brak sa ruskinjom

zoraolja

Početnik
Poruka
1
pa da pocenemo ocekujem devojku iz rusije koja je vec trudna cim dodje planiram da se ozenim njome e sad sta me zanima , posto treba sto pre da joj napravim zdravstvenu knjizicu sad mene zanima put do zdravstvene knjizice sta sve moram i gde iu koju ustanovu da idem inace jasam iz novoga sada unapred svima hvala na odgovorima

pa da pocenemo ocekujem devojku iz rusije koja je vec trudna cim dodje planiram da se ozenim njome e sad sta me zanima , posto treba sto pre da joj napravim zdravstvenu knjizicu sad mene zanima put do zdravstvene knjizice sta sve moram i gde iu koju ustanovu da idem inace jasam iz novoga sada unapred svima hvala na odgovorima
opa asi se pofalio, jel bar ima neki kesic ruskinjica m

Meni su za muza rekli da mu treba 3 il 5 godina da zivi u Srbiji (ne secam se tacno) da bi dobio drzavljanstvo. Ti mozes da dobijes rusko za tri meseca tamo. Ako ti zatreba. Sa srecom )))

Најмање 4 године јер то је 3 налепнице.плус Стални боравак... А може да траје и више од 5 ако нисмо ажурни при скупљању документације.. Посебна прича је добијање српског држављанства... неко добије за пар месеци а некоме се заломи и више од годину дана... а чуо сам за случајеве и 2 године..:sad2:

Poslednja izmena:
Допуна....тј. исправка.. по новом закону нема више плаћања око 2.000 за здр. осигурање, тј. књижицу ако је супружник држављанин Р. Србије.. а ти то верујем јеси. Извини за дезинформацију.

Најмање 4 године јер то је 3 налепнице.плус Стални боравак... А може да траје и више од 5 ако нисмо ажурни при скупљању документације.. Посебна прича је добијање српског држављанства... неко добије за пар месеци а некоме се заломи и више од годину дана... а чуо сам за случајеве и 2 године..:sad2:

Ne znam, meni je ovo za 3 ili 5 godina rekao konzul u Strazburu.

Analitičari međunarodne agencije za bračno posredovanje Love Mage primetili su da se Ruskinje najčešće žele udati za Amerikance. Vrlo su popularne i mladoženje iz Nemačke i Italije. Stranci koji se žele oženiti Ruskinjama očekuju da one dobro govore odgovarajući strani jezik, da su uvek dobro raspoložene, uzdržane, uredne i pažljive.

Back