Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izraelci su ipak bili u pravu.

Osvanule fotke ruskih vojnika na liniji fronta u Siriji

COIR_cXW8AAOeIH.jpg

COKN4tXXAAQk6IN.jpg

- - - - - - - - - -

A onda se culo da Ceceni iz Sirije odlaze u Ukrajinu. Nesto se Rusima sprema.

Ма каква линија фронта, ту су муслимани да гину.
Све ове слике су из Руске базе у Тартусу.

Christianne ne može vratiti vrijeme. Može se danas samo s tugom prisjećati koliko je kumila i molila svog Damiena da se vrati u Kanadu, da napusti Siriju i dođe kući, da ono što radi nije dobro. Jer, Damien je poginuo u borbi kod Aleppa. Imao je 22 godine i pridružio se borcima islamske države godinu ranije. Jedan običan koji je prošao jedan sasvim običan život i odrastanje i čiji pubertet i sazrijevanje nisu bili ništa turbulentniji od prosječnog odrastanja njegovih vršnjaka, postao je metom radikala. Uvjerili su ga da ga kvalitetan život ne čeka u Kanadi, nego u islamskoj državi. Sve ono što je bio ranije, trebalo je spaliti. Damien koji je rastao u sređenoj i urednoj Kanadi zauvijek je nestao.

http://highline.huffingtonpost.com/articles/en/mothers-of-isis/

Jago, da bi smenili Jašara čemerikanci bi morali da udare na Ruse koji su dole u Siriji i zavrću jajca ovim američkim teroristima.
Da si pratio rat, znao bi da je Putin već izgubio gro Sirije.

Nažalost sada će Halifa Abu Bakr da osvoji autoput M5, što će izazvati paniku pro-režimskih Sirijaca.

Strašno je sa kojom lakoćom mudžahedini ruše crvenu armiju.

Ne znam, meni je važno da Bašar bude "smenjen" da se tako izrazim.

To će biti neverovatna šamarčina ruskoj državi, od koje se neće oporaviti.

Put demokraciji na tom prostoru bio bi trasiran!

Da si pratio rat, znao bi da je Putin već izgubio gro Sirije.

Nažalost sada će Halifa Abu Bakr da osvoji autoput M5, što će izazvati paniku pro-režimskih Sirijaca.

Strašno je sa kojom lakoćom mudžahedini ruše crvenu armiju.

Ali je Bašarova vojska blokirala željezničku postaju u Budimpešti, Beč polako pada pod opsadu, a i Berlin strahuje!
A o onome šta su AlQaeda, Hamas i ostali musavci zadnjih mjeseci uspjeli infiltrirati oko NATO vojnih baza po Europi, sam pokojni Ajatolah Homeini je svojedobno mogao samo sanjati!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back