Brak sa razvedenim muskarcem

Uz dužno poštovanje
Obično natežem već isprobane i proverene stvari !
Neznam da li ste Džin ili Džiin ?
A i brine me ono 196 :D
Ipak bih tu čašu prepustio mom prijatelju zloziju :D :ortaci:

Гдин Дилајт је већ покушао али му треба шамлица.
Са вама би покушао јер ми делујете неоретенциозно и надасве магично.
Џинка за пријатеље. Злози?

kolega lori, ne morate tu casu da mi prepustate, uzecu je sama. a najmanje od svega cu dozvoliti da je razbijete. :) ili barem pokusate da je razbijete.
:D

Јел вама надимак Злози?
Ја сам нов овде, набадам помало ко је ко.
Zlozi joj je karakterna osobina :D :ortaci2:
NO upoznaćete ih sve ovde ima divnih i zanimljivih !

Lepo ste počeli :ortaci:

Чекајте, јел гдин Бане колега или колегиница, гдине Злози?

ne znam gospodine dzin, vise nisam sigurna ko je ko ovde, preciznije ko je sta...ali znam da i ja svasta stavim na listu prijatelja. no popravicu, ako bude bilo preko potrebno.

a sad me izvinite u vasem drustvu je uzivanje biti, ali ja ipak moram da operem sudove.

ne znam gospodine dzin, vise nisam sigurna ko je ko ovde, preciznije ko je sta...ali znam da i ja svasta stavim na listu prijatelja. no popravicu, ako bude bilo preko potrebno.

a sad me izvinite u vasem drustvu je uzivanje biti, ali ja ipak moram da operem sudove.

Е ја ћу вас да ставим, са вашим допуштењем наравно.

nadam se kolega da cete sa ovom pesmom imati koju da obradujete u rl. :roll:

Pre da ću da isprepadam neku ili nekog :mrgreen: pesma je divna !:roll:

Чекајте, јел гдин Бане колега или колегиница, гдине Злози?
Bane je kolega od koleginice !

Tako je da se sve popraviti u životu, govori Vam iskusni zanatlija :D
I ja se izvinjavam moram da odgušim sudoperu :D

Poslednja izmena:
Koliko je pametno stupiti u brak sa covekom koji iza sebe ima bracni staz od 12 godina i dvoje sitne dece?
Koje se sve prilike i neprilike radjaju u takvom braku. Kako je biti druga zena u necijem zivotu..

Sta da kazem i kako da posavetujem rodjaku koja se zaljubila u takvog muskarca a plasi se sta sve moze da je snadje pa trazi savet..
Uzgred, ona se nije udavala ali je zivela u zajednici sa covekom prilicno dugo bez dece...

Ako ti se rođaka zaljubila i osetila da joj je ljubav uzvraćena nema tu dalje šta pamet da se pita. Uostalom čovek u koga se zaljubila se razveo, kako si u naslovu napisala i nema šta rođaka da bude druga žena. Meni je tvoja rođaka problem, ko je zaljubljen taj ne traži savete sa strane. Da ti iskreno kažem, žao mi tog čoveka. Nema tu za njega leba.... :cool:

Koliko je pametno stupiti u brak sa covekom koji iza sebe ima bracni staz od 12 godina i dvoje sitne dece?
Koje se sve prilike i neprilike radjaju u takvom braku. Kako je biti druga zena u necijem zivotu..

Sta da kazem i kako da posavetujem rodjaku koja se zaljubila u takvog muskarca a plasi se sta sve moze da je snadje pa trazi savet..
Uzgred, ona se nije udavala ali je zivela u zajednici sa covekom prilicno dugo bez dece...

Pa pazi ako joj nece smetati sto nije imala onaj period pre radjanja dece gde mu je ona najbitnija(jer on vec ima decu) onda ok(uostalom to su dve razlicite ljubavi)
Ako su zaista ludi jedno za drugim,ako joj ne smeta zivotno ludilo koje donese deca i manjak para(u sl da nisu burzuji) i ako je on stvarno eotivno raskrstio sa tom zenom sem vezano za decu onda ok...Ako ima strasti u vama ono prilicno a niste zajedno iz udobnosti podlgodnosti itd onda ok...E i bitno je da mu zena nije psihopata koja ce da vam pravi probleme ako je i na tom planu sve ok onda podrzavam ko je zaista srecan jer srecu je tesko naci,al i ta istanzena mora da vise ceni tu srecu nego stvari koje gubi da bi na kraju bila zadovoljna..
Uostalom sta fali ziveti pola godine godinu dana sa nekim da vidis kako bi to delovalo pre nego sto se uzmete...

- - - - - - - - - -

Ako ti se rođaka zaljubila i osetila da joj je ljubav uzvraćena nema tu dalje šta pamet da se pita. Uostalom čovek u koga se zaljubila se razveo, kako si u naslovu napisala i nema šta rođaka da bude druga žena. Meni je tvoja rođaka problem, ko je zaljubljen taj ne traži savete sa strane. Da ti iskreno kažem, žao mi tog čoveka. Nema tu za njega leba.... :cool:

Кад Вас видим, ко на жеравици сам.

E bas su vam se slozile profilne slike psihopate jedne x):P

Back