- Poruka
- 3.426
Ето како ће Србија добити нови рат. Овакви подстрекивачи сукоба, својим говором мржње изазивају ратове.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, onda je i Dnjidjic zavrsio kako je zasluzio, iliKohen:@problem
Pa , ti se namesti.........pa cu da te mnozim...........
I Sloba je zavrsio kako je radio.......zasluzeno.........kako ti kazes......
I Vjeko ce da zavrsi kako je zasluzio............................
Sta imam ja s KorejomPetar_FPN:biljo,koreja...misli otome..nemam nista pametno da ti kazem..
![]()
Cekam da NJEGA CUJEMno_problem:Па Биљо, ако ти није јасно они би желели да ми одемо тамо, да би они добили изборе некако. Другачије изборе не би могли добити.
Plava Bilja:Pa, onda je i Dnjidjic zavrsio kako je zasluzio, ili![]()
Kako li ti preteche, majke tiKohen:Mislim.........stvarno si radikalna plavusha...................
Pa ja i odbgovaram onom nesrecniku na njegovu pametnu primedbu, da je svako zavrsio kako je zasluzio...........aludirajuci pri tom na sve zrtve rezima SM, pa i Djindjica.......![]()
![]()
i kohen je spomenuo djindjica,curuviju,stambolica..a onda ovaj odgovara ovako....no_problem:Пази Кохен, свако је заслужио да сконча онако како је радио у животу. Ти би се само делио, зашто се мало не би множио?
Blagodarim, oslobodio si me velike bede 8-)Petar_FPN:i kohen je spomenuo djindjica,curuviju,stambolica..a onda ovaj odgovara ovako....
ma u redu je to,jasni ste vi....
biljo,stvarno bi dalje tupio s tobom i slicnima,al mi se nesto ne da...
veceras
no_problem:Да само напоменем да је режим у ствари власт. Није то погрдан назив, ако си то мислио.А што се тиче жртава власти Зорана Ђинђића, ја мислим да се не може то поредити. Он је убијао оног ко му је сметао. Што се Слободана Милошевића тиче, није ниједно убиство наредио лично он.
Да ли такве констатације стоје и за Ђинђићеве заслиге и за Бухине? Па, ваши су сада на власти и то већ 6 година па што нешто не расветле, осим што још увек плаћају одштете невино малтретираним после "Сабље"? Причате исту причу већ 6 година, а могло би бити и да су вам Турци криви? О Немцима не смем да размишљам јер су неки били њихови миљеници, стипендисти, докторанти, политичке спонзоруше.... Доста приче, радите већ нешто, докажите, бар једну тврдњу. Клапарате на исти начин као празан млин. Ви сте, као, демонтирали Милошевићеву мафију (која је ваше и довела на власт, па сте платили страшну цену нелојалности тој истој мафији!), мафије више нема, па је Ђинђић могао мирно да се вози Цанетовом аерофлотом уз знање оне "црне овце" Михајловића! И ником ништа! Државни тужилац не покреће истрагу поводом таквих информација! Не, то се не уклапа у причу Дане, прашкићеве звезде данице и вас и оних ваших папагаја, који потежу такве приче чим неко здраворазумски покрене питање: "шта се урадило са истрагом о Ибарској, Ћурувији. Стамболићу, Ђинђићу", Буха се и не помиње....Kohen:@problem
Pa , ti se namesti.........pa cu da te mnozim...........
I Sloba je zavrsio kako je radio.......zasluzeno.........kako ti kazes......
I Vjeko ce da zavrsi kako je zasluzio............................
Каква држава, такав јој је и председник!no_problem:Ма то је била иронија бре
no_problem:па јест паола и то што кажеш, само ја мислим да ће ова држава бити боља оног дана када јој председник не буде тадић
У,Ај ем со скерд...8)Kohen:Ebote, evo je Paola.........spasavaj se ko moze..............
Говори српски да те цео свет разуме! Овде не мораш да изиграваш Бушовца, Блеровца, Соландера..., Карлицу, умало да заборавима!goxy:У,Ај ем со скерд...8)
Паола, па стварно си ми једна од најсимпа ликова на форумуpaola:Говори српски да те цео свет разуме! Овде не мораш да изиграваш Бушовца, Блеровца, Соландера..., Карлицу, умало да заборавима!