- Poruka
- 13.303
Nije lepo smejati se tudjoj nesreci.
tvojoj naivnosti se smejem..na osnovu zelene kosuljice se zakljucio da je u pitanju pukovnik i da pade aerodrom..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije lepo smejati se tudjoj nesreci.
tvojoj naivnosti se smejem..na osnovu zelene kosuljice se zakljucio da je u pitanju pukovnik i da pade aerodrom..![]()
Na osnovu izraza lica lako je prepoznati Asadovce. Narocito kada te onaj koji snima natera da kazes Jabat al Nusra a ti iz straha ponavljas Baqijah sto znaci: postojace I opstace.
Ipak moji stavovi u vezi Sirije su promijenjeni jer sam uvidio da nema mira u Siriji sve dok ne pobjedi Al Assad. Drugi rezim ce biti isti kao ISIL. Zato se zalazem da Rusija pomogne Al Assadu da zauzme cijelu teritoriju Sirije i da utvrdi granice Sirije. Jedino tako sse moze promijeniti stvar jer rusenje diktature smo uvidjeli da nije mogucno sacuvati kao se Mursi nije mogao odrzati u Egiptu. Zato sam za mir i za Rusiju koja pomaze Al Assadu da opstane na vlast.
Da, pod uslovom da to bude Asad.Ако САА на крају однесе победу у овом рату, народ ће бити тај који ће на изборима бирати ко ће да их води. Руси су то више пута поновили а Ал Асад је се сложио.
Ipak moji stavovi u vezi Sirije su promijenjeni jer sam uvidio da nema mira u Siriji sve dok ne pobjedi Al Assad. Drugi rezim ce biti isti kao ISIL. Zato se zalazem da Rusija pomogne Al Assadu da zauzme cijelu teritoriju Sirije i da utvrdi granice Sirije. Jedino tako sse moze promijeniti stvar jer rusenje diktature smo uvidjeli da nije mogucno sacuvati kao se Mursi nije mogao odrzati u Egiptu. Zato sam za mir i za Rusiju koja pomaze Al Assadu da opstane na vlast.
Da, pod uslovom da to bude Asad.
To je ta ruska demokratija, od koje trenutno beži 5 miliona žena i dece.
Забадани.
![]()
- - - - - - - - - -
Ако САА на крају однесе победу у овом рату, народ ће бити тај који ће на изборима бирати ко ће да их води. Руси су то више пута поновили а Ал Асад је се сложио.
Da, pod uslovom da to bude Asad.
To je ta ruska demokratija, od koje trenutno beži 5 miliona žena i dece.
Pa dobro jutro.Ako pobjedi ISIL u Siriji onda ce alevitima prijetiti genocid jer ISIL ce biti okrutan prema toj zajednici.
Pa dobro jutro.
O tome je trebalo da razmišljaju kada su pokrenuli svoju genocidnu kampanju protiv Sirije, uz pomoć ruskih aviona.

Nije dobro ako ISIS bude zauzeo cijelu Siriju. To ce biti mnogo lose i aleviti ce propasti. I nece samo alevitima biti lose nego i svim muslimanima jer ISIS donosi neke cudne norme koje su muslimanima zaista teske. Toga nema u Serijatu. Zato za muslimane je najbolje da Al Assad ostane na vlasti i da pobjedi ISIS organizaciju.
Pusti ti Zabadani jado, pogledaj koliko tvoji crvendaći drže.
![]()
Vreme je da Putin pruži ruku čestitanja boljim vojskovođama od sebe, i kapitulira.
Može da podmetne neku hoklicu pošto je nizak za rukovanje.
. ISIL je okrutan i prema krscanima i to je stvarno tesko vidjeti sta oni rade i koje su norme propisali krscanima.
Da, Putin je uložio ceo svoj život na ishod u Siriji, i zato će biti osramoćen kada Esad bude smenjen.hehe mirko i slavko da zauzmu siriju...ako im ne stigne pomoc s neba partizani su ga ugasili..![]()