Mimi, izvini sto tek sad pisem... sad se setih... ceo dan sa bebom, ne stizem...
Bio veterinar danas oko 10... Pogledao ga, nije ga ni pipnuo... kaze da misli da je bakterijska infekcija a ono na i iznad usiju sumnja da nije sugarac... jedino kaze da ga brine sto je smrsao... mi kazemo da jede isto ali stvarno se vidi da je smrsao...

Pitao nas je i jel imao krpelja, jeste imao pre dva-tri meseca dva komada, ali ih je mm izvadio onako po ps-u, cele okretanjem... i bio je raspolozen posle toga...
Elem, popodne smo isli po recept, dobio je antibiotike 21 dan, ujutru i uvece Marocen i Dexason jednom dnevno +
prasak Ivermektin
Veterinar nam je rekao da se cujemo za 5-6 dana da dodje da vidi jel pomaze... ako ne da ga vodimo u SU da vadi krv...
Nadam se da ce mu pomoci... ja bi mu pomogla kako god umem ali ne znam kako... jos necu da ga mazim zbog bebe, nonstop lize moje prste(beba), pa se plasim... a tako bi ga mazila i grlila... tacno imam osecaj da pati od kako se rodio moj Pedja jer ne stizem da mu se posvetim...