Pa ok ...lepo je to što imaš već sina, ali pitam šta bi bilo da ga nemaš?
Rekoh vec, bilo bi mi uzasno zao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ok ...lepo je to što imaš već sina, ali pitam šta bi bilo da ga nemaš?
na zalost, danas je i dalje ustaljena ona "ako nisi rodila, bolje da se nisi ni rodila" filozofija o jedinoj poenti zivota
Na ovo boldovano bi moglo da se odgovori kontra pitanjem: "Kako ti kao neko ko nije doživeo pravu ljubav sa partnerom možeš da znaš da ćeš je naći, da će te ispunjavati, da ćeš biti dobar partner, da li si dorastao toj ulozi i kako ćeš se u svemu tome snaći..."
Jednostavno imaš taj poriv u sebi, gledaš srećne ljude oko sebe i želiš i ti to da živiš. Bez obzira da li je u pitanju partnerska ili roditeljska ljubav.
Ja lično mogu da kažem da je u mom slučaju roditeljska ljubav daleko jača, mnogo više me ispunjava, ali u paketu te dve ljubavi, to je neprevaziđen osećaj. To je nešto što se ne može opisati i samo mogu da poželim svim ljudima na ovom svetu da iskuse tako nešto.
Aman.......pa valjda prvo dolazi ljubav sa partnerom pa iz nje proisteknu deca i ljubav prema deci ako dece bude........većina nas želi da ih bude kao kruna ljubavi sa partnerom, kao šlag na torti, kao dopuna ljubavi sa drugom osobom......nekad ih ne bude iz raznoraznih razloga pa ljudi vide šta će
Pa ljubavi medju partnerima se dešavaju .... zabavljaš se sa njih 100tinu pa naidje onaj jedan koji te obori sa nogu .. u medjuvremenu biraš, tražiš, brojiš, odbrojavaš, dobrojavaš ..... Ništa nije deo plana - emocije se same dese .... Ali dete je već stvar planiranja i dugoročnosti.
Aman.......pa valjda prvo dolazi ljubav sa partnerom pa iz nje proisteknu deca i ljubav prema deci ako dece bude........većina nas želi da ih bude kao kruna ljubavi sa partnerom, kao šlag na torti, kao dopuna ljubavi sa drugom osobom......nekad ih ne bude iz raznoraznih razloga pa ljudi vide šta će

Sve je to OK
Ali kada dobijes decu, tek onda vidis sta znaci voleti nekoga
![]()
Znači mi koji nemamo decu, ne znamo šta znači voleti![]()
Svet je nastao od LJUBAVI.Znači mi koji nemamo decu, ne znamo šta znači voleti![]()

ovo vise djeluje kao zavisnost nego ljubavNaravno, pokušala sam samo da dočaram da ništa u životu nije sigurno. Ako nemaš tu želju za detetom, onda je potpuno pogrešno imati decu. Ali ako imaš želju, pored svih pitanja koja te muče, to sve izbledi kad uzmeš svoje dete u naručje i shvatiš da si mu potreban, neophodan, da te voli, da vapi za tobom i da će te voleti bez obzira na tvoje mane i nedostatke. Kao i obrnuto.
U roditeljskoj ljubavi nema toliko nedoumica kao u partnerskoj ljubavi. Tu je sve jasno kao dan. Živiš za to svoje dete i pružaš mu bezuslovno celog sebe. I to i dobijaš zauzvrat.

Zašto mora da ide tim redom? To je ono o čemu si Ljiljo pričala - nametanje normi od strane društva. I baš u tu zamku ne treba upasti.
Ja lično do 30-te godine nisam srela muškarca sa kojim bih poželela da imam dete. Ali sam želela da imam decu više od svega na svetu. I bila sam spremna da rodim dete na nekonvencionalan način. Mnogi ljudi se zgražavaju nad time, protiv toga su, to im je sebično.
Ali ja nisam želela da se odreknem deteta samo zato što nisam imala tu "neophodnu" ljubav sa partnerom koja je "uslov" za rađanje dece...
...završilo bi se tako što bi se i on priključio 
ovo vise djeluje kao zavisnost nego ljubav![]()

Mislim da bih se osecao neispunjeno da imam 3 cerke. Tesko za objasniti.
Imam i sina i cerku i podjednako ih volim. Cak i vise vremena provodim sa cerkicom jer ona vise paznje trazi.
Zelja za sinom nema nikakve veze sa nastavkom loze, ocuvanjem prezimena itd
Vec ideja da idemo zajedno na utakmice, da ga gledam dok privodi ribe kuci…
Inace sve sto u zivotu od mene dobije sin-dobice i cerka.
Ne razdvajam ih niti sam na to mislio
Zeleo sam da imam sina
E sada, da li 3 cerke I sina ili 4 sina, meni nije bilo razlike
Sve je ok, pod uslovom da barem 1 sina imam
I da, mislim da bih patio da nemam sina
Cudno ili ne, nemam problem da kazem sta stvarno mislim
I mislim da je ista situacija kod ogromne vecine muskaraca

da, vjerovatno je zbog toga toliko srecne mladosti danas, od velike ljubavi.

eto, da se i mi jednom slozimo, cak oko dva posta u isto vrijeme![]()
naravno da je tvoje misljenje tvoja stvar...
eto...moji roditelji imaju nas 4 cerke...
veoma cesto, kad bih ovo rekla...drugi bi konstatovali ...
prvo vauuu...je l' to tvoji ocekivali sina
i tako sam se to pitala cesto...
i onda sam shvatila da je mama prva ta...
koja je tezila da bude dobra snaja...
dobra zena
a majka je jednom bez obzira
samo ta neka razmisljanja ili teznja da bude prihvacena...
tj "vrijedna"(u smislu vrijednosti,posebnosti) u necijim ocima...
a mislila je da su posebno vrednovane zene koje imaju sina...
a sve me to jaaaaako iznenadilo...jer nije neobrazovana...
mislim svi znamo od koga zavisi pol djeteta...
naravno nikada ona meni nije rekla jeste tako je...
samo sam tako shvatila...i znam da je i tata zelio...
u smislu kao ti....ne samo kao nastavak prezimena...
jer vidim kakav je sa unucima i unukama...ima razlike...
ne u ljubavi(toliko,mozda nijanasa)....ali u ponasanju...ne znam...
i ne znam sto sad ovo pisem...eto malo me dirnuo tvoj post...
ja znam da nas vole bezgranicno...ali...
Zašto mora da ide tim redom? To je ono o čemu si Ljiljo pričala - nametanje normi od strane društva. I baš u tu zamku ne treba upasti.
Ja lično do 30-te godine nisam srela muškarca sa kojim bih poželela da imam dete. Ali sam želela da imam decu više od svega na svetu. I bila sam spremna da rodim dete na nekonvencionalan način. Mnogi ljudi se zgražavaju nad time, protiv toga su, to im je sebično.
Ali ja nisam želela da se odreknem deteta samo zato što nisam imala tu "neophodnu" ljubav sa partnerom koja je "uslov" za rađanje dece...