gost 159591
Poznat
- Poruka
- 8.252
Mozda je bolje da ne dokazujes nista.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Колико се сјећам доказ о средствима за издржавање мораш предоставити ти а не она. То је обавезан папир приликом склапања брака. Ако си запослен и имаш нормалну плату то онда није проблем. Једноставно ти напишу у твоој фирми колико просјечно зарађујеш и то је довољно као доказ.
Raspitacu se naravno.Најтачнију информацију ћеш наћи на сајту министарства унутрашњих послова - одјел за рад са странцима. Тамо би требало све бити указано. Ако у нешто ниси сигуран само њих контактирај. Сви остали извори информација су непоузадни. Закони се стално мијењају, људи заборављају итд. Ја сам кроз све то пролазио прије десетак година када сам се женио странкињом али половине ствари у вези папира се више не сјећам. Знам само да је било прилично компликовано.
To su gluposti. Ti trebas samo da imas posao, i potpisaces kod inspektora za strance da ces je izdrzavati. 4000 evra haha ljudi lupaju svasta..Citao sam negde da,kao, ona bi morala da ima sredstva(i to 4000 evra na racunu ovde u srbiji, jer je to ukupna prosecna godisnja zarada u srbiji)
Josipe to se tako ne radi. Ugovori kod maticara vencanje pre nego dodje, kad dodje odmah tamo. Na osnovu vencanog lista dobice privremeni boravak.Ako ona moze da dodje na 30 dana,recimo,pa da tokom boravka ovde podnesemo papire za privremeni boravak i za vencanje...mislim da bi to odgovaralo najvise...ali,videcemo
Hvala na odgovorima
Iskustvo cu preneti ovde pa mozda zatreba nekome
Pozdrav