Koliko ima istine u izreci da ništa nije gore nego tuđe pare brojati i svoju ženu jebati?
Ja vjerujem u ljubav i brak pa ne zelim znati nista o toj izreci.Koliko ima istine u izreci da ništa nije gore nego tuđe pare brojati i svoju ženu jebati?
Istina je za promašene životeKoliko ima istine u izreci da ništa nije gore nego tuđe pare brojati i svoju ženu jebati?
ako bi morao da biram između vera u ljubav, brak i novac, izabrao bih veru u novac. On će vremenom najmanje devalvirati.Ja vjerujem u ljubav i brak pa ne zelim znati nista o toj izreci.
Ja ne zelim da biram izmedju to troje (ustavri ljubav i brak mi idu zajedno, samo se forma ljubavi vremenom mijenja...). Zivim u utopiji, znam... ali nema mi pomoci.ako bi morao da biram između vera u ljubav, brak i novac, izabrao bih veru u novac. On će vremenom najmanje devalvirati.
Pa valjda ima i onaj zivot izmedju idealnog i surovo (negativno) realnog.da, ali mi pare zarađujemo i nekog volimo u realnom životu, dakle ne u idealnim okolnostima
Za ovo prvo si u pravu... Ali, za ovo drugo se ne slazem... Postoji razlog zasto sam sa tom zenom... Zato sto mi je sa njom lepo i zato sto je zelim...Koliko ima istine u izreci da ništa nije gore nego tuđe pare brojati i svoju ženu jebati?
Koliko ima istine u izreci da ništa nije gore nego tuđe pare brojati i svoju ženu jebati?
Gluposti. Totalna neistinaKoliko ima istine u izreci da ništa nije gore nego tuđe pare brojati i svoju ženu jebati?
da, ali mi pare zarađujemo i nekog volimo u realnom životu, dakle ne u idealnim okolnostima
Nisi, ali mi se cinilo da si previse razdvojio i udaljio realno i idealno. Niti je idealno toliko nedostizno (malo se spuste kriteriji i blizu smo!), niti realno mora toliko biti u suprotnosti sa idealnim. Pa ideal nije brak bez svadje niti brak bez rutine. Ideal je znati se "svadjati" i "miriti", ideal je znati razbiti rutinu.nigde nisam ni rekao da je realno = surovo
Mozda..... Ja vjerujem da je najvazniji razgovor. Kad nestane komunikacije, nista u tom braku (vezi) nema smisla.ma nije ovde naglasak na braku, nego na potencijalnoj rutini u braku.
otkud mi znamo u šta ćemo da se pretvorimo posle xy godina braka.
možda nam se brak svede na preduzeće.
za one koji ne veruju u ljubav drugi deo pitanja je, verovatno i nazalost, istina.Koliko ima istine u izreci da ništa nije gore nego tuđe pare brojati i svoju ženu jebati?
Upravo to...U braku je najvaznije postovanje partnera sa svim njegovim vrlinama i manama.U rutinu se lako moze preci ali to onda znaci da postoje dublji problemi u toj vezi.