Bradavice i zašto su važne

Transcendental

Buduća legenda
Poruka
29.502
nemam blage na kom pdfu ovo da otvorim, a pošto na pitanje verovatno i nema pravog odgovora, što da bar ne bude duhovito

elem, pitanje je: zašto je, kada žene pokrivaju sise, najbitnije pokriti bradavicu? Sve može da bude otkriveno, dokle je bradavica pokrivena, i to se onda tretira kao kulturno prihvatljivo. Npr. Niki Minaž izađe na koncert samo sa nalepljenim zvezdicama na bradavicama i to je odjednom ok, iako se 97% sise zapravo vidi. S druge strane, kad bi pokrila sve osim bradavice, to bi bila vulgarnost.
Zašto je to tako ja pojma nemam
btw ne kažem da nije vulgarno kada se sve vidi osim toga, samo na tom nekom društvenom nivou je bitno taj deo pokriti

valjda zato što su bradavice najprovokativniji deo tog područja za većinu posmatrača :aha:

pa pitanje je zašto je to tako
a nije jer su nešto bog zna šta posebne, pošto ih i muškarci imaju i one po sebi nemaju nikakvu estetsku vrednost ili šta već, potpuno je čovek ravnodušan kad ih vidi
al ženske grudi svu svoju vrednost baziraju na toj bradavici, to je fascinantno, kulturna stvar

a nije jer su nešto bog zna šta posebne, pošto ih i muškarci imaju i one po sebi nemaju nikakvu estetsku vrednost ili šta već, potpuno je čovek ravnodušan kad ih vidi
al ženske grudi svu svoju vrednost baziraju na toj bradavici, to je fascinantno, kulturna stvar

Pa, to ti je tako jer su ženske bradavice vrlo, vrlo, specifična erogena zona, i to znaju mnogi muškarci pa nisu baš ravnodušni kad ih vide. ;)

Uff ženske bradavice se ipak ne daju porediti sa muškim...još kad onako nateknu i nabreknu...:zaljubljena:
Šta znam,bez njih dojka ne bi bila dojka valjda...:confused:

Nisam ni rekla da se pokrivaju jer su erogena zona, nego zato što su najprovokativniji deo tog područja. A kao erogenu zonu sam ih pomenula protiv tvoje tvrdnje da je "čovek ravnodušan kad ih vidi"... c c c :roll:

Da malo ilustrujem :lol:

hoću reći, one su najprovokativnije samo jer ih žene pokrivaju, a muškarci ih ne pokrivaju pa su nezanimljive
kad bi npr. žene sve krenule da hodaju golih grudi i deca odrastala u takvom okruženju, bili bi potpuno ravnodušni kad porastu

nemam blage na kom pdfu ovo da otvorim, a pošto na pitanje verovatno i nema pravog odgovora, što da bar ne bude duhovito

elem, pitanje je: zašto je, kada žene pokrivaju sise, najbitnije pokriti bradavicu? Sve može da bude otkriveno, dokle je bradavica pokrivena, i to se onda tretira kao kulturno prihvatljivo. Npr. Niki Minaž izađe na koncert samo sa nalepljenim zvezdicama na bradavicama i to je odjednom ok, iako se 97% sise zapravo vidi. S druge strane, kad bi pokrila sve osim bradavice, to bi bila vulgarnost.
btw ne kažem da nije vulgarno kada se sve vidi osim toga, samo na tom nekom društvenom nivou je bitno taj deo pokriti

pa tako proglašeno jbg i prihvatilo se ... isto kao i oblačenje, nekad nekom sinulo da je sramota biti go i mi se od tada stidimo, a ne znamo zbog čega, možemo samo reći zato što smo goli, a zašto je sramota biti go, pa zato što je sramota biti go, a zašto je sramota biti go, zato što je sramota biti go, da ali zašto - zato

hoću reći, one su najprovokativnije samo jer ih žene pokrivaju, a muškarci ih ne pokrivaju pa su nezanimljive
kad bi npr. žene sve krenule da hodaju golih grudi i deca odrastala u takvom okruženju, bili bi potpuno ravnodušni kad porastu

Meni se nešto čini da ti nisi položio na ženskim grudima baš :lol:

Razlika između muških i ženskih bradavica je ogromna i nema veze sa pokrivanjem. Mislila sam da svaki seksualno zreo muškarac to zna ali očigledno sam bila u zabludi. :confused:

Poslednja izmena:
Meni se nešto čini da ti nisi položio na ženskim grudima baš :lol:

Razlika između muških i ženskih bradavica je ogromna i nema veze sa pokrivanjem. Mislila sam da svaki seksualno zreo muškarac to zna ali očigledno sam bila u zabludi. :confused:

Uopšte ne potenciram ovde poređenje muških i ženskih bradavica, to nije tema, njih sam upotrebio kao primer da bradavica sama po sebi nema neko čudno kosmičko privlačno dejstvo i da je pokrivanje ženskih bradavica kulturni konstrukt
mene zanima zašto je to tako

nikad mi nisu bili jasni ljudi kao ti, koji samo dođu da verglaju u prazno tako o nečemu bez da imalo razmisle

Uopšte ne potenciram ovde poređenje muških i ženskih bradavica, to nije tema, njih sam upotrebio kao primer da bradavica sama po sebi nema neko čudno kosmičko privlačno dejstvo i da je pokrivanje ženskih bradavica kulturni konstrukt
mene zanima zašto je to tako

nikad mi nisu bili jasni ljudi kao ti, koji samo dođu da verglaju u prazno tako o nečemu bez da imalo razmisle

E, vidiš, meni su odavno jasni ljudi poput tebe, koji dođu sa određenom dilemom, a onda tu dilemu brane tvrdnjom već sadržanom u dilemi, a nisu u stanju ni da valjano razmotre tuđe mišljenje. :bye:

To ti je isto kao kad obuku tange.Pokrivene su samo (da se malo suptilnije izrazim) samo te dve rupice :rumenko: a sve ostalo je na displeju.I guza i prepone i sve se vidi osim dve rupe.
Sto je to tako,djavo ce ga znati.

To ti je isto kao kad obuku tange.Pokrivene su samo (da se malo suptilnije izrazim) samo te dve rupice :rumenko: a sve ostalo je na displeju.I guza i prepone i sve se vidi osim dve rupe.
Sto je to tako,djavo ce ga znati.

Valjda zato sto bi pokazivanje rupica izgledalo previse vulgarno. A i mnogi bi to mogli protumaciti kao otvoren poziv na sex. Da ne pricamo o voajerima koji bi buljili ceo dan kada vide tako nesto. Primetio sam da i na nudistickim plazama vecina zena drzi skupljene noge, niposto ne zele da pokazu nesto vise od venerinog brega. Valjda je to deo njihovog tela za koji zele da ostane rezervisan samo za intimnije momente.

Mozda tako razmisljaju i kada skrivaju bradavice u medijima. To je nesto sto se pokazuje samo medju 4 zida. A i nije zanimljivo kada se odmah sve vidi. Ovako vidimo 99% ali nam taj 1% raspali mastu

Back