Браћо Срби, добисмо Владу

Данас су изабрани министри, одмах по избору, ПОЛОЖИЛИ ЗАКЛЕТВУ која гласи:
"Заклињем се на оданост Републици Србији и својом чашћу обавезујем да ћу поштовати Устав и закон, да ћу дужност члана Владе вршити савесно, одговорно и предано и бити посвећен очувању Косова и Метохије унутар Републике Србије"
* Да ли су и они жути овакву ЗАКЛЕТВУ положили:?:
* Шта мислите да ли ће ови, новоизабрани министри, да се држе положене ЗАКЛЕТВЕ :?::?
.

Siguran sam da hoce.
Iz Beca vec poceli napadi na vladu, to je znak da su na dobrom putu.

čestitam srbi i svim ostalim stanovnicima srbije.......ali......ne daj mo se prevariti.........prvi cilj izbora je gotov...........tadić i ostali razbojnici su razvlašćeni i jedan po jedan će tužiocu na istinu........tako će biti.......idemo dalje........jednu muku smo srbi skinuli sa grbače.......oćemo da živimo.......uzde moraju pod hitno da se popuste.......ne znam kako ali to jednostavno mora........borba za boljim životom se morati voditi na dva fronta.......mediskom i finansiskom.........putem medija otvoriti srbima oči.........otkriti sve prevare i mediske manipulacije tadićevsko ds-sovskog režima.........raditi na psihičkom samopouzdanju srba........objasniti mu da nisu ni za šta krivi.......pogotovo za srebrenicu........da nismo genocidni........svaki spin iz šaperove kujne raskrinkati........objasniti narodu šta ih je snašlo zadnjih 12 godina.......objasniti tu pošast i ottkrivajući istinu..........na finansiskom pod odma omogućiti narodu da diše.......pustiti ga da se opasulji......da ustane iz nog dauna.....dići ga na noge........to ne može uz konstantne pretnje upućene njemu lično........dal će mu seku struju.......popisuju stvari......plene imovinu......oduzimanju iste.......toga više ne sme biti........pazi ti jednu stvar........dosadašnji tadićev sistem se zasnivao na tome da ti prvo daju otkaz.......i oposle znajući da nemaš para za dažbine ti šalju privatne uterivače.....e sad kako će popraviti finansisku situaciju zabole me qurac........nek nađu načina.......ja da sam znao ja bi se kandidovao........znam da su teška vremena........znam i da nas je žuto preduzeće prezadužilo i uništilo sve u državi tako da nova vlada ne kreće sa 0 nego iz debelog minusa........sve ja to znam al me ne interesuje..........prvo popustite uzde......bolje će vam biti........i rešite problem........promene moraju biti vidljive ne za 100 dana no odma.......svako dnevno.......zato smo mi srbi i glasali protiv tadića i tadićeve zločinačke org ds stranke.......i još jednom.......popuštaj da belaja ne bude.......ne mojte se zavaravati.........narod je shvatio da nije bespomoćan........zna kako da uzvrati.......eto pitajte tadića.......

Блајби,Блајби па ти стварно не разумеш основни принцип демократије.Нема обожавања .Слободни људи слободно суде о ДЕЛИМА.Ако не буде дела ,следи песма:Спаси Србију...Шта ту тебе брине?
Dragi moj Riki, ostani PAMETAN i UZDRZAN.

Ovi sto sada tapsu i raduju se uskoro ce se (ponovo) duboko razocarati i frustrirati.

I vikati u horu: "DOLE VLADA! IZDAJNICI!"

Ziv bio - pa video!

Preduslov za hapšenje žute bande je njihovo uklanjanje i postepeno demontiranje iz struktura vlasti. Oni su se instalirali 12 godina u sve moguće strukture društva, zanemari izvršnu vlast, oni su svugde i treba im preseći izvore finansiranja kako bi ih dotukli. To je proces koji će da traje veoma dugo ako se poštuju procedure, recimo, bilo je ovde reči o uređivačkom kolegijumu RTS-a koji ima svoje analitičare, svoje goste koji duvaju i duvaće u tikvu DS-a dogod su ovi na položaju. A za njihovu zamenu je potrebno zameniti RRA, pa Upravni odbor što je proces od najmanje 6 meseci. Tako je svugde u društvu. Dakle, malo strpljenja, verujem da je Vučić odlučan da ovima iseče krila za sva vremena. Što se Dinkića tiče, smatram da je već uveliko u kućnom pritvoru, to jest pod prinudnim radom.
Verovao si da SNS nece nikad sa Dinkicem u vladu.Sad opet verujes Vucicu.Veruj samo DS zna sta treba da se radi, i kako zemlja da izadje iz krize.

Back