Borba protiv ovog režima je egzorcizam

• Začetnik teme Začetnik teme hm337
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ceo tekst mu je politički ostrašćen. prosto ne znam šta bi izdvojio.
crkva služi narodu a ne delu naroda. ako je crkva ko jehova pa ima samo opoziciju kao svoj narod onda treba rasformirati takvu crkvu.
što se tiče Pavla koji je probijao kordon policije bio je izviždan od strane studenata a razlog što je došao na proteste je
https://www.google.com/search?q=pat...ate=ive&vld=cid:7b236fc6,vid:__CVWSuVYOU,st:0
Занимљиво да се ти позиваш на Јеховине свједоке, а промовишеш приступ који они имају јер њих не интересује стање у друштву јер су они "странци у свијету", они "не бирају стране" већ су неутрални.

ne razumem zašto se smeješ valjda si pogledao klip?
jel treba da ti objašnjavam da je došao da ne bude nekog "neukusa" kao što je i rekao, da ne bude nekog zla da se svi smire itd?
Мени не треба да објашњаваш ништа јер сам био тамо. Извиждан није био то је била масовна хистерија и еуфорија кад се непрегледни кордон који се није могао пробити од једном повлачи и појављује се патријарх Павле. Дакле не знам ко ти је тако нешто рекао или пренео да је био извиждан је апсолутна глупост неопевана.
Сад да се ми бринемо о правима цркве и њених свештеника и о Јахве шта јесте и шта није о заблдама свештеника у Јахве па заблудама свештеника у свој позив и шта су њихова овлашћења је тотално бесмислено мислим да би се могао неко јавити из цркве и објаснити мало боље.
Тај твој клип се не може отворити.

Занимљиво да се ти позиваш на Јеховине свједоке, а промовишеш приступ који они имају јер њих не интересује стање у друштву јер су они "странци у свијету", они "не бирају стране" већ су неутрални.
ovo ti je maliciozno, crkva treba da poziva na razum pregovore, da se mole u crkvi svaki dan da ne dođe do krvoprolića
kad sam rekao da bude nezainteresovana?
jel crkva SPC ili nije ili ti misliš da si srbin a onaj koji drukčije misli nije
ili vernik?

ovo ti je maliciozno, crkva treba da poziva na razum pregovore,
Конкретно на преговоре да се испуне захтјеви.

da se mole u crkvi svaki dan da ne dođe do krvoprolića
И какве то везе има са студентима и другим демонстрантима? Они никада нису ни жељели крвопролиће.

kad sam rekao da bude nezainteresovana?
Па шта је тај приступ који ти заговараш ако не најлакши пут да сви привидно буду задовољни. Овдје се не боре двије политичке опције. Овдје се боре српска омладина и оно здраво што је преостало у српском народу против људи који су отели државу и понашају се као да је њихова прћија и који су око себе окупили го шљам српског друштва. Све најгоре што има међу Србаљима је на једној страни.

jel crkva SPC ili nije ili ti misliš da si srbin a onaj koji drukčije misli nije
ili vernik?
Зависи.

Овдје се боре српска омладина и оно здраво што је преостало у српском народу против људи који су отели државу и понашају се као да је њихова прћија и који су око себе окупили го шљам српског друштва.
ok i rešenje? :D

Јеховини сведоци су нешто друго могу имати став али нити гласају самим тим не могу ни учествовати или подржавати демонстрације према власти.

Не смета ми ништа сем што се само о једној страни изјашњаваш.
zato što vas previše ima na tu stranu a ja sam se uvek stavljao na stranu slabijeg (na forum mislim)
šta god da se desi u Srbiji meni će biti isto, to su već ofucane priče da će biti bolje kad "on ode" :D
ako iole želiš biti objektivan onda ćeš gledati obe strane a ako si ostrašćen navijač ili neki aktivista tebe neće zanimati objektivnost sem one koju lično preferiraš.
ako ja mislim da je ovo sve sranje i da nam je dano leba i igara ili po nepisanom pravilu da svakih 12 godina smenjujemo kurtu da postavimo murtu, ok narod hteo, saglasan.

kako misliš sve to navedeno, to slušam 4 meseca, daj rešenje
Обрати се председнику.
Хајде да ти неко укине право на трансфузију и потребна ти је крв!
И 4 месеца стојиш са транспарентом дајте ми крв!
И ја ти кажем то слушам већ 4 месеца дај решење?

Прихватићу решење да сам ја глуп али овакву поставку ствари не разумем још да неко са крстарице да решење.

Обрати се председнику.
Хајде да ти неко укине право на трансфузију и потребна ти је крв!
И 4 месеца стојиш са транспарентом дајте ми крв!
И ја ти кажем то слушам већ 4 месеца дај решење?

Прихватићу решење да сам ја глуп али овакву поставку ствари не разумем још да неко са крстарице да решење.
zašto komentari ako nema rešenja
razbibriga?
ja sam par puta ovde pokušao da dam neko rešenje ne kažem da je to to, ali ovoliko pljuvačine jedni na druge može biti samo pišimo jer sad nemamo šta.drugo da radimo.
na religiji si objektivan nisam od tebe očekivao ovoliku ostrašćenost.

Back