Bradavice ispod majice (no bra)

Баш је супер када жена не мора да носи брус. То је справа за мучење.
Ali koliko je prihvatljivo da svaka zenska krene u provokaciju sa bradavicama? Grudi kao grudi i nisu privlacne dok se ne pojave bradavice.

Bradavice everywhere, totalna promjena...cini mi se da se moze porediti sa muskim kupacim sorcevima koji uslikaju penis.

Naravno da mi je super seksi, cak i ako su sitne grudi ali kao da zenske sa tim govore "izjebi me" sto opet nije lose...ali ne znam.

Nekako mi se ne svidja kad neko namjerno sa tim privlaci paznju?

Recimo:

Radim recimo u super marketu dugo godina vec,i svako leto jedva cekam bas zbog ovoga,vi ljudi niste svesni,koliko zena ne nosi grudnjake tada,i udju u market gde se odmah "zalede" ,bukvalno raj za oci i odmor sto se tice posla i svih tih njegovih zajebancija

Prvi put kad sam bio odusevljen:

To je bio neki bokserski mec u dvorani Moraca, 2014. godina a ona u nekoj bijeloj majici ili trikmajci, ne sjecam se tacno...bradavice nabubrile to sto moze a grudi takodje savrsenog oblika.

Odmah je bila prvi red do ringa vjerovatno sa nekim biznismenom i velike sanse da je profesionalna kùrva, ali bradavice... 🥰

Radim recimo u super marketu dugo godina vec,i svako leto jedva cekam bas zbog ovoga,vi ljudi niste svesni,koliko zena ne nosi grudnjake tada,i udju u market gde se odmah "zalede" ,bukvalno raj za oci i odmor sto se tice posla i svih tih njegovih zajebancija
Не претјеруј сад.
Чуј рај за очи.
Рај за очи би био да не носе ништа а не само грудњаке.

za sve žene koje su ovom temom uzasnute kao i ja miss perfect shop nudi rjeshenje kako ljeti sakriti bradavice i na taj nachin ne dolaziti u situaciju da ih neko gleda

materijal "samodrzhetji silikon"
1693574137965.jpeg

1693574229211.jpeg

Баш је супер када жена не мора да носи брус. То је справа за мучење.
Pa zašto kupujete one sa žicama ili stegnete previše, neke sam viđao da podignu sise do ispod vrata, normalno da je neugodno, očigledno je da je neudobno, verujem ti, kupiš malo veći broj, popustiš, moja žena iz bruseva obavezno izvadi žicu.

Back