ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
evo da se stave obje stvari na vagu . jeste li kada vrijedale svoga muskarca ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam, ali sam umela da spomenem roditelja i opaučim kišobranom u testise neke druge muškarce, recimo one nastrljivce u busu što se češu s leđa o guze i butine.
Volim s vremena na vreme malo da se iživljavam.... šta da se radi, niko nije savršenkakva si ti osoba ? i ono malo zadovoljstva im uskaracujes ?
Volim s vremena na vreme malo da se iživljavam.... šta da se radi, niko nije savršen![]()
Od zene mogu samo da trpim neku ucenu ako me namesti i sl .![]()
Fizicki se ne plasim od ni jedne zene![]()
evo one nas sutiraju u jaja i mi to stoicki trpimo a ako mi njih samo pomilujemo po sisama odma bludnicimo .
nemoj da ti dodje dragisha pa cu te pitam za junacko zdravlje i onaj junacki ep "mi trkom niz Cetinje ka sinji sokolovi a za nama Turci ka *****"
aj,jel ima francuski lezaj i svecki 100ako zatreba druze ... reci cu ti![]()
aj,jel ima francuski lezaj i svecki 100![]()
dobijes cimera , pomazes , spremas , kuvas , dobijes besplatnog advokata i lizes ljute rane koje si dobio u boju
malo li je ?
pa ako je cimerka moze inace ce mi bude jos goredobijes cimera , pomazes , spremas , kuvas , dobijes besplatnog advokata i lizes ljute rane koje si dobio u boju
malo li je ?
“Late at night, Jodi slipped into Travis’ house through the unlocked door. Creeping quietly up the stairs, careful not to disturb his roommates, she stepped into his bedroom. Stripping off her clothes, she crawled into his bed, stirring him awake with a lustful kiss,” writes journalist Shanna Hogan in “Picture Perfect: The Jodi Arias Story,” out Sept. 3.
“She was not simply placating Travis with sex; according to Travis, Jodi was a woman with a voracious sexual appetite. One of Travis’ best friends, Taylor Searle, said Travis revealed to him that Jodi was a sexual dynamo who could achieve numerous orgasms in a row,”
Their relationship would end on June 4, 2008, with Alexander’s naked body hunched sitting on the shower floor in his Mesa, Ariz., home, his upper body covered in 27 knife wounds, his throat cut open. Alexander had also taken a bullet in the face.