Gost
Novcic_u_fontani:JESTE LI DANAS NASLI NOVCIC ???![]()
![]()
![]()
Nisam u chesnici , ali jesam u fontani

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novcic_u_fontani:JESTE LI DANAS NASLI NOVCIC ???![]()
![]()
![]()

Goscica:Neee, jos, ali se nadamooooo! :wink:Novcic_u_fontani:JESTE LI DANAS NASLI NOVCIC ???![]()
![]()
![]()
![]()
Srecnice :wink:Jekyll_doesnt_Hyde:Novcic_u_fontani:JESTE LI DANAS NASLI NOVCIC ???![]()
![]()
![]()
Nisam u chesnici , ali jesam u fontani![]()
Znaci bice parica ove godine!Neobuzdana tresnja:JA SAM NASLA NOVCIC!!!!!![]()

Kako bre nisi ?Goscica:nisam nasla novcic... :?
Sto lagis... :wink:
!Goscica:Znaci bice parica ove godine!Neobuzdana tresnja:JA SAM NASLA NOVCIC!!!!!![]()
![]()
Goscice proveri ti to...za svaki slucaj...Neobuzdana tresnja:Mozda ga je slucajno smazala!
:wink:A nisam ga pojela, stvarnoooNovcic_u_fontani:Goscice proveri ti to...za svaki slucaj...Neobuzdana tresnja:Mozda ga je slucajno smazala!
![]()
:wink:
Sve sam onako sitno grickala, ali novcica nigde.Moja majka umesila preveliku cesnicu, niko nije nasao, tek ona sutradan, stajao u samoj sredini. :? Evo, sad kad bolje razmislim - mozda je to namerno uradila!

Goscica:Znaci bice parica ove godine!Neobuzdana tresnja:JA SAM NASLA NOVCIC!!!!!![]()
![]()
Goscica:A nisam ga pojela, stvarnoooNovcic_u_fontani:Goscice proveri ti to...za svaki slucaj...Neobuzdana tresnja:Mozda ga je slucajno smazala!
![]()
:wink:
Sve sam onako sitno grickala, ali novcica nigde.Moja majka umesila preveliku cesnicu, niko nije nasao, tek ona sutradan, stajao u samoj sredini. :? Evo, sad kad bolje razmislim - mozda je to namerno uradila!
![]()
![]()
:wink: sanja:Goscica:Znaci bice parica ove godine!Neobuzdana tresnja:JA SAM NASLA NOVCIC!!!!!![]()
![]()
nadam se da to vazi!
bili smo kod mojih, keva lepo pitala ko ce ovo parce, muz uzeo to prvo, pitala za drugo, javila se ja i bingo! nema lazi, nema prevare!

Goscica:Da, Novcic u fontani je ipak nesto dragocenije :wink:![]()
Novcic_u_fontani:Goscica:Da, Novcic u fontani je ipak nesto dragocenije :wink:![]()
Samo za Goscicu...
![]()