Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I Njofro, baš ništa ti nije ušlo u glavu od svega ovoga što su ti ljudi na prethodnoj strani ispričali o ovim raketama, ono o raspadanju rakete u vazduhu i nastavljanju bojeve glave svojim putem?

Jos nema potvrde MO Rusije - ali izgleda da se radilo o bojevim glavama sa kasetnim punjenjem .... Natavno , trup rakete se odvaja - i to je ono sto se sad pronalazi i postavlja po Internetu ... Klipovi MO se sad pripremaju - uskoro cemo ih videti ... Interesantno da sa strane ljudozdera nema nikakvih snimaka udara , osim ovih o trupovima raketa ....

amerika : Rusija ukljucila u borbena dejstva stratesku avijaciju i i krstarece rakete !!!

США ещё и про дальнюю авиацию заявляют!

Власти США заявили о применении Россией в Сирии крылатых ракет и дальней авиации
14:40, 17 ноября 2015

Россия нанесла в Сирии большое число ударов с применением крылатых ракет морского базирования и бомбардировщиков дальней авиации. Об этом заявил представитель администрации США, передает Reuters.

Это первое сообщение о применении бомбардировщиков российской Дальней авиации в сирийской операции.

Ранее во вторник газета Le Monde сообщила, что в ночь на 17 ноября по целям в сирийском городе Ракка, который считается «столицей» запрещенной в России группировки «Исламское государство», был нанесен удар крылатыми ракетами. По сообщению источников французского издания, ракеты были запущены со стороны Средиземного моря.

Лента.ru

Opa, mi mislili zurka vec pocela, kad ono, bend se tek stimovao... :per:

Sta ce biti astronauta medju ISIL-ovcima!!!

Rebelsi roknuli Hamvi u Alepu

CUBCg72XAAAv49u.png

CUBChxLWEAAVN47.png

- - - - - - - - - -

Sprdnja Sirijskog naroda sa ruskom Balističkom raketom koja je iz cista mira eksplodirala na nebu.

CUAYuUZWcAA6eQQ.png

Убиство наших људи на Синају спада у најкрвавије злочине.

И ми нећемо да обришемо сузе са нашег лица ни из наше душе. Остаће са нама заувек.

Али нас то неће спречити да пронађемо и казнимо зличинце.

Свуда ћемо да их тражимо и где год да су се сакрили, пронаћи ћемо их.

Где год на планети да се налазе, наћи ћемо их и казнити.

Војно ангажовање наше авијације у Сирији треба не само да буде продужено.

Оно треба да буде појачано на такав начин да злочинци схвате да је одмазда неминовна.

Poslednja izmena:
alep mapa,zanimljivo da je vecina uspeha maltene u 2 dana
Pogledajte prilog 364438

Pa prvo je ocigledno isla priprema - bombardovanje avijacijom - i kada su im razbili odbranu, izgleda sto neko rece da nisu imali visestepene odbrambene linije, front je pukao i usledila klasicna bezanija. Tu je onda samo bitno koliko brzo mozes da ih juris.
Jedino mi nije jasno zasto ih ne okruze gore u Alepu, deluje da nije ostalo mnogo, ali verovatno ima razloga zasto sire ovaj obruc jugozapadno.
Izgleda da im taktika nije losa - koliko sam shvatio, mnoge snage su poslate sada da brane Alepo, pa su dodatno oslabljene pozicije okolo. A posto su sada i SAA i Rusi razvili front, sada cujemo cak i Francuzi i Ameri, linije snabdevanja se kidaju, skladista unistavaju, stabovi takodje, verovatno vlada prilicno rasulo, sigurno je znacajan i gubitak ljudstva, tako da sve lici na WW2 i Napoleona - sve je bilo lepo dok su gazili i sirili se, ali kada je krenula kontra - morali su i mogli jedno "dati vjetra petama". Bukvalno je uvek na kraju bio sprint nazad, evo vidimo i sada isti princip.

Jedino mi nije jasno zasto ih ne okruze gore u Alepu, deluje da nije ostalo mnogo, ali verovatno ima razloga zasto sire ovaj obruc jugozapadno.
Izgleda da im taktika nije losa - koliko sam shvatio, mnoge snage su poslate sada da brane Alepo, pa su dodatno oslabljene pozicije okolo.

Odgovorio si već na svoje pitanje. Ne tvrdim da je tako, ali je vrlo moguće da šire obruč baš da bi navukli teroriste da šalju svoje rezerve (koje su sve tanje) na mesta gde ne mogu da budu tako efikasne, čime slabe svoje pozicije na drugim mestima...

- - - - - - - - - -

Pobunjenicima ne treba PVO. Ruske rakete se ruse same. Ili pogode ruske prijatelje.

Opet ti ništa ne čitaš, ili se samo tešiš? Mada, slaba je uteha onima koji su pogođeni što si ti sebe ubedio da je istina to što pričaš...

Rebelsi roknuli Hamvi u Alepu

]

Bolje se sexaj za 20€ nego da za nekog spamuješ za mnogo manje pare....

Jako interesantan snimak
1.04 čovek pored satelitske antene pada u zaklon
1.07 isti čovek opet pada pored satelitske antene (ili igra break dance...)

Takođe, navedena sprdnja sa 'raketom' - to se zove košuljica, verovatno je bio u pitanju projektil sa više samovođenih glava....

Al ajd sad, imaš moju podršku da se okreneš ljubavi i postaneš incredible sex machine...

Pobunjenicima ne treba PVO. Ruske rakete se ruse same. Ili pogode ruske prijatelje.

Само нек падају .... а томе се највише радује баш онај коме се срушула на главу ако случајно преживи.

А ти се радујеш што ниси био на његовом месту ... али како видим летеће врло брзо и преко твоје главе .... а после ћеш се сетити шта си лапрдао овде.

Pa prvo je ocigledno isla priprema - bombardovanje avijacijom - i kada su im razbili odbranu, izgleda sto neko rece da nisu imali visestepene odbrambene linije, front je pukao i usledila klasicna bezanija. Tu je onda samo bitno koliko brzo mozes da ih juris.
Izgleda da im taktika nije losa - koliko sam shvatio, mnoge snage su poslate sada da brane Alepo, pa su dodatno oslabljene pozicije okolo. A posto su sada i SAA i Rusi razvili front, sada cujemo cak i Francuzi i Ameri, linije snabdevanja se kidaju, skladista unistavaju, stabovi takodje, verovatno vlada prilicno rasulo, sigurno je znacajan i gubitak ljudstva, tako da sve lici na WW2 i Napoleona - sve je bilo lepo dok su gazili i sirili se, ali kada je krenula kontra - morali su i mogli jedno "dati vjetra petama". Bukvalno je uvek na kraju bio sprint nazad, evo vidimo i sada isti princip.

Алеп је град са 2,5 милина становника. Поређења ради, Вуковар је имао 40-так хиљада ...

Jako interesantan snimak

Takođe, navedena sprdnja sa 'raketom' - to se zove košuljica, verovatno je bio u pitanju projektil sa više samovođenih glava....

Al ajd sad, imaš moju podršku da se okreneš ljubavi i postaneš incredible sex machine...

Tacno, ovaj video je CISTA MONTAZA !!!!
Koriscen je realan snimak, a na to je zalepljen let rakete sa eksplozijom.
Interesantno je da se covek pored antene nije ni osvrnuo niti trgnuo da pogleda gde je doslo do eksplozije.
Takodje se vidi isecanje gde je vracena prethodna osnova snimka da bi se odvojeno pokazala eksplozija.
OCIGLEDNO JE DA alahuekberovci steluju snimke da bi izvukli od nekog seika pare !!!!;)

Jako interesantan snimak

Evo ja deset puta vracam snimak unzad i covek svih deset puta isto pada, ovo nisu cista posla.

:lol:

Шойгу в прямом эфире сказал что что ракетоносцы (Ту-95 и Ту-160) 34 КР запустили.

В два раза вылеты усилят, будут использовать дальнюю авиацию и Ту-22М3.

Sa strateskih bombaredera Tu-95 i Tu -160 ispaljene su 34 krstarece rakete .

Broj bojevih naleta bice dupliran , ubuduce ce se koristiti strateska avijacija i Tu - 22M3 !

ROSTILJANJE TERORISTA DOBIJA NOVI KVALITET ! :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back