- Poruka
- 3.278
Pa zatvorena su sveučilišta. A i granice, kako ti upravo napisadoh.Ti rece imas nesto na fakultetu da zavrsis pa ides al nesto ne bi tako? Cekas da Korona prodje ili limunadu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zatvorena su sveučilišta. A i granice, kako ti upravo napisadoh.Ti rece imas nesto na fakultetu da zavrsis pa ides al nesto ne bi tako? Cekas da Korona prodje ili limunadu?
Pa otvorite granice
Vi i sami znate da je srbija najgora zemlja sveta, i zato ste je napravili Sajmištem

NDH konclogorTo Sajmište gdje se nalazi karantena se nalazi na mjestu gdje je bio konc logor za vrijeme ww2???![]()
Pa pitam se , a pitam i nekog ko možda zna .Da bi se ti pitao.
NDH konclogor
Ne radi se o istoj lokaciji.Pa šta baš tamo morala bit karantena
Opet sanjasJedno je sigurno da kada se ukine vanredno stanje 100 hiljada migranata imaće stalno boravišno mesto u Srbiji.
Bolje sanjati nego se opiti sa Vučićem.Opet sanjas
Pa pitam se , a pitam i nekog ko možda zna .
Jel u Švajcarsku isto drže starije od 65 u kućnom zatvoruU pravu si prijatelju,samo pitaj i ja ću ti iskreno objasniti ukoliko znam.
Pa tebe nije pitao šta se guziš kad te niko neće.Vidiš da svi beže od tebe ko od koronaša.Beži bre.U pravu si prijatelju,samo pitaj i ja ću ti iskreno objasniti ukoliko znam.
Pa tebe nije pitao šta se guziš kad te niko neće.Vidiš da svi beže od tebe ko od koronaša.Beži bre.
Mene plaća Boško Obradović da šizoja zovem šizoje.Već sam objašnjavao kakav dil smo napravili.Boško mi daje 20% od svake članarine u Čačanskoj biblioteci.Za uzvrat,ja ovde pišem šta mi se izdiktiraЂилас вас добро плаћа да на форуму вређате председникс погрдним именима.
Jel znas ti sta je sajam, jel ima toga kod vas u Hrvatskoj?To Sajmište gdje se nalazi karantena se nalazi na mjestu gdje je bio konc logor za vrijeme ww2???![]()
Само ти ложи "ЗВЕРКА" па да му чука рикне... 'Оћеш 'леба да му уз уста отмеш?Mene plaća Boško Obradović da šizoja zovem šizoje.Već sam objašnjavao kakav dil smo napravili.Boško mi daje 20% od svake članarine u Čačanskoj biblioteci.Za uzvrat,ja ovde pišem šta mi se izdiktira
Бошко КРИВОКЛЕТНИК је шумадијско говедо!Srbiju trebaju preuzeti lokalci- šumadinci kao Boško Obradović ili Milan Stamatović..
Heklaš li u izolaciji?DS je sledeća vlast 2020.
I smradikale lustriraju, zar ne.
Krečila si hodnike?Pa zatvorena su sveučilišta. A i granice, kako ti upravo napisadoh.