kristiansand
Veoma poznat
- Poruka
- 10.393
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to onaj spot gde se ISIS obračunava sa simpatizerima Putina?
Amerikanci su se povukli iz Iraka 2011. jer je Obama bio mišljenja da je rat greška. Slažem se.MI u SRBIJI smo bili u ODLICNIM odnosima sa IRAKOM dok je na vlasti bio SADA HUSEIN. BRDO irackih studenata je studiralo u Srbiji i imali smo ODLICNE odnose.Srbija je Iraku prodavala oruzije u zamenu za naftu.SADA su tamo AMERI i kontakti su tkrc pokidani.Jedino sto odrzavamo kontakte sa IZRAELCIMA i PALESTINCIMA tamo od svih sa kojima smo nekada ziveli ODLICNO kao stara Juga.
Ipak, ne možemo negirati realnost, nekakvim pustim željama.ISIL nije legitimna vlast i to su teroristi
Ipak, ne možemo negirati realnost, nekakvim pustim željama.
Amerikanci su 1700. godine lansirali pobunu protiv svog kolonijalnog šefa Britanije, i rekli: "No taxation without representation."
Tada je Britanija rekla da su u pitanju obični banditi, ali danas je SAD član Ujedinjenih Nacija.
I pravi s'ranje po svetu, pride.
I Amerika je genocidna tvorevina koja pliva na krvi miliona ljudi, žena i dece, domorodaca.
I ISIL je američko čedo kao i al kaida.
Ne samo da ne mora, nego i ne sme.Putin ne mora da objavi rat SAD
Pazi, ISIS se pre 11 godina sastojao od praktično 2 osobe.Курдски Комунисти су на 50км од Раке.
Зато ће ИСИС ускоро постати ружна повијест.
Pazi, ISIS se pre 11 godina sastojao od praktično 2 osobe.
To znači da su na dugoročnoj trajektoriji uspona. To je ono što me zabrinjava.
Pre 8 godina, Krstaši su izveštavali o ISIS-u rečima: "Mosul je njihovo poslednje uporište."
Meni je to uvek bilo čudno, jer takođe se moglo posmatrati i kao: "Prvo uporište."
Nažalost, moji strahovi su se obistinili, i sada je ISIS pred rezidencijom bivšeg predsednika Sirije Asada.