Bračna prevara - oprostivo ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
o njegovoj prevari i svojem osecaju prevarenosti sto je draga moja opet tvoja intima.....a moje oko moz da vidish samo ako imash fejsbuci.....:mrgreen:

o svom osecaju zbog njegove prevare pisem ovde, jer je to ono sto zelim da podelim sa vama na ovoj temi
da li sam ja varala, e za to moramo da se gledamo u oci
fejsbuci imamo nekoliko komada, ali i ti i ja smo sada na forumu

ma idi begaj a nije ti intimno sto si bila prevarena......:lol:

Nemoj da se smejes....ž

Dive, jako mi je zao sto si morala da imas takvo iskustvo..... Ja nisam imala takvo iskustvo u ljubavnoj vezi, ali sam imala jako poverenja u jednu osobu- a ona me je jako razocarala i ostavila na cedilu....
i duuugo mi je trebalo da prevazidjem to iskustvo..... i ostavilo je negativne posledice na moje odnose prema drugim ljudima.... :(

Znam za slucaj da je jedan covek ostavio zenu - prevario je sa muskarcem.... (nije imao problema sa tim sto je bi,) a upravo su imali dvoje dece od 2 i 4 godine...

Ok, on je poznati umetnik, imali su neogranicen pristup novcu,placao im je visoku alimentaciju.... ali i pored toga, bilo je strasno za zenu!

Zamisli- ti rodis nekom dvoje dece... i on ti tako nesto uradi??

Potrebno je jako srce, i puno vere i vremena.... da se prevazidju takve nepravde..!

o svom osecaju zbog njegove prevare pisem ovde, jer je to ono sto zelim da podelim sa vama na ovoj temi
da li sam ja varala, e za to moramo da se gledamo u oci
fejsbuci imamo nekoliko komada, ali i ti i ja smo sada na forumu

pa preko foruma ne moz se gledamo u ochi.....:lol:
ali zar taj osecaj nije deo tvoje intime?jeste...a sto si tela jedan da podelish a drugi kao nije bitan..je vec druga stvar.....

Nemoj da se smejes....ž

Dive, jako mi je zao sto si morala da imas takvo iskustvo..... Ja nisam imala takvo iskustvo u ljubavnoj vezi, ali sam imala jako poverenja u jednu osobu- a ona me je jako razocarala i ostavila na cedilu....
i duuugo mi je trebalo da prevazidjem to iskustvo..... i ostavilo je negativne posledice na moje odnose prema drugim ljudima.... :(

Znam za slucaj da je jedan covek ostavio zenu - prevario je sa muskarcem.... (nije imao problema sa tim sto je bi,) a upravo su imali dvoje dece od 2 i 4 godine...

Ok, on je poznati umetnik, imali su neogranicen pristup novcu,placao im je visoku alimentaciju.... ali i pored toga, bilo je strasno za zenu!

Zamisli- ti rodis nekom dvoje dece... i on ti tako nesto uradi??

Potrebno je jako srce, i puno vere i vremena.... da se prevazidju takve nepravde..!

a zamisli ti ona ode i napusti muza sa cerkom da bi se ebala sa matorom konjinom.....nemoj zene da glumite andjele neke ovde.....smesno je......

pa preko foruma ne moz se gledamo u ochi.....:lol:
ali zar taj osecaj nije deo tvoje intime?jeste...a sto si tela jedan da podelish a drugi kao nije bitan..je vec druga stvar.....

osecaj jeste i to je ono sto sam htela da podelim ovde sada
mozda cu jednom da podelim i onaj segment da li sam ja varala ili nisam..
to je kao sto ti sa forumasima delis ceo svoj donji deo i zadnji gornji deo - i to obnazen :lol:
a ne zelis da pokazes oci
znaci, pokazao si intimu..podelio sa nama
po toj logici, zasto ne bi i oci?

osecaj jeste i to je ono sto sam htela da podelim ovde sada
mozda cu jednom da podelim i onaj segment da li sam ja varala ili nisam..
to je kao sto ti sa forumasima delis ceo svoj donji deo i zadnji gornji deo - i to obnazen :lol:
a ne zelis da pokazes oci
znaci, pokazao si intimu..podelio sa nama
po toj logici, zasto ne bi i oci?

aha znachi ako odem na plazu da se kupam ja delim svoju intimu sa ljudima na plazi po tvojoj logici?:lol:

Ja sam mislila najpre da ona zeli da oprosti , da bi opet bila sa tom osobom.... ali, izgleda da je to sve proslo, ali ona ne moze da predje preko bola koji joj je naneo...

Ko moze da je krivi.....

dive, reci nam nesto vise- jel to bio brak ili samo veza? duzi vremenski period ili??

cetvorogodisnja veza
ziveli smo zajedno godinu dana
ostalo cu na pp

- - - - - - - - - -

aha znachi ako odem na plazu da se kupam ja delim svoju intimu sa ljudima na plazi po tvojoj logici?:lol:

pa ako pokazes dupence i ledjanca, to i jeste neki oblik podele intime :lol:

cetvorogodisnja veza
ziveli smo zajedno godinu dana
ostalo cu na pp

- - - - - - - - - -

pa ako pokazes dupence i ledjanca, to i jeste neki oblik podele intime :lol:

Napisi slobodno.... Pusti ti ovog- The Blade ofThe Light- Forum i jeste za to da se podele iskustva i cuje neki savet... "anonimno"

Ne dao Bog da moj krug prijatelja zna bas sve sto sam napusala na ovom forumu ....:zcepanje: :hahaha:

Ja i dalje ne shvatam kako ti to zamišljaš oprostiti.

Ni meni ta pojava nije bas jasna!?Sta uopste znaci-oprostiti,bez da ne obolis od Alchajmera:Jednom izgubljeno poverenje ne moze se nikakvim kajanjem,iskrenim ili neiskrenim,povratiti.To vazi za sve vrste prevara i za sve medjuljudske odnose,ne iskljucivo sa partnerom.A ako nema obostranog poverenja,nema tu ni napredka!

Napisi slobodno.... Pusti ti ovog- The Blade ofThe Light- Forum i jeste za to da se podele iskustva i cuje neki savet... "anonimno"
Ne dao Bog da moj krug prijatelja zna bas sve sto sam napusala na ovom forumu ....:zcepanje: :hahaha:

moze i meni da napishe na pp....nemam nishta protiv......:lol:

- - - - - - - - - -

Ni meni ta pojava nije bas jasna!?Sta uopste znaci-oprostiti,bez da ne obolis od Alchajmera:Jednom izgubljeno poverenje ne moze se nikakvim kajanjem,iskrenim ili neiskrenim,povratiti.To vazi za sve vrste prevara i za sve medjuljudske odnose,ne iskljucivo sa partnerom.A ako nema obostranog poverenja,nema tu ni napredka!

sta dobijash time sto ne oprastash recimo?koja je za tebe tu korist?

Poslednja izmena:

Stvar je u tome naci mir sa tim sto se dogodilo , preci preko svega , a ne misliti svaki dan o tome....jednostvno- LET IT GO !

I pronaci svoj put dalje.....

A,kao sto vidite, to moze da potraje i godinama....

Stvar je u tome naci mir sa tim sto se dogodilo , preci preko svega , a ne misliti svaki dan o tome....jednostvno- LET IT GO !

I pronaci svoj put dalje.....

A,kao sto vidite, to moze da potraje i godinama....
Sto ti je osoba koja te je prevarila(opet ja na prevaru gledam dalje od seksualne prevare,ima i gorih izdaja) bliza srcu,to je zaborav tezi.

- - - - - - - - - -

Zasto trazis poverenje ?Poverenje nije znachi tvoja korist?

E svasta stebe!Voles se samnom raspravljati,pa cak i u prazno!

Back