- Poruka
- 153
Kako stvarije stoje Tadic ce preci u SPS i postati njen predsednik poceo je da se svadja u svojoj stranci DS nema kuda nego da predje u SPS!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako stvarije stoje Tadic ce preci u SPS i postati njen predsednik poceo je da se svadja u svojoj stranci DS nema kuda nego da predje u SPS!
@taja dobro ako sam pogresio prepravio sam!![]()
a i ovako pola poslanika DS-a su nekadasnji clanovi SPS-a.
Juce je bas neko izneo taj podatak u skupstini. Valda oko 36 sadasnjih poslanika DS-a su nekada bili SPS-ovci.
a i ovako pola poslanika DS-a su nekadasnji clanovi SPS-a.
Juce je bas neko izneo taj podatak u skupstini. Valda oko 36 sadasnjih poslanika DS-a su nekada bili SPS-ovci.
@1234
srećice pa ja tek sad videh da si ti maloletan, nije onda ni čudo što si se onako zgražavao na "nepristojne sadržaje".
treba ovde okočiti zabranu za ispod 18.
@1234
srećice pa ja tek sad videh da si ti maloletan, nije onda ni čudo što si se onako zgražavao na "nepristojne sadržaje".
@1234
a druga polovina u Julu![]()
Mleko, crtici, pa u krevet najkasnije u 22 h.![]()
Evo 1234 la dolcevita se ponudila da te podoji. Bas te briga.
Pa, sta ako sam mali decak, kad porastem bicu kao cika Voja Kostunica.[
/QUOTE]
![]()
Evo 1234 la dolcevita se ponudila da te poduci kad si glupav & tupav. Bas te briga.
Cuti bre! Onda me vishe necesh videti...![]()
a gde si videla to malena devojko?