Schrodinger
Veoma poznat
- Poruka
- 14.815
I Makron uveo diktaturu, a nekad ste kmecali protiv Putina i Lukasenka zbog takvih stvari.EU mnogo poštena kad je poništila kandidaturu rumunskog opozicionog predstavnika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Makron uveo diktaturu, a nekad ste kmecali protiv Putina i Lukasenka zbog takvih stvari.EU mnogo poštena kad je poništila kandidaturu rumunskog opozicionog predstavnika.
Ko smo "mi" koji smo "kmečali"?I Makron uveo diktaturu, a nekad ste kmecali protiv Putina i Lukasenka zbog takvih stvari.
Forumska botovska vecina...Ko smo "mi" koji smo "kmečali"?
Ako smo botovi, a ti nas ignoriši.Forumska botovska vecina...
Ima takvih i u stvarnom zivotu kao sto je bilo i antivaksera mnogo, niste tek internetska himera.Ako smo botovi, a ti nas ignoriši.
I ne citiraj nas ako mi tebe ne citiramo.
Ako hoćeš sagovornike, piši smisleno i bez umetanja neadekvatnih metafora.Ima takvih i u stvarnom zivotu kao sto je bilo i antivaksera mnogo, niste tek internetska himera.
Mislis "iznesi labavije argumente na koje smo mi u stanju da odgovorimo"Ako hoćeš sagovornike, piši smisleno i bez umetanja neadekvatnih metafora.
Menjaj temu ili menjaj sagovornika.Mislis "iznesi labavije argumente na koje smo mi u stanju da odgovorimo"![]()
Egzorcizmi i zigovi zveri su moja standardna temaMenjaj temu ili menjaj sagovornika.
AV ih tetoši, inače ih ima za aps koliko hoćeš, npr stoji na vratima škole i “on ne dozvoljava” da deca idu na nastavu. Za robiju.zajebano što vučić nama opoziciju. opozicioni lešinari koji se kriju iza studenata tačnije plenuma (mitološko biće) nema podršku ni u narodu ni u vojsci i policiji.
ali pribegli su novoj strategiji. protesti protesti... dok narodu ne dopizde. i verovatno biće dva scenarija ili opšte krvoproliće ili mora da se apse protestanti.
lepo smišljeno da sednu u fotelju bez izbora ali ovaj neda.
teška vremena prijatelju moj đavo ih odneo.
Menjaj virtuelni svet u kom živiš, tj zahebi Šolakov, stvarni se i ne osvrće na njega.Menjaj temu ili menjaj sagovornika.
U svakodnevnom životu ne pričam sa SNS plaćenicima, pa ne vidim razloga da vam poklanjam vreme ni u virtuelnom svetu.Menjaj virtuelni svet u kom živiš, tj zahebi Šolakov, stvarni se i ne osvrće na njega.
Bez lupanja molim.U svakodnevnom životu ne pričam sa SNS plaćenicima, pa ne vidim razloga da vam poklanjam vreme ni u virtuelnom svetu.
Stoga, zaobiđi me i ne citiraj.
Zaradi novac poštenim radom.
Ух већ смо причали о историји Јудеје у то време ако је не знамо тешко ово можемо разумети.43. Чули сте да је казано: Љуби ближњег свог, и мрзи на непријатеља свог.
44. А ја вам кажем: љубите непријатеље своје, благосиљајте оне који вас куну, чините добро онима који на вас мрзе и молите се Богу за оне који вас гоне;
45. Да будете синови Оца свог који је на небесима; јер Он заповеда свом сунцу, те обасјава и зле и добре, и даје дажд праведнима и неправеднима.
46. Јер ако љубите оне који вас љубе, какву плату имате? Не чине ли то и цариници?
47. И ако Бога називате само својој браћи, шта одвише чините? Не чине ли тако и незнабошци?
i to u vreme posta pop pomanito![]()
treba sve privatizovati.zna se kako se radi u demokratiji, nećeš da radiš "doviđenja" pa protestuj do mile volje u skladu sa zakonom.AV ih tetoši, inače ih ima za aps koliko hoćeš, npr stoji na vratima škole i “on ne dozvoljava” da deca idu na nastavu. Za robiju.
i te kako ima veze, ne izostavljaju se ovi stihovi iz SPC onako kako su napisaniДакле одговарам ти на овај офф зато што те поштујем као пријатеља форумаша и жељу да повежем са овом темом а има сличности
Издвој ми тачно где то ради?i te kako ima veze, ne izostavljaju se ovi stihovi iz SPC onako kako su napisani
Међутим, као што се ватра не може гасити сламом и бензином, тако се и насиље (па и духовно) не може решавати узвратним насиљем (и физичким) . Свети апостол Павле нас учи да не узвраћамо злом на зло. „Не дај да те зло победи, него победи зло добрим“ (Римљанима 12, 21)
https://svetosavlje.org/odnos-prema-sodomitima/
Благосиљајте оне који вас куну, чините добро онима који вас мрзе и молите се за оне који вас вријеђају и гоне.
Њих треба да сматрамо својим доброчинитељима, јер сваки који нас прогони и куша, олакшава нам казну која нас чека због наших грехова. Осим тога, Бог ће нам зато дати велику награду.
https://svetosavlje.org/tumacenja-svetog-evandjelja-po-mateju/8/
zato pomenuti pop se ne ponaša hrišćanski već raspiruje vatru među Srbima. da se ja pitam taj bi leteo iz crkve.
Павле био извиждан од студената?ceo tekst mu je politički ostrašćen. prosto ne znam šta bi izdvojio.
crkva služi narodu a ne delu naroda. ako je crkva ko jehova pa ima samo opoziciju kao svoj narod onda treba rasformirati takvu crkvu.
što se tiče Pavla koji je probijao kordon policije bio je izviždan od strane studenata a razlog što je došao na proteste je
https://www.google.com/search?q=pat...ate=ive&vld=cid:7b236fc6,vid:__CVWSuVYOU,st:0
Нешто ми се чини да ти о овом периоду немаш појма и да ниси био очевидац сасвим сигурно десило се поред мене тако да....ceo tekst mu je politički ostrašćen. prosto ne znam šta bi izdvojio.
crkva služi narodu a ne delu naroda. ako je crkva ko jehova pa ima samo opoziciju kao svoj narod onda treba rasformirati takvu crkvu.
što se tiče Pavla koji je probijao kordon policije bio je izviždan od strane studenata a razlog što je došao na proteste je
https://www.google.com/search?q=pat...ate=ive&vld=cid:7b236fc6,vid:__CVWSuVYOU,st:0
ne razumem zašto se smeješ valjda si pogledao klip?Павле био извиждан од студената?![]()
Тако је. Зато од стране демонстраната нисмо видјели одговор насиљем на насиље. Једини ко врши насиље је СНС.i te kako ima veze, ne izostavljaju se ovi stihovi iz SPC onako kako su napisani
Међутим, као што се ватра не може гасити сламом и бензином, тако се и насиље (па и духовно) не може решавати узвратним насиљем (и физичким) . Свети апостол Павле нас учи да не узвраћамо злом на зло. „Не дај да те зло победи, него победи зло добрим“ (Римљанима 12, 21)
https://svetosavlje.org/odnos-prema-sodomitima/
Амин, али њих чека Божија казна. Тај стих се никако не може користити за оправдавање лоше власти.Благосиљајте оне који вас куну, чините добро онима који вас мрзе и молите се за оне који вас вријеђају и гоне.
Њих треба да сматрамо својим доброчинитељима, јер сваки који нас прогони и куша, олакшава нам казну која нас чека због наших грехова. Осим тога, Бог ће нам зато дати велику награду.
https://svetosavlje.org/tumacenja-svetog-evandjelja-po-mateju/8/
Свештеник је рекао како јесте. Није позвао на насиље.zato pomenuti pop se ne ponaša hrišćanski već raspiruje vatru među Srbima. da se ja pitam taj bi leteo iz crkve.