Botoks zurka

brate...kompleksaši brate...šta da ti kaem...misim...:/

to ko juče što sam vido jednog ofarbo se...al izabro lošu boju...ono braon, a na otsjaj crvena...:/
...i aj da je spicanjen, pa uredu...al on brate sav odrpan...

blam mu bio da ode do frizera i dobije savet koju boju da koristi..

kod mene je dolazio cetrdesetogodisnji muskarac koji je stavio silikone u listove..
i tako ih setao mesec dana..
dok mu na parkingu nije prisao lokalni dodz i zalajao..
sav prepadnut je uleteo u auto da mu dzukac slucajno ne zakaci silikon i ne razlije mu se po telu..
posle dva dana je izvadio silikonske kobaje iz listova..

moje drugarice su sredovecne zene,sto je jel normalno :)
sve su mladolike i nisu zapustene,ali ni jedna u nezi ne preteruje nesto posebno.
malo se vezba,malo se pazi sta se jede,kod kuce se mackaju kremama,farbaju sedu kosu,
koliko mogu putuju,ali se puno druze,citaju,rade na sebi
pre neki dan su me sokirale:napravicemo botoks zurku:eek:
saznale su da je mnogo jeftinije,ako pozovu dermatologa(koga jedna poznaje)koji radi sa botoksom
i podele ampule,a ne da se za svaku otvara u salonu nova ampula botoksa,a ne utrosi se toliko

ja sam u startu odbila.mislim,koji ce mi to,da me bogu iglama u lice,da se ukocim,pa ne mogu ni da se smejem,
nisam ja pevacica da sam stalno pred ocima javnosti...na kraju dodjosmo do toga da sam rekla,ja bore ni nemam
ju kad su poskakale,a sta je ovo,pa ovo,pa ovo...
pa dobro imam,sta sad?
sad se lomim...
treba li mi to u zivotu?
ako bih se odlucila,bilo bi to samo malo na celu.
znate li neku zenu koja je iz vaseg okruzenja to uradila?
da li je zbog toga ispala smesna,drugacija

nekako bih razumela da smo napravile zurku da podelimo crnca,mislim ni jedna nije probala,a bilo bi jeftinije da ga zajedno platimo.verujem da bi mi se i bore zategle:zper:

Šta će ti to... Iskreno, mislim da ti ne treba...

hhahhaaa, bas ste me nasmejali komentarima
bocica Dysporta Allerganovog je oko 250eu, to je americki, uvozni, najkvalitetiji,prosao FDA
250 eu naplacujem svoj rad
bocica botoxa generalno moze za dve persone, tako da jedna placa bocicu a druga rad doktora
za forumasice moze popust...249 eu ;)

hhahhaaa, bas ste me nasmejali komentarima
bocica Dysporta Allerganovog je oko 250eu, to je americki, uvozni, najkvalitetiji,prosao FDA
250 eu naplacujem svoj rad
bocica botoxa generalno moze za dve persone, tako da jedna placa bocicu a druga rad doktora
za forumasice moze popust...249 eu ;)

a koliko ti imas godina?
jel imas neku boricu?
jesi li probao na sebi?
jel mozemo da vidimo neku fotku, preporuku sopstvenog rada..neko foto samoreklamiranje,m?

samo da se upisem, igrala sam wii sports sinoc i izasao mi je rezultat - imam 70 godina... i to sam varala :lol: . taman za zurku.
smoki, kod mene botoks toliko kosta ali kod dermatologa u kabinetu, sa svim taksama i u sred francuske. misim da ce biti osetno jeftinije tu gde si. nesto zavisi i od renomea doduse, ali opet raspitajte se pre nego sto ga pozovete.

preneki dan sam gledo neku emisiju tema bila začeci fankija, bita, hip hopa i štatiznam...i tu se među one što pričaju pojavijo i neki lik, valjda je trandža, neam pojma...nit je muško nit je žemsko...al tako groteskno izgleda da je to strašno...znači usne samo što ne explodiraju koko su napunpane...čelo svo masno, ma ceo masan...:/

...

Back