borba protiv nasilja nad muskarcima .

Upoznajte Dzodi (valjda se tako izgovara).

arias18n-3-web.jpg

Ona se malo seksala sa njenim deckom sa slike, mislim da se zove Aleksandar, i kako saznajem imali su burnu seksualno intenzivnu vezu, mada nisu funkcionisali ovako najbolje.

E sta se desava kada par raskine.

Inace, devojka je imala i ogromni seksualni apetit:

E sad, ako vam se bivsa sa kojom niste nacisto raskrstili usunja usred noci u kucu i krevet a pritom je ziva vatra i sa njom ste imali najbolji i najintenzivniji seks u zivotu, nemojte misliti penisom, vristite, bezite, zovite policiju, sta god.

27 uboda, prerezan grkljan i metak u glavu, da nije malo mnogo?

boyfriend-slaying.jpg

Ima jos par slicnih slucajeva a ovaj je jedan od ekstremnijih, posle dobrog seksa izbode ga, ko u "Niskim Strastima", ali provlaci se da su sve devojke koje su pocinile zlocin protiv svojih muzeva bile debelo posesivne i zeljne kontrole, paranoicne.

Imala sam knjigu o zenama monstumima. Nekome je pozajmila, i nikada vracena. A nisam je procitala :confused:

Nije samo fizicko nasilje, ima tu i psihickog i emotivnog.
"Sto sam se udala za ovakvog idiota, ne znas nista da uradis idiote jedan nesposobni, kakav si ti muskarac, ima da se skupim i da odem kad si toliki debil".

Ucene, vredjanje, omalovazavanje, manipulacija, sve je to nasilje.
Slozicemo se, sve veze imaju svadje i burne trenutke i desi se nekada da se kaze nesto sto mozda i na treba, ali ako onaj ko to izjavi ne pokazuje ni malo kajanja, cak i nastavlja tako, i to postaje sve cesce i cesce, eto vam nasilja.

Nije samo fizicko nasilje, ima tu i psihickog i emotivnog.
"Sto sam se udala za ovakvog idiota, ne znas nista da uradis idiote jedan nesposobni, kakav si ti muskarac, ima da se skupim i da odem kad si toliki debil".

Ucene, vredjanje, omalovazavanje, manipulacija, sve je to nasilje.
Slozicemo se, sve veze imaju svadje i burne trenutke i desi se nekada da se kaze nesto sto mozda i na treba, ali ako onaj ko to izjavi ne pokazuje ni malo kajanja, cak i nastavlja tako, i to postaje sve cesce i cesce, eto vam nasilja.

a sta njega sprecava da joj pomogne pri pakovanju? :lol:
aj ne zaebavaj

Upoznajte Dzodi (valjda se tako izgovara).
arias18n-3-web.jpg

Ona se malo seksala sa njenim deckom sa slike, mislim da se zove Aleksandar, i kako saznajem imali su burnu seksualno intenzivnu vezu, mada nisu funkcionisali ovako najbolje.
E sta se desava kada par raskine.
Inace, devojka je imala i ogromni seksualni apetit:
E sad, ako vam se bivsa sa kojom niste nacisto raskrstili usunja usred noci u kucu i krevet a pritom je ziva vatra i sa njom ste imali najbolji i najintenzivniji seks u zivotu, nemojte misliti penisom, vristite, bezite, zovite policiju, sta god.
27 uboda, prerezan grkljan i metak u glavu, da nije malo mnogo?
boyfriend-slaying.jpg

Ima jos par slicnih slucajeva a ovaj je jedan od ekstremnijih, posle dobrog seksa izbode ga, ko u "Niskim Strastima", ali provlaci se da su sve devojke koje su pocinile zlocin protiv svojih muzeva bile debelo posesivne i zeljne kontrole, paranoicne.

Simpatica zenskica! :heart:

a sta njega sprecava da joj pomogne pri pakovanju? :lol:
aj ne zaebavaj

Nemaju svi muskarci petlju, da ne kazem m*da, da kazu to, "hoces da kupis stvari i da ides, evo ti vrata izvol'te", jos ako se u to upletu deca, nije bas lako.
One to i govore jer znaju da oni ne smeju nista da urade, bas zato jer ocekuju da se on tom "ucenom" trgne i uradi ono sto ona trazi.

Naravno, podrazumeva se da nije neki nasnilnik i divljak i da ona pokusava da pobogne od njega.

- - - - - - - - - -

Simpatica zenskica! :heart:

Ne da je simpaticna, nego je i bila vatra ( i nezasita ) u krevetu, ali dzaba sve to... da mi usred noci upadne u krevet i posle seksa izbode i puca u celo, ne hvala.

Back