crkva sluzi hristu, tako zena muzu. Mozete vi biti odlicne matematicarke, odlicne ovo ili ono, ali za zivot donosenje odluka koje nisu vezane uz neku znanost, nego sam osecaj, to vi niste dobile. Zena je kazu tri dana starija od vraga. Samo budala vam verovati moze. Ja nisam sklon prevari, ali ako ikad budem sa nekom bio varat cu je samo da je prevrim, jer znam sta ona meni misli.

Sta vi kazete?
Što kasnije, da.

Back