Boris Tadic, najuspesniji srpski predsednik

Питај људе који су радили тамо па ће они да ти кажу шта је то.

Србија даје све, не добија ништа. Та фабрика послује јер јој држава помаже и олакшава. То није капитализам и није тржишна економија.

Слоба је умро у Хагу и нису успели да га осуде. Караџића и Младића јесу.

СНС наставља тамо где је Тадић стао.
Хоћеш да кажеш да не живиш у економском тигру?

Ерор, снс наставља тамо где је шешељ стао.

Tadic je mirno otisao sa vlasti, pic.hko.ousti nece. To je drasticna razlika.

Jos nisi odgovorio za Gagu Nikolica, jel ga mrzis sto je pobio gomile cetnika? Plus je Tadicev ortak u spotu zi FIAT-a...
Pa nije baš sasvim mirno.Čivtao se,obadao se na onoj konferenciji za medije dok je kao priznavao poraz a ubrzo se posvađao sa ostatkom svoje stranke odakle su ga najurili.
Za neko nasilno zadržvanje na vlasti nisu postojali nikakvi uslovi.
I on je dirigovao medijima isto kao Vučić danas.Stanovništvo je plašeno ratom u slučaju da radikali osvoje vlast.Vidimo da se ništa od toga nije dogodilo.

Pa nije baš sasvim mirno.Čivtao se,obadao se na onoj konferenciji za medije dok je kao priznavao poraz a ubrzo se posvađao sa ostatkom svoje stranke odakle su ga najurili.
Za neko nasilno zadržvanje na vlasti nisu postojali nikakvi uslovi.
I on je dirigovao medijima isto kao Vučić danas.Stanovništvo je plašeno ratom u slučaju da radikali osvoje vlast.Vidimo da se ništa od toga nije dogodilo.
Sta je nasilno u tom sto si opisao? Izgubio je predsednicke izbore, izbore u svojoj partiji i otisao je.
Kako je dirigovao medijima? Tako sto su pisali da je svetac, da je nevidjeno pametan, da je na prst u bulju sa Put.tlerom/Ksijem?

Jednostavna stvar, nije nista radio na svakodnevnom rusenju Ustava. Sto danas od pic.hko.ustog imate vise puta na dan.
Друже, Тадић је поставио Мирка Цветковића за премијера и онда је радио шта је он мислио да треба да се ради, односно шта му кажу.

Е, да. Вучић држи Устав из 2006. године који је донео Тадић са Коштуницом.

Немам шта да ти кажем
Немаш јер не знаш.

СНС наставља где је стао ДС. Људи из ДС-а су сада у СНС-у. Погледај само колико је министара из ДС-а ушло у СНС и које су положаје добили.

Немаш благе везе.

Друже, Тадић је поставио Мирка Цветковића за премијера и онда је радио шта је он мислио да треба да се ради, односно шта му кажу.

Е, да. Вучић држи Устав из 2006. године који је донео Тадић са Коштуницом.
Mislis li da je Mirko Cvetkovic nivo Ane Brnabic ili Milosa Vucevica? Bar je za razliku od njih regularno zavrsio skole. I imao nesto u glavi.
Ustav iz 2006-te je izglasala Narodna Skupstina i u njemu jasno stoji sta predsednik drzave moze da radi i koja mu je uloga. Pic.hko.usti taj Ustav svaki dan po nekoliko puta krsi.

Mislis li da je Mirko Cvetkovic nivo Ane Brnabic ili Milosa Vucevica? Bar je za razliku od njih regularno zavrsio skole. I imao nesto u glavi.
Ustav iz 2006-te je izglasala Narodna Skupstina i u njemu jasno stoji sta predsednik drzave moze da radi i koja mu je uloga. Pic.hko.usti taj Ustav svaki dan po nekoliko puta krsi.
То Тадић није поштовао и мешао се у рад Владе.

Сада идемо на карту ко је писменији и ко је културнији, али суштина изгледа остаје иста. Мирко Цветковић може јер "има нешто у глави" и "регуларно је завршио школу", али изгледа да није самостално руководио Владом, како му то Устав из 2006. године налаже.

У Србији важи Устав који је донет за време власти Тадића. Устав који је важио и који је донет за време Милошевића је престао да важи 2006. године.

Заправо не. Чак је и Ана, о Господину Вучевићу и да не говоримо, суверенија од Мирка Цветковића.
Aaaaa, sad sam te provalio. Pripadas odboru SNS-a iz Ujvideka, zato je govedo koje je sad na mestu premijera za tebe svetinja.
Bosanac sa Klise?

Он није могао ништа, а други могу, а не желе?

Дај наведи нешто што је урадио.
Ne znam na osnovu čega iz mojih poruka si mogao da dođeš do takvog zaključka.Napisao sam da su se sa istim hendikepima i problemima sa kojima se suočavao Tadić,suočavali i njegovi prethodnici i oni koji su ga nasledili na čelnom vlastodržačkom mestu.
Ja bih situaciju u kojoj se našla Srbija uporedio sa čovekom koji svojih prvih četrdeset godina nije vodio računa o sebi a onda je nekim čudom doživeo prosvetljenje.Ne može taj zaostatak i sve te izgubljene i uludo bačene godine odnosno decenije koje su pojeli skakvci da se lako prevaziđe.
Broz i njegovi partizani,razni Nikoletine Bursaći i sl,poluljudi ostavili su nam pustoš svake vrste.

Ne znam na osnovu čega iz mojih poruka si mogao da dođeš do takvog zaključka.Napisao sam da su se sa istim hendikepima i problemima sa kojima se suočavao Tadić,suočavali i njegovi prethodnici i oni koji su ga nasledili na čelnom vlastodržačkom mestu.
Ja bih situaciju u kojoj se našla Srbija uporedio sa čovekom koji svojih prvih četrdeset godina nije vodio računa o sebi a onda je nekim čudom doživeo prosvetljenje.Ne može taj zaostatak i sve te izgubljene i uludo bačene godine odnosno decenije koje su pojeli skakvci da se lako prevaziđe.
Broz i njegovi partizani,razni Nikoletine Bursaći i sl,poluljudi ostavili su nam pustoš svake vrste.
Тадић није могао да заведе ред јер је Николетина Бурсаћ, заједно са партизанима из Босне опустошио све пред собом тако да трава више не ниче...

Тадић је владао Србијом од 2001. године (Министар телекомуникација) до 2012. године (Председник).

Нико сем мене није навео ништа позитивно, а ја нисам за њега.

Back