гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
Гдине, не заносите се манекенкама. Најнеуредније жене које знам.
pa to je super, znaci samo sashivanje nista spremanje kuce....<333
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Гдине, не заносите се манекенкама. Најнеуредније жене које знам.
pa to je super, znaci samo sashivanje nista spremanje kuce....<333
Uz dužno poštovanjeМожете и ви да ме натегнете гдине.
Uz dužno poštovanje
Obično natežem već isprobane i proverene stvari !
Neznam da li ste Džin ili Džiin ?
A i brine me ono 196
Ipak bih tu čašu prepustio mom prijatelju zloziju![]()
![]()
Uz dužno poštovanje
Obično natežem već isprobane i proverene stvari !
Neznam da li ste Džin ili Džiin ?
A i brine me ono 196
Ipak bih tu čašu prepustio mom prijatelju zloziju![]()
![]()
kolega lori, ne morate tu casu da mi prepustate, uzecu je sama. a najmanje od svega cu dozvoliti da je razbijete.ili barem pokusate da je razbijete.
Јел вама надимак Злози?
Ја сам нов овде, набадам помало ко је ко.
kolega lori, ne morate tu casu da mi prepustate, uzecu je sama. a najmanje od svega cu dozvoliti da je razbijete.ili barem pokusate da je razbijete.
Zlozi joj je karakterna osobinaЈел вама надимак Злози?
Ја сам нов овде, набадам помало ко је ко.
Zlozi joj je karakterna osobina![]()
NO upoznaćete ih sve ovde ima divnih i zanimljivih !
Lepo ste počeli![]()
Чекајте, јел гдин Бане колега или колегиница, гдине Злози?
ne znam gospodine dzin, vise nisam sigurna ko je ko ovde, preciznije ko je sta...ali znam da i ja svasta stavim na listu prijatelja. no popravicu, ako bude bilo preko potrebno.
a sad me izvinite u vasem drustvu je uzivanje biti, ali ja ipak moram da operem sudove.
nadam se kolega da cete sa ovom pesmom imati koju da obradujete u rl.![]()
Bane je kolega od koleginice !Чекајте, јел гдин Бане колега или колегиница, гдине Злози?
ne znam gospodine dzin, vise nisam sigurna ko je ko ovde, preciznije ko je sta...ali znam da i ja svasta stavim na listu prijatelja. no popravicu, ako bude bilo preko potrebno.
a sad me izvinite u vasem drustvu je uzivanje biti, ali ja ipak moram da operem sudove.
Koliko je pametno stupiti u brak sa covekom koji iza sebe ima bracni staz od 12 godina i dvoje sitne dece?
Koje se sve prilike i neprilike radjaju u takvom braku. Kako je biti druga zena u necijem zivotu..
Sta da kazem i kako da posavetujem rodjaku koja se zaljubila u takvog muskarca a plasi se sta sve moze da je snadje pa trazi savet..
Uzgred, ona se nije udavala ali je zivela u zajednici sa covekom prilicno dugo bez dece...
Koliko je pametno stupiti u brak sa covekom koji iza sebe ima bracni staz od 12 godina i dvoje sitne dece?
Koje se sve prilike i neprilike radjaju u takvom braku. Kako je biti druga zena u necijem zivotu..
Sta da kazem i kako da posavetujem rodjaku koja se zaljubila u takvog muskarca a plasi se sta sve moze da je snadje pa trazi savet..
Uzgred, ona se nije udavala ali je zivela u zajednici sa covekom prilicno dugo bez dece...
Ako ti se rođaka zaljubila i osetila da joj je ljubav uzvraćena nema tu dalje šta pamet da se pita. Uostalom čovek u koga se zaljubila se razveo, kako si u naslovu napisala i nema šta rođaka da bude druga žena. Meni je tvoja rođaka problem, ko je zaljubljen taj ne traži savete sa strane. Da ti iskreno kažem, žao mi tog čoveka. Nema tu za njega leba....![]()
Кад Вас видим, ко на жеравици сам.