Botoks zurka

sa tobom sve mora vise puta;)

:strika: ........ godine su to sine ...... baka zaboravna :malav:

PS sad ozbiljno .... dali radis filere ? koje? ako mi se ne dopadne vrsta dali moze sa onim koji ja zelim i nabavim i onako kako ja zelim ? :flert:

vidim ja ovde ce botoks neke da dobiju sa velikim popustom, a neke ceMO morati duplo da platimo..
ako ne botoks, onda makar ruke :malav:

:koto: Ko umIJe njojZI ........... :tease:

radim totalni anti aging, znaci i filere, i mezoterapiju i botox, i hemijske pilinge, i lasere za epilaciju dlaka, lifting lica, magistralne kreme za svaki tip koze, dermatoskopije mladeza, radio talasno uklanjanje bradavica, visuljaka, kapilara..
a i sa plasticnim hirurzima saradjujem pa uvecavamo grudi, liposukcije, nos, ma sve..

Poslednja izmena:
koliko trazis za hijaluronsku za bore smejalice,a koliko ukoliko se radi u isto vreme i dolina suza?

mislim sa sve rukama
ozbiljno pitanje

Aj' pitaj ga jos neko pitanje :tiganj:
SvAko pitanje , on digne cenu
Pa ne zivimo svi u FrancuskU i ne primamo francuske pare
NARAVNO da je sa rukicama , Zlatnim rukicama :heart:

sa Restylanom su te cene jer imam neki popust, a sa Teosyalom je 300 i 450
radim u Zurichu i ponekad u Beogradu

i jos kao dodatak ..... skoro ko'gratis .... obodic ? :babamrazica:
Hedi :heart: kad si u Beogradu ?

zene je l vas podidje jeza od plasticnih ponuda hirurgije, ili razmatrate kao npr novu frizuru, ok malo opreznije

Svako jutro uz jutarnju kafu razmisljam skoje strane da se bocnem i da ispeglam harmoniku od jastuka pre no sto odem do pijace .
Protivnik sam operativnih zahvata ali ubrizgavanje odredjenih razgradivih materija koje ce vratiti svezinu licu je sasvim ok , osim botoksa z:mrgreen:

Back