Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
САА наводно оборила израелског "ловца"...
http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940531000300
http://rs.sputniknews.com/svet/20150822/4089567.html

At least 20 Israeli tanks seen deployed this morning near border with Syria

143473_720126723_CM799j9UwAAfPuy.jpg

143473_720126723_CM799j_UYAAID3W.jpg

Сирија и Израел никада нису потписали примирје, и званично су још у рату..

САА наводно оборила израелског "ловца"...
http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940531000300
http://rs.sputniknews.com/svet/20150822/4089567.html

At least 20 Israeli tanks seen deployed this morning near border with Syria

143473_720126723_CM799j9UwAAfPuy.jpg

143473_720126723_CM799j_UYAAID3W.jpg

Сирија и Израел никада нису потписали примирје, и званично су још у рату..

Poucen iskustvom, meni ovo govori da Asadu ide previse dobro, pa mora da mu se otvori novi front, sa Izraelom.

Al Assad cce biti unisten i nece moci da ugrozava muslimane koji zele mirno da zive i koji zele da Sirija postane muslimanskom drzavom. Al Assad prije svega mora znati da ne moze od Sirije napraviti alevitsku drzavu jer to se prosto ne slaze sa medjunarodnim pravom. Sirija je oduvijek bila muslimanska i ona ce tako i ostati.

Takodjer pozdravljam napade Izraela koje izvodi po Assadovim uporistima i smatram da je vrijeme da se Assad skloni sa vlasti i da pobjegne negdje. On moze pobjeci gdje ga najvise vole. Mozda u Rusiju. Inace ako ga se budu docepali opozicionari on ziv nece moci izaci iz njihovih ruku.

Irak i Sirija moraju da se oporave i da pocnu zivjeti u miru. Al Assad i ISIL su kocnica napretka koji zele destabiliziraju te drzave. Muslimani moraju da se ujedine i da zive dobro i skladno. Irak i Sirija je veci problem od palestinskog problema i zato taj problem se mora rjesavati sto je moguce prije. Ne smije se dozvoliti jacanje ISILa niti jacanje Assada koji zele da povrate nesto sto je nemoguce.

Poslednja izmena:
Irak i Sirija moraju da se oporave i da pocnu zivjeti u miru. Al Assad i ISIL su kocnica napretka koji zele destabiliziraju te drzave. Muslimani moraju da se ujedine i da zive dobro i skladno. Irak i Sirija je veci problem od palestinskog problema i zato taj problem se mora rjesavati sto je moguce prije. Ne smije se dozvoliti jacanje ISILa niti jacanje Assada koji zele da povrate nesto sto je nemoguce.

Mingo, kad ces posjetiti Irak ?

Ne bih ti savjetovao da obidjes te sitske krajeve.
Ipak oni ne vole sunitske cioniste kao sto si ti.

Ja sam dobar Sunnita i ja sam za jedinstvo sa Siitima jer onni su isto muslimani kao i Sunniti. Ja zelim da vidim jedan dobar Irak koji ce biti gostoprimljiv i koji ce voljeti ljude svakojakih pravaca i da budu veseli sto mogu imati slobodu koju je tako dugo vremena Sadam uzurpirao. Sadam Husejn je bio lod vodja i nije bio dobar i zato je zavrsio kako je zavrsio ali Irak sada ima problema sa ISILom koji zeli da unisti Irak. E to im vec nece proci.

Ja sam dobar Sunnita i ja sam za jedinstvo sa Siitima jer onni su isto muslimani kao i Sunniti. Ja zelim da vidim jedan dobar Irak koji ce biti gostoprimljiv i koji ce voljeti ljude svakojakih pravaca i da budu veseli sto mogu imati slobodu koju je tako dugo vremena Sadam uzurpirao. Sadam Husejn je bio lod vodja i nije bio dobar i zato je zavrsio kako je zavrsio ali Irak sada ima problema sa ISILom koji zeli da unisti Irak. E to im vec nece proci.

Idealna bi za tebe bila Faludza.
To je jedan fin gradic koji odise slatkocom islama.

Asadu ide toliko dobro da od 6 sestina, drzi samo jednu. Tako bar mediji prenose na Twitteru.

da ali kada saberes koliko drze asad i ISIS, dodjes do zapanjujuce lose situacije za civile. ma sta lose, smrt je tamo, dobar dan.

- - - - - - - - - -

Irak je bio zemlja prosperiteta mnogo decenija. Bagdad, ako nije bio najlepsi grad na svetu, i to bukvalno iz 1001-e noci, onda medju najlepsima.

ali onda se Sadam udruzio sa Francuzima i Amerikancima i namestili ga da napadne Iran. uvaljali su mu staro naoruzanje za mnogooooo para, Iranci su ga razvalili u otvorenom ratu, i to je kraj price.

da ali kada saberes koliko drze asad i ISIS, dodjes do zapanjujuce lose situacije za civile. ma sta lose, smrt je tamo, dobar dan.

- - - - - - - - - -

Irak je bio zemlja prosperiteta mnogo decenija. Bagdad, ako nije bio najlepsi grad na svetu, i to bukvalno iz 1001-e noci, onda medju najlepsima.

ali onda se Sadam udruzio sa Francuzima i Amerikancima i namestili ga da napadne Iran. uvaljali su mu staro naoruzanje za mnogooooo para, Iranci su ga razvalili u otvorenom ratu, i to je kraj price.

Opet ce Irak biti lijepa i razvijena zzemlja samo kad se bude oslobodila terorizma. Novi Irak nece imati teroriste i moci ce da se raspolaze naftnnim izvorima u Iraku i moci ce da se prodaje nafta i tada cce doci bolji dani za Irak.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back