Ćao svima
ja sam nov na forumu,pa ako neko može da mi malo pomogne.... Zanimaju me Bordoske doge,voleo bi ako bi mi se javili ljudi koji imaju te preslatke pse,da mi kažu nešto o toj rasi,koiko se kreću cene muškog šteneta pošto nameravam da kupim sebi jedno malo
ali samo kao ljubimac,nemam nameru da ga vodim po izložbama,hoću ga samo za sebe,da bude moj "mali" preslatki kućni ljubimac! Hvala svima! 
ja sam nov na forumu,pa ako neko može da mi malo pomogne.... Zanimaju me Bordoske doge,voleo bi ako bi mi se javili ljudi koji imaju te preslatke pse,da mi kažu nešto o toj rasi,koiko se kreću cene muškog šteneta pošto nameravam da kupim sebi jedno malo
ali samo kao ljubimac,nemam nameru da ga vodim po izložbama,hoću ga samo za sebe,da bude moj "mali" preslatki kućni ljubimac! Hvala svima! 
Ja več imam psa dugi niz godina,trenutno imam ženku Nemačkog Boksera,tu rasu obožavam ali kada sam video Bordošku Dogu ostao sam bez teksta

A to je tako divna rasa, koja zaslužuje da se onjoj piše i razmenjuju iskustva.Šteta.

a on onda počne da se izmotava...
A kako je sad?

a svrbi ga uzasno.. non stop se cese... mm ga je kupao neosto.osanom dva puta ali ne pomaze...

Ali buve se ne resavaju ni Ivermektinom a jos manje kupanjem, za to bih ti preporucila Duowin, relativno je jeftin a efikasan protiv buva i krpelja po nekoliko meseci.