Borba titana je počela - ChatGPT vs Google

Ko će izaći kao pobednik, Google ili OpenAI (tj. ChatGPT)

• Google

• OpenAI

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
NIje mi jasno iz kog razloga OpenAI vodi u anketi, da li ljudi mrze gugl ili šta li je.
Meni nista od googla ne radi , ali kad sam gledao bezbednost mog neta, ispalo je da google i razni derivati googla, trose 3 MB na svakih 5 min ili tako nesto , pa sam ih stavio na block listu , i od tada je krenulo...google mi izbaci 3 rezultata, ai mi daje bezvezne odgovore, dok openai daje normalne, malo tuplje nego ranije...

Za mene je google search neupotrebljiv...youtube search takodje iako izbaci milion rezultata, ne izbaci one koje znam da ima...neke domace produkcije muzike, sto moze biti da je do merlina i njihovog zaebavanja , ali ne izbaci...
A izvodjaci su ...znaci ne mogu da verujem ako merlin sankcionise neku muzicku grupu bend , koja svira poznatu pesmu , to mi ne ide u glavu....
Cak ni tajci nema prava na svoju muziku...apsurd..

Ali zato koristim druge ai, i skoro sam zadao zahtev, daj mi nesto sto ne znam....
I ai mi napise da li znas da se mravlja kiselina koristi za konzerviranje hrane...sokova...
ups..
Pa se ista ta mravlja kiselina tj metil kiselina koristi i za antibakterijska dejstva, sto je onda apsurd, tj sta koji moj q farmaceuti zabranjuju ljudima upotrebu antibiotika a dozvoljavaju koriscenje mravlje kiseline kao konzervansa....nebuloza...

Meni nista od googla ne radi , ali kad sam gledao bezbednost mog neta, ispalo je da google i razni derivati googla, trose 3 MB na svakih 5 min ili tako nesto , pa sam ih stavio na block listu , i od tada je krenulo...google mi izbaci 3 rezultata, ai mi daje bezvezne odgovore, dok openai daje normalne, malo tuplje nego ranije...

Za mene je google search neupotrebljiv...youtube search takodje iako izbaci milion rezultata, ne izbaci one koje znam da ima...neke domace produkcije muzike, sto moze biti da je do merlina i njihovog zaebavanja , ali ne izbaci...
A izvodjaci su ...znaci ne mogu da verujem ako merlin sankcionise neku muzicku grupu bend , koja svira poznatu pesmu , to mi ne ide u glavu....
Cak ni tajci nema prava na svoju muziku...apsurd..
Meni google pretraga solidno obavlja posao, posebno kad tražim neki film koji hoću da odgledam onlajn na ne-baš-sasvim legalnim striminzima.

Back