Braćo Hrvati neće slonče u lonče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da je srba bilo manje u četnicima i partizanima,više bi ih bilo u ustašama.

međutim,da Vam ne uspije željeno - skretanje sa bitnoga - 6.000. SRBA u ustašama koji su se borili rame uz rame sa hrvatskom braćom za slobodu svoje države..

prvo to je sasvim nebitno.. koga briga za srbe u ustašama ????
njih neće ni srbi ni hrvati,
i ta njihova borba je sasvim promašena stvar..
ni hrvati nisu imali koristi od ustasa a ne srbi..

nego.. sta ti mislis o slucaju drazena erdemovica??
jel se i on borio sa svojom bracom za slobodu svoje drzave ??

Tebi neshto nije jasno?
Za Jasenovac nema dokaza, te se nije ni desio, a u Blajburgu je ubijeno 600 000 Hrvata od strane Partizana/Srba kao posledica srpske mrzhnje/zavere protiv Hrvata. Brojku od 600 000 smo uzeli jer je to najveca koju smo nashli, a radi se o proceni neke polucorave babe.
Ou jea, i Ustashe su junachine i po.

Naravouchenije : Ne gubi vreme na gluposti.

hmmm . . . procenjije se da su na i oko blajburga 10% ubejenih bili četnici, prava prilika da srs i sčp podignu dostojno odeležje i pokažu solidarnost sa sapatnicima kvislinzima. :roll:

ma znam da za nekoga ko ima razumevanja za umobolne politike nama nade tako da je samo usput ponešto napomenem. odoh da završim spremanje večere. :mrgreen:

niste Vi.jester aurora.a Vi ste nastavili dijalog u ime aurore.

što se tiče erdemovića,bio je SRPSKI VOJNIK,bez obzira što je po narodnosati hrvat.

nisam ja nastavila dijalog u bilo čije ime ...
:)
ali dobro...
i srbi u ustašama su bili hrvatski vojnici onda..dakle, kao i da nisu srbi :lol:

vratimo se NDH, ostao si mi dužan, još odavno..
koje su to prednosti koje je ndh-a izborila za hrvate u hrvatskoj i bih danas??

nisam ja nastavila dijalog u bilo čije ime ...
ali dobro...
i srbi u ustašama su bili hrvatski vojnici onda..dakle, kao i da nisu srbi :lol:

vratimo se NDH, ostao si mi dužan, još odavno..
koje su to prednosti koje je ndh-a izborila za hrvate u hrvatskoj i bih danas??

ništa ti nisam ostao dužan.duguješ ti meni,ali halalim tvoj dug.:)

naravno da su srbi u ustašama bili hrvatski vojnici.

ali to dokazuje da ustaše nisu vodile genocidnu politiku.onaj tko to tvrdi ima problem koorfinacije lijeve i desne polutke mozga.

ali to dokazuje da ustaše nisu vodile genocidnu politiku.onaj tko to tvrdi ima problem koorfinacije lijeve i desne polutke mozga.

Ti ljudi koji su bili u vojsci NDH, ne mogu biti Srbi, nego bivši Srbi koji su se odrekli svog srpstva zarad privilegija ili od straha......

Znamo mi dosta o politici Pavelića i Budaka (a i o tome šta je pisao Starčević i Josip Frank), ne moraš ti da nas učiš....

Kad su vlasti NDH videle da istrebljivanje, proterivanje i poktštavanje Srba ne daje baš rezultate i da su naišli na tvrd otpor pokušali su sa osnivanjem Hrvatske pravoslavne crkve (nasilno i protiv kanona) i doveli na njeno čelo onog ludaka Germogena koji je bio izbeglica iz SSSR, da bi ih pretopili u Hrvate....tako da tvoje dokaze možeš da sakupiš, okačiš mačku o rep i nosiš se sa njima gde sunce ne sija...

po tvom kriterijumu niko nigdje ne vodi genocidnu politiku,
uvijek možeš naci ''sejdu bajramovica''

nego.. ne treba mi halal (u svakom slučaju kabulusum)
ipak ti odgovori na pitanje..

Mislim da ste opet svi odlutali u povjesna besputja hrvatske genocidnosti.
Svako ko je normalan i poznaje istoriju zna dovoljno o tome.
Tema je o odshteti Hrvatima,a i oni znaju ko i mi da nece videti centa,Hrvatima je ta tuzba u unutarpolitichke svrhe da opet homogenizuju naciju bar oko nechega(mrznje prema Srbima i svetskoj nepravdi shto nece dobiti lovu) jer ih zapad yebe na svakom koraku pa moraju sebi negde da daju bar malo odushka za politichke promashaje.:lol:

upravo suprotno.

problem je samo što ti ne želiš otkriti ŠTO JE TO GENOCID I KAKO SE PROVODI.

mene genocid i ne zanima..
evo ti DERER on vidiš sve zna o genocidnosti.
moje pitanje je jednostavno, želim čuti tvoj odgovor..

ako ga imaš ??

o temi...
ako bosna nije dobila odstetu nece vjerojatno ni hrvatska..
ali i onako su to sve igre bez granica...
i hag mora nesto da radi..

mene genocid i ne zanima..
evo ti DERER on vidiš sve zna o genocidnosti.
moje pitanje je jednostavno, želim čuti tvoj odgovor..

ako ga imaš ??

o temi...
ako bosna nije dobila odstetu nece vjerojatno ni hrvatska..
ali i onako su to sve igre bez granica...
i hag mora nesto da radi..

ne vjerujem da derer puno zna.on se samo zeza i piše ovdje pod najmanje 2 nicka istovremeno.

što se tiče haga,to je politički sud,bez sumnje.

što se tiče bosanske tužbe protiv srbije za genocid i agresiju,mislim da je bila glupo sročena.

hrvatska tužba je drugačije sročena i ima dokaza.

upitna je NADLEŽNOST suda kojem je tužba podnijeta.

to je relativno.svijet nije crno-bijel.

Znam da je kod tebe sve relativno ko kod Ajnštajna u teoriji relativiteta, pa bi i Jasenovac relativizovao......

Taj čovek je bio udarna igla Miloševićevog režima, čovek koji je stajao iza većine akcija srpske-tajne službe na prostoru SFRJ, upravljanja kriminalnim podzemljem, osnivanju jedinica kakve su Knindže, Arkanovci, JSO, ......

To je relevantno, a ne relativno...

To što je čovek bio Hrvat (a možda je sebe šire doživljavao i kao Jugoslovena, pored Hrvata) je nebitno....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back