Adriana Lima
Queen
- Poruka
- 15.266
jaguarka kad rusi i asad pobede ti tvoji drugari iz isila i al kaide sto seku ljudima glave i pale mede medenjake opet ce da odu u ameriku da prave pizdarije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako pratis situaciju na terenu onda je tu sve jasno.Obe vojske su u defanzivi,u poslednje vreme cak i vise sirijska.
Ako mozes i hoces opovrgni moju tvrdnju.
Mada me u sustini boli k-rekao sam sta mislim,tvoj stav mi je nebitan.
Pa vidiš da su heroji Sirije ubili 150,000 pripadnika SAA praćkama.Дефанзива и неспособност су небо и земља.
Ти и да хоћеш немаш начина да докажеш ту неспособност, што си и доказао оваквим одговором.
Abu Qatada je izašao iz ćuze i uzeo da priča kako je ISIS nelegitiman.
Sramota je koga sve dovode na YouTube.
Gde ce im dusa u pakao zna se

Čak i u samom naslovu ti piše da je u pitanju Propaganda.
Одлично си упоредио.Некако је све подсећа на чувен упад наших падобранаца у Приштину
Одлично си упоредио.
Наиме, десант Русије на Косово се такође завршио њиховим бежањем на крају.
Зато ће Сирија успети да се одупре руској агресији, и Башар Јанукович постати конобар у Ростову на Пичкинску.
Da, izgleda da je SAA izgubila 150 hiljada boraca, metkom kroz glavu.Rusi moraju pomoci Siriji da se izbori protiv terorizma. ISIL su teroristi koji ne smiju zauzeti Siriju. Sirija je oduvijek bila slobodna zemlja koja je plijenila paznjom. Sirija je zemlja muslimana i to niko ne spori. Muslimani moraju znati da je Sirija njihova drzava i da Rusija ima pravo da branin Siriju od terorista.
Da, izgleda da je SAA izgubila 150 hiljada boraca, metkom kroz glavu.
To mora da je dosta bolelo.
Прича о "руских снага у Сирији" почиње да постаје јасније
Озвучена Сергеем Лавровим потврда да је Русија шаље у Сирију војни терет авионима је (а не само бродовима) наметнуо на серију порука о нашим маринцима у Латакие. Све ово нам са великом сигурношћу омогућава да претпоставити да Русија се стварно спрема могућност масовног и непосредног преноса трупа у Сирију. Остаје да сазна са којим циљом.
Морски пут је апсолутно логичан - бродови крећу спорије од авиона, али носе много више терета и сама слање знатно јефтиније. Пренос војне техники авионима - то је веома, веома скупо, који може оправдати само један, али кључна ствар - брзина.
Натоварен БТР-ми и муницијом велики десантни брод долази из Новороссијска у сиријски Тартус неколико дана. Али опремљен падобранацима и потребноj војноj опремом Ил-76 или АН-124 лете у Сирију само неколико сати. Који у борбеним - или близу борбене - условима могу бити од пресудног значаја.
http://www.vz.ru//world/2015/9/10/766226.html
Некако је све подсећа на чувен упад наших падобранаца у Приштину, само много више припремљенији.
Одлично си упоредио.
Наиме, десант Русије на Косово се такође завршио њиховим бежањем на крају.
Зато ће Сирија успети да се одупре руској агресији, и Башар Јанукович постати конобар у Ростову на Пичкинску.
Čak i u samom naslovu ti piše da je u pitanju Propaganda.
Isključivi krivac za rat u Siriji je ruski narod, čiji premijer Putin ubija tamošnje civile i decu.
po ruskom ustavu ruska vojska moze da intervenise samo na svojoj teritoriji ili 1000km od granice to sam negde davno procitala...da li rusi svoje baze u siriji tretiraju kao svoju teritoriju?

po ruskom ustavu ruska vojska moze da intervenise samo na svojoj teritoriji ili 1000km od granice to sam negde davno procitala...da li rusi svoje baze u siriji tretiraju kao svoju teritoriju?
«Статья 6
В случае возникновения ситуаций, угрожающих миру или безопасности одной из Сторон либо создающих угрозу миру или нарушение мира и безопасности во всем мире, Высокие Договаривающиеся Стороны будут незамедлительно вступать в контакт друг с другом с целью координации своих позиций и сотрудничества для устранения возникшей угрозы и восстановления мира».