- Poruka
- 599
Slabo si ti prodoran .. ti ne vidiš ni ono što ti je pod nosom .. tebi bi miš izjeo brke ..
Znači da stavljam lance. Kod Vas klizavo, Unprofor razglavio puteve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slabo si ti prodoran .. ti ne vidiš ni ono što ti je pod nosom .. tebi bi miš izjeo brke ..
Ona je siroka i duboko dusevna zena.
Ne znam kakve veze ovo ima sa politikom, iskreno da kažem![]()
Ma ne shvataš ti politiku - na nivou .. ne smetaj na temi - zar ne vidiš da su neki u ekstazi ..
Ti opet nesto iz iskustva, Citadela?
Bas ti dajes "nivo".
jaranice,lako cemo mi za ove navedene.ali sto se vi muslimani odrekoshste svoga Hrvatskog porijekla.to mi nikako neidje u ovu moju tintaru.bosna srebrena je do osmana bila 100% katolicka i divanila se ikavica.svi njezini vladari su bili Hrvatskoga roda...
Ima i prezime "Bošnjak" što ga nose Srbi i Hrvati
Bošnjaci (Vukovarsko-srijemska županija)BošnjaciBošnjaci (grb).gifBošnjaci na karti HrvatskaBošnjaciBošnjaciBošnjaci na karti HrvatskeKoordinate: 45°03′N 18°46′EŽupanija Vukovarsko-srijemskaNačelnik općine Andrija JuzbašićStanovništvo (2001.) 4.653Poštanski broj 32275Bošnjaci su općina u Republici Hrvatskoj, posavsko selo smješteno u istočnom djelu Slavonije s hrvatskim katoličkim starosjedilačkim stanovništvom, koje se naziva i Slavoncima Šokcima.Sadržaj[sakrij]1 Zemljopis2 Stanovništvo2.1 Nacionalni sastav, 2001.3 Povijest4 Gospodarstvo5 Poznate osobe6 Spomenici i znamenitosti7 Obrazovanje8 Kultura9 Šport10 Vanjske povezniceZemljopis [uredi]Prema svom zemljopisnom položaju i dnevnomigracijskim obilježjima općina Bošnjaci pripada županjskoj Posavini.Selo je u blizini rijeke Save i najbližeg većeg grada Županje. Udaljenost između centara sela Bošnjaci i grada Županje je oko 6 km. Riječ je o pretežito ruralnom naselju u kojem se većina stanovništva bavi poljoprivredom i stočarstvom.Stanovništvo [uredi]Po posljednjem popisu stanovništva iz 2001. godine, općina Bošnjaci imala je 4.653 stanovnika, raspoređenih u jednom naselju - Bošnjacima.Nacionalni sastav, 2001. [uredi]Hrvati - 4.592 (98,69)Albanci - 13 (0,28)Srbi - 13 (0,28)Bošnjaci - 2Poljaci - 1Slovaci - 1ostali - 12 (0,26)neopredijeljeni - 13 (0,28)nepoznato - 6 (0,13)