Rudimir
Domaćin
- Poruka
- 3.186
Tako degutantno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja vecinom ne nosim brusБаш је супер када жена не мора да носи брус. То је справа за мучење.
Slatka si imas fejz♡Rijetko nosim, po kuci nikad, na spavanje tek nikako! Jbg gdje moram da sam "pristojna" fax, grad i slicno obucem ga ali nerado. Normalizujmo Free sisitze![]()
Mozes ti i sa velikm da ih prešetavas bezVolela bih da imam male sike i da ne moram da nosim grudnjake.
prvo, nije lijepo od tebe što si mu presrela pogled na tvoje stršuće bradavice...mislim ako te recimo na ulazu poskenirao gdje je trebao gledati kad si došla na kasu?Radio stanice hahahahah
Pa stanice se traže na klik.
Nekad sam se štreckala, pa kad treba da skočim u radnju na ćošku kada mi nešto zafali ja odma brus. Sada ne. Leti i ako malo proštrče baš me brigica.
Prošlog leta sam primetila tipu za kasom u radnji zastao pogled. Pa mu posle bilo neprijatno. Kao da je hte da se izvine.
Nekoliko leta unazad šetam bez što više mogu. E sad bas kad je neka "ozbiljna" situacija obučem brus.
Zimi više štrče od hladnoće ali je duks deblji pa nema ni potrebe za...
Uhh brate. Nije da ih mrzim ali volim da ih zatocim, zakljucam, stavim u lance i katance.Mrzim bradavice. Kontrafetiš imam. Ovo je meni savršeno.
Pogledajte prilog 1403446