27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
kasno. da je pre 20 godina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ako ti je neka uteha Zvončičin _____ je u teškom stanju.kasno. da je pre 20 godina.
Evo ako ti je neka uteha Zvončičin _____ je u teškom stanju.
Neka bolest, pevačica Selena Gomez je morala čak da transplantuje buragsta je to lupus?
dobro je prosla, zamisli da je morala da transplantuje burak? burak je neka krilata zivotinja na kojoj je muhamed leteo na sinaj.Neka bolest, pevačica Selena Gomez je morala čak da transplantuje burag
Da leteo je do crkve Aksa, a odatle na nebo gde se sreo s Bogom lično i personalno.dobro je prosla, zamisli da je morala da transplantuje burak? burak je neka krilata zivotinja na kojoj je muhamed leteo na sinaj.
Nepismeni pedofil kod tvorca univerzuma,ne ide nikako.Da leteo je do crkve Aksa, a odatle na nebo gde se sreo s Bogom lično i personalno.
Teši se.Nepismeni pedofil kod tvorca univerzuma,ne ide nikako.
Mo ham madTeši se.
Autoimuna bolest , jedna mlada zena, 20 godina, iz mojesta je to lupus?
au pa to opasno nestoAutoimuna bolest , jedna mlada zena, 20 godina, iz moje
srpske porodice ima tu dijagnozu. Tu organizam sam sebe
unistava, sopstvene celije te unistavaju.
Mnogo opasno, a on je vec imao koronu tako da su kod tih nekihau pa to opasno nesto
Ne znam, Tadić mi ne deluje kao da poseduje Lupus.Mnogo opasno, a on je vec imao koronu tako da su kod tih nekih
upala, sve celije u nekom , aj da laicki kazem odbrambenom stanju,
a kako i na sta ishod lici, to niko ne zna.
Zato nije nekako OK zeleti tim ljudima smrt.
Ne deluje ni ova mlada devojka iz moje porodice, nistaNe znam, Tadić mi ne deluje kao da poseduje Lupus.
Nadživeće on sve simpatizere SNS-a, ne brinite.
Ono što je neverovatno oko Predsednika Tadića je da ima veliki stomak a i dalje oštro definisanu vilicu.Ne deluje ni ova mlada devojka iz moje porodice, nista
ne ukazuje spolja na lupus, ali ga nazalost ima i to bukne
s vremena na vreme, spolja se nista ne vidi, ali mnogo
gadno izgleda " iznutra".
ne prizivaj mladjegkasno. da je pre 20 godina.
ko ti je taj.
Ne možeš da se raduješ jer ima 5 naprednjaka u bolnici a samo 1 normalan čovek.ne mogu da se radujem.
iako se bota debelo radovao dok nas je sve mazao dovnima.
on je otpocetka bio diletant i strano telo na nasoj politickoj sceni. iskoristilo ga, a i on se nafatirao, nikad nista nije radio, sve mu bilo placeno