Борис Тадић !

Koreja...............Severna i Juzna....................

Korejanci .............patrijote .......severna
demonokrate................juzna..............

Birajte strane, pa se nadjemo za 50 godina da se pitamo kako je.............

Да само напоменем да је режим у ствари власт. Није то погрдан назив, ако си то мислио.А што се тиче жртава власти Зорана Ђинђића, ја мислим да се не може то поредити. Он је убијао оног ко му је сметао. Што се Слободана Милошевића тиче, није ниједно убиство наредио лично он.

no_problem:
Пази Кохен, свако је заслужио да сконча онако како је радио у животу. Ти би се само делио, зашто се мало не би множио?
i kohen je spomenuo djindjica,curuviju,stambolica..a onda ovaj odgovara ovako....
ma u redu je to,jasni ste vi....
biljo,stvarno bi dalje tupio s tobom i slicnima,al mi se nesto ne da...:)
veceras

no_problem:
Да само напоменем да је режим у ствари власт. Није то погрдан назив, ако си то мислио.А што се тиче жртава власти Зорана Ђинђића, ја мислим да се не може то поредити. Он је убијао оног ко му је сметао. Што се Слободана Милошевића тиче, није ниједно убиство наредио лично он.

Koga je ubio Djindjic?????

Ti si ,bre stvarno kako kaze Pera , retard...........................

Kohen:
@problem
Pa , ti se namesti.........pa cu da te mnozim...........

I Sloba je zavrsio kako je radio.......zasluzeno.........kako ti kazes......
I Vjeko ce da zavrsi kako je zasluzio............................
Да ли такве констатације стоје и за Ђинђићеве заслиге и за Бухине? Па, ваши су сада на власти и то већ 6 година па што нешто не расветле, осим што још увек плаћају одштете невино малтретираним после "Сабље"? Причате исту причу већ 6 година, а могло би бити и да су вам Турци криви? О Немцима не смем да размишљам јер су неки били њихови миљеници, стипендисти, докторанти, политичке спонзоруше.... Доста приче, радите већ нешто, докажите, бар једну тврдњу. Клапарате на исти начин као празан млин. Ви сте, као, демонтирали Милошевићеву мафију (која је ваше и довела на власт, па сте платили страшну цену нелојалности тој истој мафији!), мафије више нема, па је Ђинђић могао мирно да се вози Цанетовом аерофлотом уз знање оне "црне овце" Михајловића! И ником ништа! Државни тужилац не покреће истрагу поводом таквих информација! Не, то се не уклапа у причу Дане, прашкићеве звезде данице и вас и оних ваших папагаја, који потежу такве приче чим неко здраворазумски покрене питање: "шта се урадило са истрагом о Ибарској, Ћурувији. Стамболићу, Ђинђићу", Буха се и не помиње....

paola:
Говори српски да те цео свет разуме! Овде не мораш да изиграваш Бушовца, Блеровца, Соландера..., Карлицу, умало да заборавима!
Паола, па стварно си ми једна од најсимпа ликова на форуму :D
Узгред јел то твоја куца на аватару....Баш је слатка :-D

Back