Botoks zurka

e sinoc sam procitala u novinama da u srbiji botoks kosta oko 30.000 din za pakovanje u kome ima od 100 do 500 IJ(ne znam kakve su to jedinice) i dovoljno je za dve osobe.na ovo se dodaju troskovi intervencije

evo ovako, pre mesec dana me zvala moja kozmeticarka na takvu zurku..kaze dolazi im dr milos..
hijaluron je naplacivao 200eu po kubiku, silikon 150eu, a botox nije htela ni jedna..
ja otisla nisam..nju posle toga jos nisam videla..
sve hocu, al kakvo je vreme bilo nije mi se dalo..
samo da joj ne prodje dejstvo hijalurona dok je ne vidim, pa da ne moram da cekam drugu zurku :D

joj sta vam je to kubik,zar ne naplacuju efekat a ne na gramazu?
a ruke koliko ondaK?
hijaluron je potpuno prirodnog efekta u rukama strucnjaka,a imam jednu drugaricu koja je odradila i botoks,isto prirodno,bora izmedju obrva joj nije nestala,ali znatno ublazila strog izrzaz lica

pa sad verujem da naplacuje efekat, ali po kubikazi..
nekome se koze bas rastegla pa mora da se puno aplikuje..
a nekome je mozda samo opustena, a nema je puno..
verujem da je to ova cena gore o kojoj smokva prica..300 za dve, znaci 150 po osobi martijal + 50 ruke..
kako ovo zvuci.. ko gradjevinski radovi :D

izgledam umorno ,ne volim da se gledam u ogledalu kad dodju takvi dani
i sto neko rece,ujutro mi je sve vise vremena potrebno da sve dodje na mesto
ne zelim da izgledam kao 20ogodisnjakinja,nego kao sveza 35ogodisnjakinja ;)

evo ovako, pre mesec dana me zvala moja kozmeticarka na takvu zurku..kaze dolazi im dr milos..
hijaluron je naplacivao 200eu po kubiku, silikon 150eu, a botox nije htela ni jedna..
ja otisla nisam..nju posle toga jos nisam videla..
sve hocu, al kakvo je vreme bilo nije mi se dalo..
samo da joj ne prodje dejstvo hijalurona dok je ne vidim, pa da ne moram da cekam drugu zurku :D

Kakav je to doktor kad ubrizgava tečni silikon, koji je zabranjen na Zapadu i u Americi!!? Nijedan doktor koji drži do sebe to ne radi!

Kakav je to doktor kad ubrizgava tečni silikon, koji je zabranjen na Zapadu i u Americi!!? Nijedan doktor koji drži do sebe to ne radi!

pa eto taj dr milos ga ubrizgava..
a kakav je, pojma nemam..
meni je malo skerije sto zene zarad nize cene pristaju na kucne kure pri cemu nikakava klinika ne stoji zvanicno iza..
pristaju samo na jeftinije..pa sta god da je..
nema sertifikata o onome sto je u bocici, nema nicega..
samo da je jeftinije, pa ko te pita za zdravlje..

pa eto taj dr milos ga ubrizgava..
a kakav je, pojma nemam..
meni je malo skerije sto zene zarad nize cene pristaju na kucne kure pri cemu nikakava klinika ne stoji zvanicno iza..
pristaju samo na jeftinije..pa sta god da je..
nema sertifikata o onome sto je u bocici, nema nicega..
samo da je jeftinije, pa ko te pita za zdravlje..
ove moje su se odlucile za to(mislim odlucile,al nista ne rade po tom pitanju:))
jer je drugarica od jedne doktorka koja to radi na klinici,il u salonu,il gde vec,ali da zaobidje troskove donece ono sto imace koriste tamo

e realno ima i drugih nacina, mada ok. ali postoje i drugi nacini. mada mozda cu i sama tako. ako nista ima jeftinijih nacina. mada opet i to je opcija umorila sam se od drugih ancina ali najvise se zaradi na lenjosti i dosadi i strahu

mozda se ne odnosi na vas ali neki ljudi ne znaju kad su lepi i kao misle da su pre bili lepi a sad su lepi iako su stariji i mozda im je karoserija starija ali imaju bolju patinu a nerviraju se sto nisu mladi. ali to sam kod nekih pomislila da im je zao, a nema razloga, sad su bolji iako su mozda sedi i slichno. nikad nije lose slihtati se.

izgledam umorno ,ne volim da se gledam u ogledalu kad dodju takvi dani
i sto neko rece,ujutro mi je sve vise vremena potrebno da sve dodje na mesto
ne zelim da izgledam kao 20ogodisnjakinja,nego kao sveza 35ogodisnjakinja ;)
i ja zelim kao sveza 35ogodisnjakinja :)
u subotu ustala oko 9,trag na obrazu od jastuka stajao do 1 :eek:
zamisljam kako kao fol radim,neki poslovni sastanak,a ja u podne izguzvana od spavanja:dash:

Back