Bradavice ispod majice (no bra)

Radio stanice hahahahah
Pa stanice se traže na klik.

Nekad sam se štreckala, pa kad treba da skočim u radnju na ćošku kada mi nešto zafali ja odma brus. Sada ne. Leti i ako malo proštrče baš me brigica.
Prošlog leta sam primetila tipu za kasom u radnji zastao pogled. Pa mu posle bilo neprijatno. Kao da je hte da se izvine.
Nekoliko leta unazad šetam bez što više mogu. E sad bas kad je neka "ozbiljna" situacija obučem brus.
Zimi više štrče od hladnoće ali je duks deblji pa nema ni potrebe za...

Radio stanice hahahahah
Pa stanice se traže na klik.

Nekad sam se štreckala, pa kad treba da skočim u radnju na ćošku kada mi nešto zafali ja odma brus. Sada ne. Leti i ako malo proštrče baš me brigica.
Prošlog leta sam primetila tipu za kasom u radnji zastao pogled. Pa mu posle bilo neprijatno. Kao da je hte da se izvine.
Nekoliko leta unazad šetam bez što više mogu. E sad bas kad je neka "ozbiljna" situacija obučem brus.
Zimi više štrče od hladnoće ali je duks deblji pa nema ni potrebe za...
prvo, nije lijepo od tebe što si mu presrela pogled na tvoje stršuće bradavice...mislim ako te recimo na ulazu poskenirao gdje je trebao gledati kad si došla na kasu?

i drugo, ne vjerujem da mu je bilo neugodno možda je bio više ljut na tebe što si mu presrela pogled, još ako si se nepristojno zabuljila u njegove oči morao je početi gledati u nešto stoto.

dakle milice, mala škola bontona - ne presreći tuđe poglede 👍

Da, čudo jedno, žene imaju sise i bradavice i ne skrivaju ih, što jeste čudno, ako znamo da su bogobojažljive i ne vole da se ističu i skreću pažnju na sebe.
Ma jos gore ni pogled ne obore kada ih pogleda muskarac, koji nema redovan sex, u stvari nikakav jer nije ni za uspomenu, užas jedan.
Dakle, na ovoj temi smo saznali da zene imaju sise i na njima bradavice, dovoljno.

Back