Ma, pusti budale!
Ja dođem na ovaj srpski forum samo zato da se nasmijem njihovoj gluposti.
Ovi ljudi kao da su kolektivno "omađijani", pa žive u nekom svome paralalnom svijetu, "srpskom" svemiru, šta li več
Sve što je normalno za cjeli Svijet, za njih je nenormalno, oni imaju svoj iskrivljeni pogled na svijet i sistem vrijednosti, tako je uzaludno sa njima raspravljati.
Malo je reči da je njihovo viđenje stvarnosti "neralno" - ja bih to prije nazvao nekim vidom psihopatologije...
Problem je što se radi o nekoj "kolektivnoj šizofreniji", "nacionalnoj samoobmani" i "megalomanskoj umišljenosti" nevjerovatnih razmjera da je krajnje teško naći lika kojeg bi mogao klasificirati kao "normalnog Srbina".
Krajnja iracionalnost, kolektivno "ludilo", "sujeta bez opravdanja" koja više nije ni smješna...
Ja sam Bošnjak, živim u gradu okružen sa najmanje 100 hiljada Bošnjaka, i do sada nisam upoznao niti čuo ni za jednog koji ima bilo kakvo pozitivno mišljenje o Srbima, barem u tragovima ...teško je čak nači Bošnjaka koji je barem ravnodušan prema Srbima...
Večina Bošnjaka koje ja poznajem bi se danas iz inata prije deklarisali kao Cigani nego kao Srbi....
Objašnjavati sada kojekavim zaluđenim "svetosavskim" budalama da nakon Genocida u Srebrenici i silnih klanja i gadosti koje su počinili po Bosni nema normalnog Bošnjaka koji osjeća "bratstvo i jednistvo" sa Srbima je naravno Sizifov posao...
Vršiti "istragu poturica", "generalno trebljenje Turaka" iz naroda i "osvete "domaćim" Turcima" za vekovni turski "zulum" nad Srbima - kad god se za to pruži prilika, počevši od srpskih ustanaka, svjetskih ratova, pa do ratova 90 tih godina, a u isto vrijeme pozivati se na jednstvo "braću Srbe islamske vere", nije samo licemjerno več ideotluk i bezobraluk na kvadrat!!!
Da ste vi bando četnička želili ravnopravnost "Srba sve tri vere" mogli ste to i imati, Beograd je prije samo 200 godina imao na stotine džamija, kao i drugi gradovi po Srbiji: Valjevo, Soko, Užice...ali ne za vas je "pravi Srbin" bio samo svetosavac, a slavenski muslimani su za vas bili "Turci" koje treba poklati i protjerati....i sad kmečite po forumima kako vas svi okolni narodu (neopravdano!???) mrze i preziru, kako rapidno izumirete, gubite teritorije....
U Turskoj danas živi nekoliko miliona slavenskih muslimana, a večinu njihovih predaka ste upravo vi "pravi" Srbi "očistili" sa svojih "vekovnih" ognjišta....da ste bili normalni i tolerantni danas ste mogli imati Srbiju sa 30 miliona Srba (sve tri vjere) sa državom od Jadranskog do Crnog i Jonskog mora...