Bošković: Vojnik koji je tokom vojne parade mahao građanima i studentima pozvan na disciplinsku odgovornost

A i inače je uobičajeno da vojska obaveštava javnost o unutrašnjim dešavanjima, raportima i slično ?!

Hoće to al' u Diznilendu :aha:

Do juče javnost nije znala ni ko je načelnik Generalštaba niti je do njega bilo moguće doći, svakako ne novinarima, a sada i običan vojnik izveštava baš N1 šta mu se dešava u službi što je najstrože zabranjeno.

Razmišlja li iko svojom glavom?

A i inače je uobičajeno da vojska obaveštava javnost o unutrašnjim dešavanjima, raportima i slično ?!

Do juče javnost nije znala ni ko je načelnik Generalštaba niti je do njega bilo moguće doći, svakako ne novinarima, a sada i običan vojnik izveštava baš N1 šta mu se dešava u službi što je najstrože zabranjeno.

Dok je izvor N1 znaš o čemu je riječ.

Pa NATO "oficir za vezu" koji sedi u Generalštabu može da dođe do načelnika Generalštaba kad hoće, samo kaže aport i ovaj trči.
A inače je jako teško saznati ko je načelnik Generalštaba, to je ozbiljna vojna tajna.:lol:

https://www.vs.rs/sr_lat/licnosti/51879007EAE911E3B25000FF327867CC/generalstab/milan-mojsilovic

Baš si se uhvatio za ime što sam spomenula tek usputno kako bi se shvatila poenta moga upisa :roll:

Stvar je u tome što niko ne može tek tako tamo da ušeta do bilo koga niti da cure informacije koje jednostavno nisu za javnost, a da nije u službi vojske, novinari pogotovo.
Niti je ikada moglo.

Jesi probao nekada da prodješ samo rampu u Nemanjinoj koja je vidljiva i sa ulice?
Znam da nisi, ja jesam nedavno.
Trebalo je da uzmem samo neku potvrdu u pisarnici, skockala sam se i zacvrkutala da bih samoj sebi tačno crveni tepih prostrla do prvog nadležnog al' ' oćeš majčin sine dok sve provere ne prodješ, ne pomože ni slučajno naišli jedan general u penziji koji me prepoznao jer je i on morao da prodje proceduru, Vojska je to.

Nema kod njih ćakulanja ni kikotanja, naređenje = izvršenje bez pitanja i prazne priče i to važi apsolutno za sve od vojnika na rampi do najvišeg oficira.

Stvarno veruješ da je vojničić po ugovoru ćaskao sa pokušajem novinara bilo koje redakcije i da je i dalje vojnik kada bi ovo i bilo tačno?

Back