- Poruka
- 21.194
e sinoc sam procitala u novinama da u srbiji botoks kosta oko 30.000 din za pakovanje u kome ima od 100 do 500 IJ(ne znam kakve su to jedinice) i dovoljno je za dve osobe.na ovo se dodaju troskovi intervencije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

200 je ok,znaci da radim na leto u srbijici![]()
pa ne sasvim,posetu i dijagnozu pokriva osiguranje,ostalo nema dal si luda da ovde bacas 200eu kad tamo imas pokriveno osiguranjem..

35+ je najboljeizgledam umorno ,ne volim da se gledam u ogledalu kad dodju takvi dani
i sto neko rece,ujutro mi je sve vise vremena potrebno da sve dodje na mesto
ne zelim da izgledam kao 20ogodisnjakinja,nego kao sveza 35ogodisnjakinja![]()
evo ovako, pre mesec dana me zvala moja kozmeticarka na takvu zurku..kaze dolazi im dr milos..
hijaluron je naplacivao 200eu po kubiku, silikon 150eu, a botox nije htela ni jedna..
ja otisla nisam..nju posle toga jos nisam videla..
sve hocu, al kakvo je vreme bilo nije mi se dalo..
samo da joj ne prodje dejstvo hijalurona dok je ne vidim, pa da ne moram da cekam drugu zurku![]()
Kakav je to doktor kad ubrizgava tečni silikon, koji je zabranjen na Zapadu i u Americi!!? Nijedan doktor koji drži do sebe to ne radi!
ove moje su se odlucile za to(mislim odlucile,al nista ne rade po tom pitanjupa eto taj dr milos ga ubrizgava..
a kakav je, pojma nemam..
meni je malo skerije sto zene zarad nize cene pristaju na kucne kure pri cemu nikakava klinika ne stoji zvanicno iza..
pristaju samo na jeftinije..pa sta god da je..
nema sertifikata o onome sto je u bocici, nema nicega..
samo da je jeftinije, pa ko te pita za zdravlje..
)i ja zelim kao sveza 35ogodisnjakinjaizgledam umorno ,ne volim da se gledam u ogledalu kad dodju takvi dani
i sto neko rece,ujutro mi je sve vise vremena potrebno da sve dodje na mesto
ne zelim da izgledam kao 20ogodisnjakinja,nego kao sveza 35ogodisnjakinja![]()

ljudi stvanro je glupo da to radis na zurci kad covek ne razmislja racionalno. lepo brate u neku proverenu kliniku ako bas oces
i ja zelim kao sveza 35ogodisnjakinja
u subotu ustala oko 9,trag na obrazu od jastuka stajao do 1
zamisljam kako kao fol radim,neki poslovni sastanak,a ja u podne izguzvana od spavanja![]()
dormeo jemenjaj jastuk smokvo![]()
dormeo je
sektasica jednapa bash zato, ti sektashki jastuci i ostali proizvodi qrcu ne valjaju