"Braca Grci" ( deo treci )

• Začetnik teme Začetnik teme Titus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pazi kad ti to kazes, smrdljiva shiptarcino...veci olos i vece nakaze ne postoje na kugli zemaljskoj. I uvek ste kroz istoriju bili jaki samo kad iza vas stoji neka mocna sila, inace ste najobicnije pi"ke. Ali, doci ce i tome kraj, a onda nece biti milosti za vas!

Вараш се грдно. Грци их мрзе неописиво. Али су Грци и прагматични. Они би волели да се граниче са Србијом, својим традиционалним савезником, али док су они своју границу из 1912-13 задржали као Грчку, дотле се са српске стране створила словенска Македонија, а сад се ствара и нека Илирида. Па пошто се граниче са њима, а не са нама морају да се потруде да одрже стабилну државу, мислим своју. Србима су помагали колико су могли, али очигледно ми нисмо знали, тачније генерације наших деда и очева, да очувамо оно што су прадедови стекли и ту смо где смо.
Не би било срећнијег народа од Грчког да се Грчка бар са једне стране граничи са својим традиционалним савезником пре него са Арбанасима.

Ма какви Грци воле шиптаре. Па то је идиотизам, исто као рећи да Срби воле хрвате пошто се тадић извинуо усташи месићу. О овоме нисам нашао на Тањугу. Нити на гугловање сам нашао о овоме. Остави линк.

Back