Boris Johnson novi britanski premijer

Zbog vlastitih ograničenja neopravdano napadate Vučićeve pulene. Niko od Borisa ne očekuje naklonost prema Srbima, to bi bilo suludo . Uostalom pošto je pirgavac od njega se jedino može očekivati srbofobija :mrgreen: , u najboljem slučaju hladna nezainteresovanost . No ono zašto ga treba slaviti jeste činjenica da je izvukao ciglu iz temelja sreće SFREU i na taj način Jamijev svet razbio u paramparčad. Pristojnom čovjeku ostaje jedno da Jamiju izrazi duboku sućut, što ja upravo i činim :kpozdrav:
Nemoj se lozis, i Tonija Blera ste godinama kleli u 16 pokoljenja, pa ste cutali ko zalivene picketine kad je doso za savetnika

Pre bih rekao da se probio za besplatnu školarinu, ako mu je otac vozač busa, a majka aškenaz/jevrejka

Vidim kod drugih, samo crne čarape i jednog plavog brljavca sa srozanim sivilom od čarapa

Vozač autobusa je bio otac Sajid Javid-a. Boris Johnson je rođen u opscenom bogatstvu. Otac Stanley je bio član evropske komisije i visoko rangiran činovnik Svetske Banke.

Vozač autobusa je bio otac Sajid Javid-a. Boris Johnson je rođen u opscenom bogatstvu. Otac Stanley je bio član evropske komisije i visoko rangiran činovnik Svetske Banke.

Tim gore.

Onda je sve mnogo jasnije ovo:

Zašto vi poluzapadnjaci nemate moć da prepoznate i raskrinkate populistu, dijabolika, samoživca, sociopatu koji se folira da je liberal.???

Nemoj se lozis, i Tonija Blera ste godinama kleli u 16 pokoljenja, pa ste cutali ko zalivene picketine kad je doso za savetnika
Ali ja nikada nisam glasao za Vučića , nikada ga nisam podržavao a po svojoj prilici tako će i ostati. Pogotovo ga nisam podržavao u vezi izbora savetnika : Blera. No uzalud ja tebi pišem pošto si ograničen spoljašnjom argendom.

Ali ja nikada nisam glasao za Vučića , nikada ga nisam podržavao a po svojoj prilici tako će i ostati. Pogotovo ga nisam podržavao u vezi izbora savetnika : Blera. No uzalud ja tebi pišem pošto si ograničen spoljašnjom argendom.
Ja se nisam osvrtao na to na koga si glas dao niti je to insinuirano

Nego na nesto drugo sam ukazao
Ti si gradjanin te zemlje, a predsednik je svima, a ne naprednim govnima

Kontas
Ba?

Za koga si bio 2003 u okršaju normalnog kandidata i vučićevog kandidata

Ti predsednički izbori nisu uspeli, ali sigurno si navijao za nekoga.

Spojler: protiv nato kandidata, a za vučića.

Za koga si bio 2003 u okršaju normalnog kandidata i vučićevog kandidata

Ti predsednički izbori nisu uspeli, ali sigurno si navijao za nekoga.

Spojler: protiv nato kandidata, a za vučića.

Ne mogu se tačno setiti koji su to izbori bili niti o kojim se kandidatima radi , mislim da sam na tim izborima glasao za Labusa ili je to bilo kasnije , pomatušilo se.

Боки је наравно српски непријатељ, као и сви његови претходници, али нека одржи обећање и начне Унију и ми Срби можемо само да попијемо једну горчу кафу. Или пиво, према склоностима. Ја сам се мало уплашио са оном женетином да не падне нови референдум или нешто слично..

Back