Истребитель
Zainteresovan član
- Poruka
- 493
Nma i ne treba rat...
Mi smo demografski presjekli koridor
Inace u PC ima i 10% Bosnjaka...
Koja sila...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nma i ne treba rat...
Nma i ne treba rat...
Nma i ne treba rat...
Шта има да пуца Босна, пукли смо ми сви као звечка.
Ја за свога вијека више нећу ратовати, друго је било кад сам имао 19...
Стрпало ме у авион и вратило назад у БиХ, да сам могао, запалио бих напоље.
А ово сад што читам овдје, али и гледам свакодневно, само потврђује једно.
Нема овдје ни зрна здравог разума.
Првом приликом палим било гдје, макар чистио паркове...
Боље и то него да не неко поново "мобилише".
Или да будале затворе границе, а ја се кријем по шупама и селима...
Ti Bosnjaci iz PC-a ce vas klati zubima ako bude bilo rata...
i Hrvati takodje...ne bih se cudio ako Hrvati iz PC-a budu sa nama,a ne u nekim HVO formacijama...
Што им је у крви да кољу Србе,чудо једно.
Mi smo evropski narod, ni sličan onom koji su Jevreje protjerali iz Jeruzalema, ni sličan onima koji su nasilno prevodili Južne slovene u Katoličanstvo i Pravoslavlje, ni sličan onima koji su načinili Inkviziciju, ni sličan onima koji su protjerali Jevreje i muslimane iz Španije, ni sličan onima koji su napravili zločin u Šahovićima CG, ni sličan onima koji su načinili genocid u Jasenovcu ili Srebrenici.Da li si se ikada zapitao kakvi ste to vi to tamo ljudi kada Zapad po svaku cijenu prisiljava druga dva naroda živjeti sa vama????
Čemu tolka vaša želja i nastojanje da kao živite skupa sa ljudima koje prozivate za genocid nad vama????
Mi smo evropski narod, ni sličan onom koji su Jevreje protjerali iz Jeruzalema, ni sličan onima koji su nasilno prevodili Južne slovene u Katoličanstvo i Pravoslavlje, ni sličan onima koji su načinili Inkviziciju, ni sličan onima koji su protjerali Jevreje i muslimane iz Španije, ni sličan onima koji su napravili zločin u Šahovićima CG, ni sličan onima koji su načinili genocid u Jasenovcu ili Srebrenici.
Mi smo narod koji je volio više Republiku BiH od ostalih Republika zajedničke nam domovine.
Mi smo narod koji hoće da živi sa svim narodima koji vide, vole i poštuju svoju državu Bosnu i Hercegovinu.
Niko, one koji ne vole državu Bosnu i Hercegovinu ne tjera da živi sa nama Bosancima, kad hoće mogu unovčit imovinu i ponijeti zemlje koliko im se zalijepi za opanke u Hrvatsku, Srbiju, Tursku ili bilo koju njima dragu domovinu.
a sta cemo sa fasistickom handzar divizijom, nesto se ne uklapa?
Mi smo evropski narod, ni sličan onom koji su Jevreje protjerali iz Jeruzalema, ni sličan onima koji su nasilno prevodili Južne slovene u Katoličanstvo i Pravoslavlje, ni sličan onima koji su načinili Inkviziciju, ni sličan onima koji su protjerali Jevreje i muslimane iz Španije, ni sličan onima koji su napravili zločin u Šahovićima CG, ni sličan onima koji su načinili genocid u Jasenovcu ili Srebrenici.
Mi smo narod koji je volio više Republiku BiH od ostalih Republika zajedničke nam domovine.
Mi smo narod koji hoće da živi sa svim narodima koji vide, vole i poštuju svoju državu Bosnu i Hercegovinu.
Niko, one koji ne vole državu Bosnu i Hercegovinu ne tjera da živi sa nama Bosancima, kad hoće mogu unovčit imovinu i ponijeti zemlje koliko im se zalijepi za opanke u Hrvatsku, Srbiju, Tursku ili bilo koju njima dragu domovinu.
По изреци "у лажи су кратке ноге",ви би сте били висине патуљака.
Nijedna reprezentacija ne igra utakmice po ruralnim krajevima...pa nece ni BiH![]()
Ajde jado...necemo ni mi imati noz za ledjima...
I nisu Srbi kao sto su bili prije 20 godina...danas su im sanse da osvajaju teritorije bar 10x manje...
Имају ли зле намјере? Имају. А оружје? Имају.
Htio si možda reći zašto im je u krvi da kolju neSrbe.Што им је у крви да кољу Србе,чудо једно.
Piše ti kome se ne dopada Bosna i njie njihova neka je napuste Ustaše, Četnici a zašto ne i sljedbenici handžar divizije.
To sto oni imaju mogu da okace macku o rep. Mogu samo da odmaste kalase koje su posakrivali i to je to. Ako se s tim moze ratovati onda sam ja car Hirohito. A Srrpskoj stize koliko-toliko modernije i jace naoruzanje za borbu u odbranbenim uslovima. Braniti se ne znaci da ih necemo ganjati po bosanskim gudurama bas ko vizle zeca kad nam se za to pruzi prilika jer je kontraofanziva na neprijateljskoj teritoriji potpuno legitimno i pravedno ratovanje.
Nek si nam ziv i zdrav, zelim ti dobro zdravlje i ubuduce ali nemoj biti protiv dvadesetodisnjaka. Oni ce sledeci rat izneti na svojim plecima bas kao sto si ti onaj prosli. Cenim i tvoje iskustvo ali mladji donose pobedu u buducem ratu.
По изреци "у лажи су кратке ноге",ви би сте били висине патуљака.
Ma znas sta....ne bi ja zvao momke od 18 do 30 god. u rat. Prvo bih zvao one od 30 do 55, pa tek onda one od 18 do 30 i na kraju one od 55 do 70 god.
Sve svetske ratne doktrine kazu da je za ratovanje najbolja mladja grupacija, 18-20, 22 godine. Najlakse se prilagodjavaju i obucavaju...
Drugo je sta ti mislis.