Bosna , bosanski , svi za bosnu ili Srpske zemlje i svi za Srbiju

wwwlado

Ističe se
Poruka
2.054
Posljednjih dana svi okupatorski mediji u Srpskim zemljama ( tzv. državne televizije i ostali ) počele su sa intezivnom upotrebom pojma Bosna ( kada se to odnosi na dejtonsku uniju Bosnu i Hercegovinu ) .
U REpublici Srpskoj je masovno počela propaganda da se mladi uključuju u reprezentaciju Bosne i Hercegovine . Kao i da se Bosna i Hercegovina predstavi kao jedna država .

Umijesto da imamo političare i novinare koji bi se pitali , koje su nadležnosti oduzete Republici Srpskoj , okupatroski namjesnici nastavljaju sa prljavim psihološkim ratom ( započetim još u doba austrougarske ) da bi se Srbima u Srpskim zemljama van beogradskog pašaluka nametnuo drugi indetitet .

Obavezno je Uvesti u upotrebu pojam Srpske Zemlje , obavezno je kod mladih razvijati nacionalni indetitet tako što će na međuNARODNIM tammičenjima predstavljati svoj NAROD igrajući za SRBIJU .

Svaki dnevnik treba da završava sa vremenskom prognozom za SRPSKE ZEMLJE , moramo znati koji je procenat nezpaoslenosti i svi ostali statistički podaci u SRPSKIM ZEMLJAMA . SRBI moraju igrati za REPREZENTACIJU SRBIJE .

ps. ako može moderator da izmijeni naslov teme u podforumu vojska SLIKE IZ RATA U BOSNI , jer su tamo slike i iz Hercegovine . ako će se skraćivati BIH ili PIH je mnogo pogodnija skraćenica .

Портпарол у Центру јавне безбједности Источно Сарајево Данка Тешић рекла је да се несрећа догодила око поноћи у мјесту Сијерачке стијене, када је Аћимовић изгубио контролу над возилом, које је слетјело у кањон Бистице.

Аћимовићев син, који је тешко повријеђен, превезен је у болницу у Фочи.

Незванично сазнајемо да је тешко повријеђен Милош Аћимовић, капитен фудбалске кадетске репрезентације БиХ.

Отац је Милоша Аћимовића возио на окупљање репрезентације у хотел “Парк” у Сарајеву, које је заказано за 12 сати. Сат прије тога, након што су прошли Фочу, под још неразјашњеним околностима, догодила се несрећа. Наводно је возач на клизавој цести изгубио надзор над управљачем и аутомобил је слетио у ријеку Бистрицу. На мјесту несреће погинуо је Милошев отац, док је 16-годишњи фудбалер извађен из аутомобила и превезен у фочанску болницу.

Млади играч је наводно у свјесном стању, али су му повреде јако тешке и живот му је угрожен.

- Све нас је ово јако погодило. Ово је велика трагедија за породицу Аћимовић, а ми се надамо да ће Милош пребродити тренутну кризу, изборити се за живот и наставити да игра фудбал – рекао је селектор У-17 репрезентације БиХ Сакиб Малкочевић.

Селектор је додао да Милош Аћимовић још не зна да му је отац погинуо.

Кадетска репрезентација БиХ окупила се у Сарајеву пред турнир у Умагу, на коме ће учествовати још и Македонија, Црна Гора и Хрватска.

pogledajte samo jedan primjer te bezobrazne propagande .

http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=82431

Mediji u RS su podlegli veliko muslimanskoj propagandi....tako se cesto moze na medijima u RS cuti terimini drzavnim institucijama itd umjesto zajednickim institucijama na nivou BIH,kao da institucije RS nisu drzavne......pa onda su progurali termine koji je u sirokoj upotrebi drzavni parlament i vlada BIH iako svakom ko procita dejton i aneks 4,ustav BIH vidi da tamo nema takvo sto ,postoji savjet ministara bih koji nije vlada i predstavnicki dom koji nije parlament vec mjesto gde entiteti salju svoje predstavnike itd...................opet gubimo propagandni rat

Naravno da ste vi za nas Srbi, a i Bosanci naravno.

To su sve Bosanci čovječe. U Hrvatskoj za Bosanske/hercegovačke Hrvate svi govore da su Bosanci, što i jesu. Stvarno mi nije jasno tko bi normalan htio da dio Bosne udje u u njegovu zemlju? To bi je unazadilo za 50 godina :D. Bosanci su meni osobno (svih vjeroispovijesti/nacionalnosti) strašno iritantni ljudi, nedaj bože da ih je još više u Hrvatskoj. Stvar je samo što ljudi ne gledaju na te stvari realno nego su uživljeni u nekakve skučene teritorijalne i populacijske ekspanzije svog naroda i države (pogotovo ovdje na krstarici) kao da je dovoljno samo uzet gusle i pjevat o koječemu.

Poslednja izmena:
Posljednjih dana svi okupatorski mediji u Srpskim zemljama ( tzv. državne televizije i ostali ) počele su sa intezivnom upotrebom pojma Bosna ( kada se to odnosi na dejtonsku uniju Bosnu i Hercegovinu ) .
U REpublici Srpskoj je masovno počela propaganda da se mladi uključuju u reprezentaciju Bosne i Hercegovine . Kao i da se Bosna i Hercegovina predstavi kao jedna država .

Umijesto da imamo političare i novinare koji bi se pitali , koje su nadležnosti oduzete Republici Srpskoj , okupatroski namjesnici nastavljaju sa prljavim psihološkim ratom ( započetim još u doba austrougarske ) da bi se Srbima u Srpskim zemljama van beogradskog pašaluka nametnuo drugi indetitet .

Obavezno je Uvesti u upotrebu pojam Srpske Zemlje , obavezno je kod mladih razvijati nacionalni indetitet tako što će na međuNARODNIM tammičenjima predstavljati svoj NAROD igrajući za SRBIJU .

Svaki dnevnik treba da završava sa vremenskom prognozom za SRPSKE ZEMLJE , moramo znati koji je procenat nezpaoslenosti i svi ostali statistički podaci u SRPSKIM ZEMLJAMA . SRBI moraju igrati za REPREZENTACIJU SRBIJE .

ps. ako može moderator da izmijeni naslov teme u podforumu vojska SLIKE IZ RATA U BOSNI , jer su tamo slike i iz Hercegovine . ako će se skraćivati BIH ili PIH je mnogo pogodnija skraćenica .

Treba definisati koje su to SrBske zemlje.

Poslednja izmena od moderatora:
Koliko god se upirali da budemo Srbi, mi iz Bosne i Hercegovine cemo za ove iz Srbije uvijek biti Bosanci, cak i oni koji su iz Hercegovine,

Pa?
Isto kao sto su im Srbi iz Sumadije Sumadinci, iz Nisa Nislije, iz Beograda Beogradjani. Nista strasno, nista uvredljivo a sve i da me smatraju samo Bosankom bez da sam Srpkinja i to mi mnogo bitno, ono sam sta osecam da jesam a kako me drugi gledaju to je vec njihova stvar.

Živjelo bratsvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti . Moramo ga čuvati kao zenicu oka svoga . Druže Pediju Eždaunu mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo .

Pedi govoriti nešto ne vredi.
Sirovina bio, a takav je i ostao...,
bez da je ikada shvatio suptilne relacije na ovim prostorima...

Poslednja izmena:

Back