Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Наравно да губи, рат није игра. Порази и победе су саставни део сукоба.
Проблем је што губи од терористичких скупина, које ти изгледа подржаваш, или сам те погрешно проценио?

zar ti nisu sumnjivi trolovi koji su se prvi put registrovali u avgustu i septembru 2015 god?

Sirija je zemlja muslimana koji se klanjaju pet puta na dan. Sirijci mnogo vole Islam i vole da se klanjaju u Dzamiju i da pustaju bradu. Sirijci samo ne vole ekstremizam. Ekstremisti nemaju mjesta u Siriji i oni trebaju nestati.
Da, po islamskom predanju je Sirija jedan od regiona najvernijih Sunnetu.

Zato se plašim da rusko-šiitska osovina zla nema nikakve šanse tamo.

A bogami, ni nigde drugde.

Da, po islamskom predanju je Sirija jedan od regiona najvernijih Sunnetu.

Zato se plašim da rusko-šiitska osovina zla nema nikakve šanse tamo.

A bogami, ni nigde drugde.

Jedino Rusija moze sprijeciti pobjedu ISILa. Rusija je spremna da direktno udje u rat ako budu ugrozeni vitalni interesi Rusije. Ruska bazu je u Tartusu i Rusi zele da tu i ostanu i da ne moraju napustati svoje sjediste. Rusija zeli da Sirija opstane kao jedna umjerena zemlja koja ce se razvijati kao i sve ostale drzave. Sirija ima naftu i moze postati bogatom zemljom.

Jedino Rusija moze sprijeciti pobjedu ISILa. Rusija je spremna da direktno udje u rat ako budu ugrozeni vitalni interesi Rusije. Ruska bazu je u Tartusu i Rusi zele da tu i ostanu i da ne moraju napustati svoje sjediste. Rusija zeli da Sirija opstane kao jedna umjerena zemlja koja ce se razvijati kao i sve ostale drzave. Sirija ima naftu i moze postati bogatom zemljom.
Da ali, ti se stavljaš na stranu ateista, protiv osoba od vere?

To je jako čudno, što reče šejh ul islam Muhammad ibn 'Abdul-Wahhab, rahimahullahu ta'alaa u svojoj veličanstvenoj knjizi Nawaaqid al-Islaam.

Da ali, ti se stavljaš na stranu ateista, protiv osoba od vere?

To je jako čudno, što reče šejh ul islam Muhammad ibn 'Abdul-Wahhab, rahimahullahu ta'alaa u svojoj veličanstvenoj knjizi Nawaaqid al-Islaam.

Koje su to osobe od vjere? Oni koji siluju zene i pozivaju da im se zene pridruze Dzihadu kako bi zadovoljavale borce? To nisu osobe od vjere nego to je nemoralna grupacija koja nema ni I od Islama.

Ps ISIL kad hoce moze se nalupati Asadove surle kad god hoce. Evo bas su juce u Deir Ezoru zauzeli Asadov magacin teskog naoruzanja.
Napreduju I u Homsu.

ISIL moze oligarhu udarati cvoke samo takve, ali nece.

- - - - - - - - - -

Koliko ti znas o Jabat Al Nusri?

Пази, очигледно је твоје подржавање култова смрти, што је јадно.

И на питања се одговара са одговором а не питањем.
Немам више шта да ти кажем сем Терроризм не пройдет, а ти се замисли.

- - - - - - - - - -

zar ti nisu sumnjivi trolovi koji su se prvi put registrovali u avgustu i septembru 2015 god?

Да, њихово клонирање је очигледно.
Али исто тако змију треба тући где год да се појави.
У овом случају то су обожаваоци оних којима је терор невиних саставни део живота.

Pa ne, ko siluje žene?

Ja se samo čudim što ti, kao navodni musliman, podržavaš nevernike. Mišljenja sam da moraš podržati one sunite koje Fransoa Oland podržava.

Svemoćni Alah kaže u kuranu:
"Oni koji ne veruju se bore na strani Taaghuta."

Tu dakle Alah taala govori o ruskom narodu, između ostalih.

Ja prevashodno podrzavama mir a ISIL ne donosi mir nego ratove od koje samo muslimani imaju posljedice. Taj ISIL nije muslimanska strana i jedina opcija da se sacuva mir je Al Assad koji treba pobjediti i koji se treba skloniti sa vlasti jer bolje je za njega tako nego da ostane na vlasti.

Sirija je zemlja koja je dobra i lijepa i pogodna za zivot svakog slobodnog gradjanina. U Siriji zive Sunniti, Siiti, Aleviti, Krscani i Druzi. Oni moraju da se ujedine i da osnuju jednu snaznu drzavu koja ce biti zgodna za zivot i biti ugodna svakom turisti koji posjeti tu zemlju. Sirija treba da se osnuje bez ISILa i bez Al Nusre nego treba da se osnuje od umjerenih snaga Sirije koje bi voljele da Sirija ostane jednom slobodarskom drzavom koja bi davala plodove rada. Sirija ima puno Dzamija i te se Dzamije trebaju odrzavati jer vjera je sastavni dio Bliskog Istoka i na Bliskom Istoku se pazi na vjeroispovjest. Ljudi na to paze i zele da zive slobodno i da se klanjaju slobodno bez ikakve prepreke.

Русија је упозорила о војних вјежби близу обале Сирије :)

Русија је упозорила авиокомпаније да спроведе воjно-поморске вежбе близу обале Сирије до 17. септембра. Пилотима се саветује да буду опрезни у ваздушном простору источно од Кипра
Током вежбе ће бити одржани тестови испаљивања пројектила, зато опасна зона се простире од површине мора до ешелона 660 (око 20,1 км). Поред тога, слично обавештење бр А1106 / 15 пријавио на учењима руског флота у истом подручју Средоземног мора од 30. септембра до 7. октобра, 2015.

http://flot.com/2015/%D3%F7%E5%ED%E8%FF131/

Rusi sve vise kao pomazu Asada a situacija na frontu svakim danom sve gora.

Pre jedno mesec-dva Iran je najavio neki spektaklularni preokret u Siriji pa na kraju-nista.

Ne treba Asadu naoruzanje,ima ga vise nego dovoljno,vec jedno 50 000 kvalitetnih boraca.

Cini mi se da je izmedju sirijske i iracke vojske mrtva trka koja je nesposobnija.

Rusija treba angazirati Kozake da razbiju ISIL grupu i da prestanu napadi na Damask i Latakiju. Rusija mora pomoci a ako nece da pomogne ondaje tu Amerika koja nece dopustiti da ISIL zasjedne na prijesto. Sirija ne moze postati drzavom strave i uzasa. Sirija mora postati umjerenom drzavom koja ce imati dobre odnose sa susjedima.

Rusi sve vise kao pomazu Asada a situacija na frontu svakim danom sve gora.

Pre jedno mesec-dva Iran je najavio neki spektaklularni preokret u Siriji pa na kraju-nista.

Ne treba Asadu naoruzanje,ima ga vise nego dovoljno,vec jedno 50 000 kvalitetnih boraca.

Cini mi se da je izmedju sirijske i iracke vojske mrtva trka koja je nesposobnija.

Незнање избија из твог поста.

Поредити САА и Ирачке милиције је бесмислено.

Да Сирији фали обучених људи али не и људи уопште.
НОС(националне одбрамбене снаге) броји 100 људи који су под оружијем али су слабо обучени, што неће трајати још дуго.

Pro-Assad Militias Number 92,000 in Coastal Region

According to the document, at least 92,560 NDF members are currently stationed in Lattakia, divided into 27 departments, battalions and branches. There are eight battalions of ground forces, with each containing 6,000 members, totaling 45,600 fighters. Five other battalions specializing in tanks and cannons bring a total of 29,100 members.

Тако да слободно можемо рећи следеће.
Ако недај боже терористи победе САА њихова жеља за истребљењем Алавита неће бити достижна.

Јер да би освојили приобаље требаће им још још оволико људи колико је изгинуло до сада, а то није могуће.

Све то води ка томе да Асад има резервни план за мини Алавитску државу.

A iz tvog posta bas izbija mudrost,znanje i stategija.:confused:
Nista ti druze korisno nisi napisao.
Nisam ja rekao da njemu fali ljudi generalno,nego obucene vojske,jer od ove slaba vajda.
Sto se tice Asadovog rezervnog plana-time se nisam bavio.
Kazes besmisleno je porediti iracku i sirijsku vojsku-ja ti opet kazem ucinak im je podjednako slab.Ostalo je teoretisanje.

A iz tvog posta bas izbija mudrost,znanje i stategija.:confused:
Nista ti druze korisno nisi napisao.
Nisam ja rekao da njemu fali ljudi generalno,nego obucene vojske,jer od ove slaba vajda.
Sto se tice Asadovog rezervnog plana-time se nisam bavio.
Kazes besmisleno je porediti iracku i sirijsku vojsku-ja ti opet kazem ucinak im je podjednako slab.Ostalo je teoretisanje.

Први део поста је упућен теби, што се тиче незнања.

А други део је независно од тога постављена, као посебна порука.

Учинак једне и друге војске су као небо и земља, очигледно је да ниси упознат са постигнутим и једне и друге. Али ако јеси, изнеси те податке да видимо по чему су то подједнако неспособне.
Наравно да је необученост и командни кадар рак рана САА, али после 4 године рата ретко која Земља на том делу света може да се пореди са њима.

Ништа вређање, изнеси чињенице које демантују то што сам ти написао.

Rusija treba angazirati Kozake da razbiju ISIL grupu i da prestanu napadi na Damask i Latakiju. Rusija mora pomoci a ako nece da pomogne ondaje tu Amerika koja nece dopustiti da ISIL zasjedne na prijesto. Sirija ne moze postati drzavom strave i uzasa. Sirija mora postati umjerenom drzavom koja ce imati dobre odnose sa susjedima.
Da, izgleda da će Asad završiti neuporedivo gore nego Gadafi, što će otvoriti put ka konačnom gašenju Rusije kao takve.

Руска подморница са 20 ИБМ на броду је усмерена у Сирију

1441746031_dmitriy_donskoy_b.jpg

Највећа у свету подморница ТК-208 "Дмитриј Донској" отпутовала у Средоземно море да дође до обала Сирије. На палубе подморнице 20 интерконтиненталне балистичке ракете "Булава", опремљен са око две стотине нуклеарних бојевих глава. Свака ракета са дометом од око 10 хиљада километара носи 6-10 бојевих глава са нуклеарним главама.
Руска подморница изашла у море 4. септембра у пратњи два против-субмарине бродова.
http://warfiles.ru/show-95294-rossiyskiy-atomohod-s-20-mbr-na-bortu-napravlyaetsya-v-siriyu.html

Ps ISIL kad hoce moze se nalupati Asadove surle kad god hoce. Evo bas su juce u Deir Ezoru zauzeli Asadov magacin teskog naoruzanja.
Napreduju I u Homsu.

ISIL moze oligarhu udarati cvoke samo takve, ali nece.

- - - - - - - - - -

Koliko ti znas o Jabat Al Nusri?
Da, pitam se da li će prvi pasti Hims ili Hama.

U svakom slučaju biće to šut u glavu Rusije, da se izrazim džudo-rečnikom.

Руска подморница са 20 ИБМ на броду је усмерена у Сирију

1441746031_dmitriy_donskoy_b.jpg

Највећа у свету подморница ТК-208 "Дмитриј Донској" отпутовала у Средоземно море да дође до обала Сирије. На палубе подморнице 20 интерконтиненталне балистичке ракете "Булава", опремљен са око две стотине нуклеарних бојевих глава. Свака ракета са дометом од око 10 хиљада километара носи 6-10 бојевих глава са нуклеарним главама.
Руска подморница изашла у море 4. септембра у пратњи два против-субмарине бродова.
http://warfiles.ru/show-95294-rossiyskiy-atomohod-s-20-mbr-na-bortu-napravlyaetsya-v-siriyu.html

sta izasla u more znaci... je li ta podmornica i do sad bila u medjunarodnim vodama ili sta?

Први део поста је упућен теби, што се тиче незнања.

А други део је независно од тога постављена, као посебна порука.

Учинак једне и друге војске су као небо и земља, очигледно је да ниси упознат са постигнутим и једне и друге. Али ако јеси, изнеси те податке да видимо по чему су то подједнако неспособне.
Наравно да је необученост и командни кадар рак рана САА, али после 4 године рата ретко која Земља на том делу света може да се пореди са њима.

Ништа вређање, изнеси чињенице које демантују то што сам ти написао.

Ako pratis situaciju na terenu onda je tu sve jasno.Obe vojske su u defanzivi,u poslednje vreme cak i vise sirijska.

Ako mozes i hoces opovrgni moju tvrdnju.

Mada me u sustini boli k-rekao sam sta mislim,tvoj stav mi je nebitan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back