LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.541
Nije bio cilj da te dirne moj post.
Niti mislim da obrazovanje ima ikakve veze sa tim kog pola bi dete zeleo.
Razlike u ljubavi nema
Razlike u ponasanju ima
Sin ima zelju da se samnom bije. Oponasa me. ponosan je sto ima istu boju ociju kao tata.
Cerkica bi se po ceo dan mazila i slusala kako je ona tatina barbika.
Naravno da cu se prema njih dvoje i ja drugacije postaviti
A naravno, apsolutno podjednako ih zelim
Niti je cerka manje bila dobrodosla od sina.
I ako bih imao trece dete, apsolutno me briga kog bi pola bilo.
Bitno je samo da imam sina.
Evo, mene nije dirnuo post uopšte.....
Zamisli kako bi to lepo bilo kada bi imao dva sina

Mi imamo prvo ćeru....konju rep sam mogla da iščupam u trudnoći sa njom. Posle je došla druga trudnoća......oboje smo želeli još jedno dete......i ona je bila visokorizična, ni nalik prvoj. Moj muž je tražio da abortiram jer se plašio problema.....postojala je mogućnost da više ne mogu da rodim ako bih se oslobodila bebe.....rekao je da on već ima dete, ćeru, da nema veze što nije sin, samo da je zdravo i pravo, da ako drugo znači rizik da se meni nešto desi onda mu to drugo ne treba čak i ako bi smo ostali na jednom detetu, i da ako bi bebi nešto falilo da on misli da ne bi imao snage da se sa tim nosi. Pošteno, karte na sto da bih ja znala šta da odlučim.........rodio se sin, zdrav i prav.
Normalno da se prema svakom detetu ponašanje roditelja menja usled njihove različitosti.....menja se i kako rastu.....daleko od toga da je sve idealno i da su devojčice uvek barbike a da se sa dečacima uvek pika lopta.....
Ljubav prema partneru je jedno.......ljubav prema deci je drugo.....toliko su različite te dve ljubavi da ih ne treba mešati. Lepo je kada imaš sve na gomili....ali mogu opstati i jedna bez druge

svaka čast

...