електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Какве бре ваше нације, ви сте верска мањина која је неким чудом опстала.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nasa je duznost da pisemo o Genocidu, kako bi drugi znali. Nas zaborav bi bio kao i vasa negacija....
i Hrvati odusevljeni bosnjackim potezima pri izboru Zeljka Komsica
Samo pišite.Ako vam zafali materijala,javite da obnovimo gradivo
Ajde?!Ti našao Bujicu i Bujaneca ovde da nam serviraš?A šta kaže mali Hasanbeg?
Hajde malo knozi!
- - - - - - - - - -
Posto se ne zelite izjasnit da je 9 Januar dan Rs,a neustavan jer je tako ustavni sud presudio, nama Bosnjacima ne preostaje nista drugo nego da ga i mi pocnemo obiljezavat kao dan sjecanja na pocetak Genocida, i mirna Bosna a sa njom i Hercegovina. Ciji su argumenti i cinjenice validniji pokazat ce gosti koji ce i jednima i drugima dolazit na taj dan, jer ko te postuje taj ce ti i otvorit vrata. Pa zivi bili i vidjeli........
Bujanec stari srpski prijatelj
ne znam sta je to "knozi" to nesto na vasem bosanskom?![]()
- - - - - - - - - -
Hehehehehe..bosanski ne postoji a kad imaš kera i hoćeš da ti sedne pored nogu onda to komanduješ. :-D
Ne mi nego....
Dovoljno su pokazali i dokazali medjunarodni sudovi i medjunarodne rezolucije o zlocinima i Genocidu. Mi ih samo citirama prenosimo dalje upucujemo.....
Zbog takvih vasih stavova moramo otimat svoju istinu i pravdu iz ruku vase krivde...
- - - - - - - - - -
Negiranje je kao i samo ucesce.u njemu, i koliko se da zakljucit ne bih ti bilo mrsko.
Kakav ste to vi narod kada vas istina vrijedja, i kada u nemogucnosti pobijanja cinjenica iznosite uvrede. Zar je toliko tesko reci bar:ne u moje ime. Zbog vas su ove medjunarodne rezolucije i presude nasa odbrana od psiholoske agresije protiv nase nacije, nase drzave, agresije koja je i sada na djelu...
Kakav ste to vi narod kada vas istina vrijedja, i kada u nemogucnosti pobijanja cinjenica iznosite uvrede. Zar je toliko tesko reci bar:ne u moje ime. Zbog vas su ove medjunarodne rezolucije i presude nasa odbrana od psiholoske agresije protiv nase nacije, nase drzave, agresije koja je i sada na djelu...
onda treba promeniti ime BOSNA jer se odnosi na Bosnjake
diskriminise Srbe i Hrvate
Дакле, очекујемо да се Босна и Херцеговина усклади са поменутим уставом и назове Босна, Србија, Хрватска и Херцеговина. Машала, Бакире!![]()
Срећа наша, па су они "упитне интелигенције"...
Да не кажем глуперде.
Таман се мало слегне прашина, и почнемо да заборављамо...
А они опет опале неку глупост која нас подсјети ко су и шта су.
Тако и са "оХвом инциХјатиХвом" која је нама и била потребна.
Сад имамо довољно покрића да покренемо неке процесе...
Извињавам се- ти си на послу, а ја те ометам...
Како плаћа кликс?
Јесу редовни?![]()
Cvijanović: Građani da se pripreme za slavlje 9. januara